Vlog: Healthy Cheats

Toen Dorine mij contacteerde om samen een vlog te maken, kon ik mijn ogen niet geloven. Ze vroeg MIJ? Daar kon ik geen neen op zeggen natuurlijk! We kennen elkaar via Instagram en daar klikte het al, daarom vond ik het super leuk om deze samenwerking te doen met haar. Zeker omdat Dorine ook bezig is met een gezonde (fitness)levensstijl – zij nét iets meer als ik denk ik dan ?.
De opnames voor de vlog zelf waren super leuk, de uren vlogen voorbij. Dorine is echt een fantastisch persoon en ze is zo gemotiveerd – daardoor motiveert ze ook andere mensen en dat vind ik echt prachtig om te zien: iemand die zijn passie kan overzetten op anderen.
→ Dorine heeft dit filmpje zelf in elkaar gestoken, alle credits naar haar
?!!
Geniet van het onderstaande filmpje!

Receptjes:

1) Mugcake

Klik hier voor het receptje.

2) Queen Protein Brownies

100 g Queen Brownie mix
100 ml water

Meng alles tot een glad beslag
10 min in de oven op 190°C
Laten afkoelen & smullen maar!

3) Protein pancakes

2 eiwitten
1 geplette banaan
Scheutje plantaardige melk
1 schep proteïne poeder
Snuf kaneel
Kokosolie (om in te bakken)

Mix alle ingrediënten (behalve de kokosolie) in een blender.
Verwarm een koekenpan en bak 3 hoopjes beslag per keer.
Draai de pannenkoek om als de bovenkant droger wordt.

4) Protein fluff

Klik hier voor het receptje.


*  Blog: Dorinefitt
*  Instagram: @dorinefittGroetjes,

Debby ♥

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: