My Christmas Wishlist 2016

Kerstmis is één van de leukste feestdagen van het jaar. De Kerstsfeer en -decoratie, de kerstboom opstellen, samen lekker eten en cadeautjes delen met je geliefden. Wat Kerstmis helemaal af maakt is een “Witte Kerst”, jammergenoeg hebben we daar de laatste jaren niet zoveel van kunnen genieten.
Om helemaal in de kerssfeer te komen heb ik “My Christmas Wishlist” samengesteld.
Benieuwd naar wat er allemaal op mijn Kerstlijstje staat? 


My Christmas Wishlist

1. Draw the line – Mermaid Legging 

De Mermaid Legging van POPFLEX staat ondertussen al zes maand op mijn wishlist. Vanaf het eerste moment dat ik de legging zag op foto wist ik dat deze helemaal iets voor mij is.
Ik wacht op de perfecte dag om hem te kunnen bestellen.

Popflex Mermaid Legging - My Christmas Wishlist 2016

2. Your Highness Legging – Night

Deze Your Highness Legging staat ook al een tijdje op mijn wishlist. Ik heb een soortgelijke legging van Even&Odds, maar deze heeft ook nog eens een high waist, wat heel handig is voor wanneer je je onzeker voelt tijdens het sporten.

Om eerlijk te zijn draag ik meer sportkleding dan normale kleding.

Popflex Your Highness Leggings - My Christmas Wishlist 2016

 

3. Fairytale Long Sleeve in Snow 

Deze Fairytale Long Sleeve in Snow is van de nieuwste collectie van POPFLEX. Meestal sport ik met een sport bh, maar tijdens de koudere dagen komt zo een truitje wel goed van pas. Zeker als het kledingstuk goed ademt tijdens het sporten. Daarnaast ziet het er ook heel mooi uit.

Popflex Longsleeve - My Christmas Wishlist 2016

 

4. Rituals Giftbox

Rituals is in mijn ogen het perfecte cadeau. Met een giftbox kan je zeker niet fout doen, want de box bevat zoveel leuke lichaamsverzorgingsproducten. Daarnaast ruiken ze echt super goed! Rituals of Ayurveda is mijn favoriete geur, maar eigenlijk ruiken ze allemaal goed.

Rituals Giftbox - My Christmas Wishlist 2016

5. M.A.C. Lipstick

Een vrouw kan nooit “té veel” lipsticks hebben. M.A.C. Cosmetics heeft zoveel leuke lipstick kleuren, ik wou dat ik ze allemaal kon kopen.

MAC Angel - My Christmas Wishlist 2016

5. Michael Kors Rose Gold Watch

Deze is mijn all-time favoriete uurwerk van Michael Kors!
Dit uurwerkje heb ik al in het goud, maar ik vind het echt zo een mooie accessoire.Rose gold is sinds dit jaar mijn favoriete kleur in plaats van zilver of goud. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van zilver en goude accessoires, maar rose gold heeft iets speciaals.
Dit uurwerkje staat al één jaar op mijn wishlist, maar ik wacht op het juiste moment om dit Michael Kors uurwerk te kopen.

michael-kors-horloge-parker- My Christmas Wishlist 2016

6. GetFitJournal

Deze Getfitjournal van Sophiagetfit is superhandig om een overzicht te houden in je trainingsprogramma, eetschema en in de vorderingen van je gewicht. Of je nu je gewicht wilt behouden, of net wilt afvallen of bijkomen, deze fitjournal zal je helpen bij je fitjourney.
Ik ken Sophia persoonlijk en vind haar een fantastische meid. Ze heeft vele ambities en ik vind het mooi om te zien dat ze deze agenda gecreëerd heeft.

GetFitJournal - My Christmas Wishlist 2016

7. Blogilates yoga mat

Deze Blogilates yoga mat van de nieuwe Dark Bloom collectie is dikker dan de gewone yogamatjes. Eigenlijk is deze mat eerder geschikt voor (POP) Pilates oefeningen. De dikte zorgt ervoor dat je iets meer ondersteuning krijgt tijdens het uitvoeren van de oefening. Daarnaast is de kleur echt heel mooi: paars en donker en de print bestaat uit rozen. Helemaal mijn ding dus!

Dark Bloom Yogamat Blogilates - My Christmas Wishlist 2016

8. Tony’s Chocolonely Chocolade

Als laatste: Chocolade van Tony’s!! 
Tony’s Chocolonely is sinds dit jaar mijn favoriete chocolademerk (sorry Côte d’Or!). Vooral de lekkere Melkchocolade met Karamel en Zeezout is mijn favoriete smaak. Het liefst wil ik zwemmen in een bad van deze chocolade, het liefst gesmolten zodat ik ervan kan eten met mijn vingers 😁. Yup, de verslaving is real!

Tony's Karamel Zeezout - My Christmas Wishlist 2016

 


Zo, dit is “My Christmas Wishlist” voor dit jaar. Wat zou jij graag willen voor Kerstmis? Laat het me weten in onderstaande comments.


Love,
Debby ♥

0 thoughts on “My Christmas Wishlist 2016

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: