Hasselt

Winterland Hasselt

27/12/2016

Op tweede kerstdag ging ik met een vriendin naar Hasselt. We wouden de mooie Kerstmarkt bekijken en de sfeer van Hasselt opsnuiven. Jammer genoeg zijn de meeste faciliteiten gesloten op maandag, daardoor hebben we niet de hotspots kunnen doen die we graag wouden doen, maar we hebben wel genoten van een gezellige dag in het mooie Hasselt. Dit was trouwens de eerste keer dat ik in Hasselt kwam. 

 


Winterland Hasselt 

Deze diashow vereist JavaScript.

Vanaf 19 november ’16 tem 8 januari ’17 vind de 9e editie van Winterland Hasselt plaats. Deze happening transformeert Hasselt in een prachtige Kerststad.
In het midden van de wondere wereld van Winterland, vind je de “Ice Magic Hasselt“, een wereld van ijs sculpturenen en fantasieën, die de bezoeker meeneemt naar de koudste en mooiste plekjes op Aarde. Verder vind je ook “House of Santa Claus“, de Kerstmarkt met heerlijke foodstandjes, een “Indoor Ice Skating“, attracties voor de kleinsten, en ook het “Grand Café” met een originele Aspen Lounge als entertainment of ontspanning voor jong en oud. 

Wanneer de avond valt, komt de magie van Kerstmis écht tot leven.


Waar kan je de Kerstmarkt vinden? 

Adres: Kolonel Dusartplein Hasselt
              Hendrik van Veldekesingel 150/44
               3500 Hasselt
Website : Winterland.beDemerstraat

Dit is de shoppingstraat van Hasselt. Je vindt er allerlei winkels, er is voor ieder wat wils. Als je eens zin hebt in een shopping spree, dan is deze shoppingstraat zeker een leuke optie. 
Mijn favoriete winkels hier: H&M ; Holland & Barrett  & M.A.C. Cosmetics.

img_4368


Groetjes,
Debby ♥

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.