Review

Review Skinnycoffeeclub

It’s coffee O’clock


In december 2016 werd ik door
Skinnycoffeeclub gecontacteerd met de vraag of ik een ambassador wou worden voor hun product. Ik kan mijn dag niet beginnen zonder mijn ‘dagelijkse lading’ koffie, dus natuurlijk wou ik dit héél graag! Daarom ging ik in op hun aanbod. Ongeveer een week later lag dit zakje in de brievenbus.

schermafbeelding-2017-01-07-om-11-59-21


Ingrediënten: 

Biologische groene koffiebonen, Chlorogenic groene koffieboon extract (50% poeder), Siberische Ginseng, Chlorella, 100% pure Matcha poeder, spirulina, tarwegras en organische Braziliaanse koffie.
Dit product is vrij van verborgen, giftige chemicaliën, er zouden ook geen laxeermiddelen in zitten en het is trouwens geschikt voor vegans. 

Gebruik: 

Het is heel gemakkelijk. Gebruik 1 theelepel van deze Skinny koffie en giet kokend water in de tas. Laat het 3 à 5 min. trekken. Je kan hem puur opdrinken, maar ook met kokos-/ amandelmelk en eventueel Stevia gebruiken als zoetstof. 
Eén tas per dag is voldoende. 

Doel: 

Deze koffie is bedoelt als vetverbrander dankzij de verhoogde anti-oxidanten. Het zou je helpen om gewicht te verliezen, maar het zou ook helpen tegen een opgeblazen buik. 
Je kan ook een gratis sport- / eetprogramma volgen van Skinnycoffeeclub zelf, maar dat heb ik niet gedaan omdat ik mijn eigen schema volg. 

Andere voordelen van Skinnycoffee:

  • Gewichtsverlies
  • Verhoogd metabolisme
  • Verminderd hongergevoel (eerlijk, daar heb ik niets van gemerkt. Ik heb gewoon ALTIJD honger :p) 
  • Verhoogde motivatie en energie
  • Vermindering van een opgeblazen gevoel
  • Verbeterde huid en een gezonde gloed
  • Verbeterde teint
  • Verbeterde uithoudingsvermogen & fitness (hier heb ik niet echt een verschil van gemerkt omdat ik 3 à 4 keer/ week sport
  • Anti-aging. 

Mijn ervaring: 

Ik begon op 14 december met de inname van Skinny Coffee. Je drinkt deze het best in de ochtend, dus ik maakte hem klaar samen met mijn ontbijt. De smaak van deze koffie is lekker en licht, dus niet zo uitgesproken als een gewone tas Douwe Egberts-koffie (ik drink gewoonlijk Mildoux). Voor mij is het een smakencombinatie van koffie en thee, wat voor een verassend resultaat zorgde. Ondertussen ben ik de smaak al gewoon en kijk ik zelfs uit naar mijn kop Skinny coffee in de ochtend.
Het opgeblazen gevoel blijft jammer genoeg wel, ook ik kamp met PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) en daardoor is eten vaak een hel voor mij. Begrijp me niet verkeerd, ik eet héél graag, maar het gevoel na de maaltijd is een ware hel. Al moet ik toegeven dat het opgeblazen gevoel wel vermindert is, maar ik denk dus niet dat deze 100% gaat verdwijnen door het drinken van een tas Skinny koffie.
Als je gewicht wilt verliezen door dit product, dan raden ze je aan van hun work-out programma en eetschema te gebruiken, deze krijg je gratis opgestuurd per email vlak na je aankoop. Ik werk niet graag met programma’s en/ of schema’s omdat ik me daar moeilijk aan kan houden, ik doe liever mijn eigen ding.
Ik ben van plan om dit product te blijven gebruiken, omdat het dus wel een bepaald positief effect heeft voor mijn buikje en omdat ik best benieuwd ben of ik volgende maand een ander effect zal opmerken.

De reviews op hun website zijn trouwens heel positief. Het product wordt wereldwijd verkocht met een gratis verzending. 

Hoe bestellen:

Bestel je koffie online en gebruik mijn kortingscode DEBBYTHECHOCOHOLIC om -20% korting te ontvangen op je bestelling. Binnen de 2 à 5 werkdagen ontvang je je pakketje in de brievenbus.

fullsizerender

Heb je nog vragen? Laat dan een comment achter onderaan, met je vraag, en ik beantwoord deze zo snel mogelijk. 

Groetjes, 
Debby ♥

2 thoughts on “Review Skinnycoffeeclub

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.