Gastbloggers

Aline: Haar verhaal + eetschema

01/02/2017

Hey iedereen ,

Deze week stel ik jullie mijn tweede gastblogger voor: Aline Masse.
In mijn zoektocht naar gastbloggers vroeg ik aan haar of ze enkele dagen uit haar eetschema wou delen met mijn lezers. Ze maakte er direct werk van en een dag later ontving ik haar artikel.

Aline en ik kennen elkaar via Instagram, sinds kort is ze ook mijn mede-Belgische Gymqueen. Ze deed mee aan een winactie van Gymqueen.nl, zo won ze 3 maand lang de voordelen van een Gymqueen Ambassador. Ik hoop dat ze na die 3 maand het team mag blijven vergezellen, want ik vind haar inspirerend. 

Lees hieronder het artikel van Aline


Heeey Iedereen

Lieve Debby vroeg me een blogje te schrijven en mijn voeding even bij te houden. LEUK!
Ik zal even beginnen met mij voor te stellen (voor diegene die nog niet weten wie ik ben).

img_5425-jpgIk ben Aline, een 26 jaar jonge mama van 2 lieve jongens (4 en 2 jaar) uit West-Vlaanderen in Belgie. Ik ben al 8 jaar samen, waarvan 6 jaar gelukkig getrouwd, met mijn man Kevin (Instagram: @k_a_vfit). Na mijn twee zwangershappen en 20 kg extra werd het tijd om in te grijpen. Sporten, gezond eten, afvallen… Dat ging niet altijd van een leien dakje, maar beetje bij beetje viel ik af. Na een half jaar ‘sleurde’ mn hubby mij meer naar de fitness.. Ohjee, dat zag ik niet meteen zitten, maar om hem te plezieren ging ik mee. Maar dat veranderde snel, want ik begon het fijner te vinden om krachttraining te gaan doen, mijn lichaam reageerde daar goed op. Toch had ik het gevoel dat ik mijn voeding niet altijd volledig onder controle had.

Samen zochten we naar iets wat mij een houvast gaf i.v.m. voeding, want eerlijk..? Ik durfde soms echt niet te eten. Ik was bang om terug dik te worden, bang die oude ik weer te worden waar ik zo ongelukkig van werd. Na even zoeken op internet kwamen we op de website terecht van Gymjunkies.nl. Even mailen en afwachten wat het zou worden… Ik leerde zo Cynthia Houben van Gymjunkies kennen, wat heen en weer gemail en een intake formulier verder was het zo ver. Ik had beslist om een eetschema en trainschema te volgen, 8 weken lang. Easypeasy dacht ik..

1 maart 2016 ging er mee van start.  Jaa die eerste week, tot 2 weken super hoor, na week 4 had ik het al gehad. Djeezes wat was dat moeilijk! Ik moest ook nieuwe dingen leren eten, nieuwe smaken leren kennen. Havermout, kwark en pindakaas waren voor mij op dat moment BAH! (en nu kan ik niet meer zonder). Ik weet nog dat ik mailde naar Cynthia dat ik ernaar uitkeek om terug ‘normaal’ te eten. Ze dacht toen waarschijnlijk “Ohjee wat is dat hier..”, hahaha.

Maar nee hoor, ik merkte de veranderingen, de grote veranderingen aan mijn lichaam, en ging ermee door. Schema na schema. Ik ben op 1 maart 2017 al één jaar klant bij Gymjunkies en heb daar nog geen enkel moment spijt van gehad. Ik kies voor schema’s omdat ze mij een houvast/ een richtlijn geven.

Hieronder geef ik je 2 dagen mee van mijn voeding: een sportdag en een rustdag.

◊ SPORTDAG

ONTBIJT: Ongezoete amandelk met havermout frambozen en wat honing
SNACK 1: rijstwafels met kipfilet
LUNCH: koolydraatarme boterhammen met zalm en appel
SNACK 2: Atkins eiwitreep
DINER: zilvervliesrijst, kalkoen, broccoli en ketjap manis
SNACK 3: kaasblokjes 48+ en cashewnoten

img_5426-jpg

◊ RUSTDAG

ONTBIJT: Eiwitshake met water en een banaan. (deze maak ik als een smoothie en met de Queen Protein van Gymqeen)
SNACK 1: mandarijn, griekse yoghurt met enkele drupjes Tasty Drops van Gymqueen
LUNCH: kipfilet, broccoli en ketjap manis
SNACK 2: rijstwafels met pindakaas
DINER: Zalm, wokgroenten en pijnboompitten
SNACK 3: magere kwark


” Tasty Drops van Gymqueen kan je trouwens bestellen op Gymqueen.nl, ontvang -10% korting met mijn kortingscode: QueenAline10

Dit zijn twee dagen uit een weekschema gepikt, ik ben momenteel ook een kleine 6 weken aan het cutten. Erna ga ik nog 8 weken bulken om erna keihard cutten tot de zomer.
Kan ik eindelijk eens in bikini lopen zonder mij te schamen? Zonder mij ongemakkelijk te voelen?

◊ Volg mij en mijn fitjourney op Instagram: @aline_myfitjourney
◊ Voedings en/of trainschema’s met online TOPcoaching:  www.gymjunkies.nl
◊ Topsupplementen + lekkere low carb en low calorie producten: wwww.gymqueen.nl 

Veel Liefs
Aline


 

Only registered users can comment.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.