Fitness

Gymqueen.nl

05/02/2017

Hey iedereen, 

Hieronder beschrijf ik enkele producten van Gymqueen.nl die ik mocht uittesten.


Wat is Gymqueen ?

Gymqueen.nl is de Nederlandse versie van Gymqueen.de. Op hun webshop vind je kwalitatief hoogwaardige sportsupplementen en – accessoires. De producten kan je dus online bestellen en een dag later heb je ze al in huis.
Gymqueen.nl is op 1 september 2016 opgericht door Hanneke Bisseling (Fitness De Stap in Luyksgestel).
In haar zoektocht naar Nederlandse en Belgische Ambassadors kwam ze op mijn profiel. Het begon met een follow in op Instagram en een berichtje in mijn mailbox. Op dit moment (5 februari 2017) gebruik ik al 3 maand de producten van Gymqueen. Ik ben heel tevreden van hun producten, maar ook van het Gymqueen Team.

Pink is not just a color, it’s a lifestyle.


Even voorstellen :

Hieronder zien jullie een deel van de Gymqueen Ambassadors & Athletes.

16387230_793459620816526_3753913971437135457_n
Boven – Links naar rechts : Marieke Tamara Lotte Marissa Naomi Chantal Claudia EsterOnderaan – Links naar rechts : Bobbi Aline Hanneke Lindy Debby

De Gymqueen producten :


◊ Tasty Drops

IMG_5679.JPG
De Tasty Drops van Gymqueen zijn echt onmisbaar in mijn keuken.
Ik voeg enkele druppels van deze zoetstofjes toe aan mijn havermout, yoghurt, mugcake en aan mijn baksels.
Ze bevatten 0 kcal en zijn daarom geschikt voor elk ‘dieet’.

 

 


◊ Queenella

img_5672
Queenella is de gezonde versie van Nutella. Queenella is beschikbaar in twee smaken: Witte Chocolade en Chocolade Hazelnoot. Als chocoholic ben ik blij dat ik eindelijk verantwoord kan genieten van een “boke met choco”.

Deze chocoladepasta is trouwens laag in suikers en koolhydraten.

Lekkere smultip :

  • Snijd een banaan in schijfjes.
  • Smeer Queenella op twee sneetjes volkorenbrood.
  • Werk af met de bananenschijfjes.

 


◊ Queen Coconut Oil

img_5674
De Queen Coconut Oil van Gymqueen is ideaal om je gezonde gerechtjes mee te maken. Je kan erin bakken (bv. pannenkoeken), maar je kan er ook mee bakken (bv. kokoskoekjes) . Ik verwerk kokosolie regelmatig in mijn baksel.
Ik ben een fan van alles met kokos.

«Kokosolie heeft een hoog gehalte aan verzadigde vetzuren.»

 

 


◊ Queen Brownies

img_3122

Ik eet zo graag brownies, maar ik eet ze amper omdat ze zo ongezond zijn. Ze zitten bomvol suikers, vetten en koolhydraten.
Sinds kort eet ik terug brownies, maar dan wel een  Gezonde variant of deze Queen brownies.
De Queen Brownies zijn laag in vetten en hoog in proteïnen. Per 100 g bevatten ze maar liefst 44,2 g proteïne.

 

 

 


◊ Queen Pancakes

img_5676
De Queen Pancakes zijn echt heerlijk van smaak. Vroeger at ik regelmatig protein pancakes, maar ik werd de smaak beu omdat het een ‘typische proteïne smaak’ had. De pancakes van Gymqueen zien er lekker en luchtig uit, ik moest ze gewoon eens proberen. En dat deed ik ook, ja hoor, ik was verkocht. Deze pancakes hebben niet dat vuile smaakje waarover ik eerder sprak.
De Queen Pancakes  zijn trouwens heel gemakkelijk te bereiden.
Ze zijn laag in vetten en suiker, en bevatten 25,8g proteïne/ 50 g.


◊ Queen Cacao

img_5675
Queen Cacao is er redelijk nieuw product van Gymqueen. Je kan hiermee een lekkere, warme chocomelk maken. Heerlijk op koude winterdagen of na een workout.
Wist je dat chocolademelk drinken na de workout goed is? Het stimuleert namelijk de spierherstel en de spieropbouw na het sporten.

De Queen Cacao is laag in kcal, suikers en vetten, en bevat per portie 15 g proteïne Hij is bevat ook nog eens anti-oxidanten, vitamines, zink en magnesium.

Moet ik je nog overtuigen ? ?


◊ Queen Whey

img_3114


De Queen Whey van Gymqueen is ideaal voor de spieropbouw. Je kan hem drinken als shake (maar dat verdraagt mijn maagje niet) of je kan hem verwerken in je smoothies of in gerechten, zoals bv. deze Proats. Mijn favoriete smaak is Whey Cookies, maar je hebt natuurlijk nog vele andere smaken.
De Queen Whey is laag in koolhydraten, suikers en vetten en is hoog aan proteïnen : maar liefst 77,8 g / 100 g


◊ Milky Casein

img_3113
Ik was zo blij toen ik eindelijk Caseïne poeder vond! Ik wou al zolang eens Protein Fluff maken. Queen Casein is het perfecte product om dat luchtige gerechtje te maken. Natuurlijk kan je het ook drinken als shake, of verwerken in een smoothie.

 

 


◊ Queen Protein

img_3111
Qymqueen heeft ook een ander soort proteïnen: Queen Protein, met verschillende smaakjes! Ik heb de ‘Monchichi’ smaak getest, en goedgekeurd. Monchichi smaakt naar chocolade, wat dus ‘heaven’ is voor de chocoholic in mij.

Ik gebruik deze vooral in smoothies of bij Proats. Maar je kan hem nartuurlijk gewoon als shake drinken.

De Queen Protein zijn laag in suikers en vetten, per 30 g bevatten ze 23,23 g proteïnen.

One of my favourite combinations:
• 1 scoop Monchichi
• 1 ripe banana
• 100 ml Alpro vanilla milk


◊ Queen Cookies

schermafbeelding-2016-11-17-om-12-24-15

 

Queen Cookies zijn een goed alternatief als je een zoete snack wilt. Ze bevatten wel wat suiker, maar ook meer proteïnen.
Ideaal voor zoetekauwen, toch?

Je vind ze in verschillende smaakjes zoals chocolade of citroen.


◊ Queen Cupcakes

img_3120


Queen Cupcakes
zijn zo gemakkelijk om te maken. Ze zijn ideaal voor wanneer je eens weinig tijd hebt.
Je hebt enkel een kommetje en water nodig. Plaats het 1 min. in de microgolfoven en even later kan je smullen.
30 g
van deze Queen Cupcake bevat 27,25 g proteinen.


◊ Queen Pralines

schermafbeelding-2017-02-03-om-16-44-26
Deze Queen pralines deden me denken aan Smart Bars van een ander merk. Deze vond ik heel lekker, maar veel te duur. Toen ontdekte ik de Queen Pralines en deze moést ik gewoon hebben! Ze bestaan in twee smaken : Melkchocolade en Witte chocolade. Deze pralines zijn laag in suikers en bevatten per verpakking 25,7 g proteïnen.

Zoals je wel kan raden, leefde deze pralines niet lang in mijn handen ?.

 


◊Queen Protein Chips

De Protein Chips van Gymqueen zijn een ideale snack voor als je clean wilt snacken. In het verleden heb ik protein chips, met paprikasmaak, bestelt van een ander merk. Bah, zo vies dat dat was !
Toen ik deze chips voor de eerste keer proefde, was ik sceptisch. Maar na een eerste hap was ik verkocht. De Queen Chips zijn lekker luchtig, maar ook krokant. En ik had niet de neiging van het hele zakje in 1x op te eten, wat niet vaak voorvalt ?.
Ze bevatten ook minder kcal dan de gewone chips die je in de supermarkt koopt, ze bevatten ook minder vetten én meer proteïnen. Wat wil je nog meer ?


 ◊ Gymqueen Shaker

img_3112
Ik gebruik de Gymqueen Shaker tijdens mijn yogasessies en workouts. Ze zijn ook handig om mee te nemen naar de fitness, yogales,..
Deze shaker is ook ideaal om je waterinname bij te houden en je kan ze gemakkelijk afwassen.

 

 

 


◊ Gymqueen Drinkbus

img_5677
Deze drinkbus van Gymqueen is zo leuk! Ik vind het roze kleurtje zo vrolijk. Ik gebruik hem tijdens mijn workouts en yogasessies. Je kan hem vullen tot 750 ml. Handig om je waterinname bij te houden.

 

 


Mijn mening :

Ik was heel tevreden over de producten van Gymqueen. Ik gebruikte dan ook dagelijks één of meerdere van bovenstaande producten. De levertijd is ook heel kort, wat wil zeggen dat je je pakje de volgende dag al in huis hebt. 
De meiden van TeamGymqueen zijn één voor één meiden met een passie voor fitness. Ze zien er goed uit en ze hebben ieder van hun een doel voor ogen. Hun passie is tegelijk ook inspirerend voor anderen, waaronder mezelf.

Jammer genoeg verliep de samenwerking niet zoals gehoopt, daarom besloot ik op 14 april 2017 om het sponsorship stop te zetten.
Ik ben Hanneke wel heel dankbaar dat ik Teamgymqueen mocht vergezellen, het was een fantastische ervaring. 


Contactinfo :

Website:  Gymqueen.nl
Instagram: @gymqueen.nl @teamgymqueen  @gymqueen.be
Facebook: GymqueennlGroetjes,

Debby ♥

Only registered users can comment.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.