Gastbloggers

Kevin : Zijn verhaal

18/02/2017

Hey iedereen !

Onlangs schreef Aline een blogpost voor mijn blog, herinner je je die nog? Zo niet, lees haar verhaal  dan hier.
Vandaag wil ik jullie voorstellen aan de eerste mannelijke gastblogger : Kevin Vangaever, de man van gastblogster Aline.
Ik heb hem ontmoet op de Gymqueen fotoshoot, hij was meegekomen met mijn mede-Belgische Gymqueen Aline, en ik vond het fijn om hem te leren kennen.

Kevin heeft een passie voor krachttraining, maar dat was niet altijd zo. Er was een tijd waar Kevin een haat-liefde relatie had met fitnessen. Dit veranderde allemaal ongeveer 1,5 jaar geleden. Benieuwd hoe? 
In deze blogpost vertelt hij zijn verhaal. 

Maar eerst en vooral wil ik Kevin bedanken voor het schrijven van deze blogpost. Ik vond het zo een leuk idee toen Aline me een voorstel deed om jouw verhaal te publiceren. 
Ik hoop dat je met jou verhaal de mannelijke lezers kan inspireren, maar ook kan motiveren. 


Even voorstellen :

Eerst en vooral zal ik mij even voorstellen, mijn naam is Kevin, ik ben 29 jaar. Ik ben al 6 jaar gelukkig getrouwd en ben ook papa van 2 prachtkinderen.

kevin
Mijn verhaal :

Om mijn verhaal te starten gaan we terug naar mijn schooltijd. Ik ben vroeger altijd een mager mannetje geweest (wat natuurlijk zorgde voor de nodige commentaren) en ja, natuurlijk gaf dit een enorme deuk in mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen. Ik at niet veel en van ontbijten kwam zeker al niks in huis, met als gevolg weinig energie en een suf gevoel. In die tijd ben ik zoals velen enkele keren “begonnen” met fitnessen, wat ik na enkele maanden al terug opgaf omdat de resultaten niet waren wat ik wou. Tot ik 4 jaar geleden de knoop definitief had doorgehakt.
Ik kocht mij wat fitness materiaal aan zoals dumbells, losse gewichten en een bank om te bankdrukken. Niet veel, maar wel genoeg om verschillende oefeningen uit te voeren. Ik ben toen gestart op 63kg. Na enkele maanden begon ik eindelijk wat veranderingen te zien aan mijn lichaam, wat dan ook zorgde voor extra motivatie om door te zetten. Ik trainde 2 à 3 keer per week, maar zoals veel van jullie wel weten, je gaat de motivatie vlug verliezen als je thuis traint in je ééntje.
Na 1,5 jaar heb ik uiteindelijk de stap gezet om naar de gym te gaan. In die tijd ben ik ook meer en meer op mijn voeding gaan letten. Ik moest serieus wat omhoog in gewicht en dus heb ik beetje per beetje mijn calorie-inname opgevoerd. Pas toen kwamen er grote veranderingen, mijn spieren werden groter en beter zichtbaar. Ook in de gym kon ik telkens met hoger gewicht en hogere intensiteit trainen. Ik voelde me steeds beter en had enorm veel meer energie.

Een kleine 2 jaar geleden is ook mijn vrouw (voor sommige onder jullie wel bekend als @aline_myfitjourney op Instagram), onder lichte dwang van mij, begonnen aan krachttraining wat op de dag van vandaag voor ons beiden uitgegroeid is tot een ware passie. Wij zien gezond eten niet meer als dieeten maar als een echte levensstijl. Krachttraining heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht.

kevin2
Vandaag zit ik op een gewicht van 82kg. Waar ik vroeger met moeite een calorie-inname van 1000 kcal had en 2 maal eten per dag, zit ik nu op 5000 kcal en 7 maal eten per dag. Nog steeds probeer ik de lat voor mezelf hoger te leggen, want we zijn nog lang niet waar we willen geraken.
Maar met elkaars steun en die van onze kids zullen we onze doelen bereiken!


» Volg Kevin zijn verhaal op Instagram: @k_a_vfit

Only registered users can comment.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.