Review

Fittea.eu

22/03/2017

Hi iedereen,

Sinds van februari t.em. april 2017 was ik Ambassador voor Fittea.eu. Vandaag deel ik met jullie mijn ervaring en mijn mening over Fittea.


” We of Fittea believe in the power of our unique teas,
which we develop together with our experts.
It is our goal to support you with our teas in every situation of life. 


hrvs7021

Wat is Fittea?

Fittea is het eerste theemerk dat gaat voor een “gezondere ik“. Ze hebben een groot aanbod aan theesoorten met elk hun eigen functies en effecten.

Doel:

De Fittea Body Detox thee bevat geselecteerde ingrediënten om de vetverbranding te bevorderen en om de stofwisseling te ondersteunen.
Bovendien verbetert deze thee de teint van je huid en helpt het ook om je gewoon beter te voelen. De thee van Fittea bevat veel vitaminen en antioxidanten die uw gezondheid en welzijn beïnvloeden. Bovendien vermindert het ook het opgeblazen gevoel.

FullSizeRender
Ingrediënten:

Fittea selecteert de unieke ingrediënten van hun thee samen met ervaren experts. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en biologisch.

Voedingsplan:

Ze hebben ook een uitgebreid E-book samengesteld met behulp van hun experts. Het e-book is een 8 weken programma die je helpt om je Bikini Body te bereiken. Je vind er ook een voedingsplan en allerlei nuttige informatie voor je detox.

schermafbeelding-2017-02-15-om-12-22-04

Mijn ervaring met Fittea: 

Om eerlijk te zijn geloof ik niet in detox, maar ik geloof wel in de voordelen van deze thee. Het feit dat je er een minder opgeblazen gevoel van krijgt, is voor mij de reden waarom ik deze thee wou proberen. Ik heb namelijk veel last van een opgeblazen buikje. 
Ik kreeg 2 theesoorten opgestuurd: 28 Jours Body Detox en Super Fruit, bij deze order zat ook een handige “Rose Gold Thermo Bottle“. Deze is zo handig om mee te nemen on-the-go of gewoon om hem bij je te hebben tijdens een TV-avondje. Je vult de theehouder met de theekruiden, in de Thermo Bottle doe je warm water en eventueel vers fruit. Even laten trekken om erna van een heerlijk kopje thee te genieten.
Ik heb het gevoel dat deze thee zijn werk doet, ik voel me minder moe na het drinken van deze thee en ik heb het gevoel dat mijn metabolisme ook verbeterd is.

◊ Super Fruit: 

Deze thee is zoet van smaak en wordt rood van kleur. Ik voeg hier nooit fruit aan toe, omdat ik de smaak van deze thee superlekker vind hoe hij is.
Ingrediënten
Appelstukjes, Hibiscus bloemen, Gemberstukjes, Groene Thee ‘China Buskruit’, Aroma’s, Paardenbloem, Bietstukjes, Rozenbottel, Brandnetel bladeren, Citroengras, Korenbloem bloesem en Stukjes framboos – aardbei – granaatappel

 28 Jours Body Detox

Deze thee is niet zo zoet, daarom voeg ik er meestal wat fruit aan toe. Natuurlijk drink ik hem zo ook op, want de smaak van pure thee vind ik gewoon heerlijk.
Ingrediënten
China Green Tea Gunpowder, Citroengras, Gember, Paardebloem, Citroenschil, Koriander, Tulsi kruid, Jasmine bloem, Rozenblaadjes, Ginseng wortel en Stukjes ananas – appel – popcorn.

img_6303

Waarom de samenwerking stopgezet werd..

Toen ik een nieuwe bestelling wou plaatsen bij Fittea.eu, kreeg ik een bericht dat ze hun samenwerking met mij zouden stopzetten omdat ik geen 10K volgers heb op Instagram. Ze hebben sinds kort hun policy voor Europa veranderd en jammer genoeg paste ik niet meer in dit plaatje. Als afscheidscadeau gingen ze me nog een laatste pakketje opsturen.

Ongeveer een week later ontving ik het pakketje. Ik denk dat iemand zich slecht voelde, want in totaal zaten er 17 zakken Fittea in het pakket !! Hierom moest ik wel lachen hoor.. 


Liefs,
Debby ♥

Only registered users can comment.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.