Antwerpen

Koffiebar Maurice

26/03/2017

Maurice Coffeebar is een trendy koffiebar in de Boerentoren aan het einde van De Meir, opgericht door Véronique de dochter van ‘Opa Maurice’.
Deze koffiebar is perfect voor iedereen die wilt genieten van een heerlijke kop koffie, een speciale latté of een kop thee. Je kan er ook genieten van een lekkere gerechten en gebakjes.

IMG_6963

Have you met Maurice?

In deze koffiebar voel je je thuis, en dat is ook het doel van Maurice Coffee bar. Deze bar wil je ‘warm houden‘ terwijl je van je kop koffie of thee sipt.
Het interieur is gezellig, je hebt verschillende soorten tafels en stoelen – er is dus voor ieder wat wils. De koffie is authentiek, met een twist. De koffie wordt geselecteerd en gebrand door een klein familiebedrijf te Gent, en bereid en geserveerd met grote zorg.

Maurice Knitwear

In deze koffiebar vind je ook een assortiment aan cosy, wollen knitwear. Het breigoed bestaat uit hoofddeksels, sjaals, vesten en cardigans voor mensen die de waarde van een prachtig kledingstuk of accesoire graag leren kennen. De kleding wordt gemaakt uit 100% pure Peruviaanse wol, baby alpaca en katoen.

Op donderdag kan je terecht bij de ‘Maurice grannies‘ voor al je vragen omtrent het breiwerk.
Weetje: De kledingstukken worden door de grannies zelf gebreid in België.

Deze plaats is trouwens ook geschikt voor meetings, feestjes of zakenlunches.

IMG_6961
Matcha Latte met Soyamelk.

Contact

Only registered users can comment.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.