Hasselt

Le Pain Quotidien

26/03/2017

Het Gulden Sadel‘, een historisch pand uit de 15e eeuw, herbergt één van de mooiste ‘Le Pain Quotidien’-restaurants van België. Het restaurant ligt op een steenworp afstand in het centrum van Hasselt. Wat maakt deze plek zo speciaal? Hoge plafonds, een prachtig stucwerk en gouden ornamenten die hand in hand gaan met de rustieke elementen van ‘LPQ’. De uktieme eyecatcher is een prachtige balzaal op de eerste verdieping, deze is beschikbaar voor seminaries, feesten en vergaderingen. In de ‘Hoofdstad van de Smaak‘ kan dit concept gewoon niet worden gemist. Ontdek uw geliefde ‘LPQ’, aangevuld met de typische Limburgse flair en vrolijkheid. 
– Bron: LPQ


Het was zo koud buiten, daarom wouden we ons opwarmen in Le Pain Quotidien. Ik had zin in een warme kom soep, dus bestelde ik de dagsoep: wortelsoep. Deze werd geserveerd met drie soorten brood: Frans brood, ‘Soldaatjes’ (fijne reepjes brood) en een sneetje grijs brood. De soep was lekker en de Soldaatjes waren handig om te doppen.
Natuurlijk kan je hier ook boterhammen, slaatjes en warme gerechten bestellen.

Nadien bestelde we een warme latté, ik ging voor de Kurkuma Latte en mijn vriending ging voor de gewone Soja Latté. Deze werd opgediend met lekkere schattige gingerbread-mannetjes.

De bediening was snel en vriendelijk. Ik zou sowieso terug gaan naar deze plek, het is een echte aanrader.

My rating8/10


Contact


Adres : Havermarkt 12, 3500 HASSELT
Tel. nr. : +32 (0)11 22 26 62
E-mail : belgium@lepainquotidien.be
Website : lepainquotidien.be

Only registered users can comment.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.