Antwerpen

Mercado

27/03/2017

IMG_6941
(Super-) Mercado is een overdekte food market op de Groenplaats in Antwerpen. Dit is één van de hipste hotspots van het moment. Dit is de eerste echte food market in België. 
Mercado brengt hiermee het concept van de overdekte food markets en hun feestelijke, zuiderse marktsfeer naar Antwerpen. Deze plek is een unieke ervaring van eetculturen en een ware food heaven. Ik werd echt gek toen ik hier binnenstapte, want je stapt net binnen in de hemel. 
De gerechten die je hier terug vindt, zijn bereid met dagverse producten en je vind er ook de laatste culinaire trends

“Een paradijs voor je zintuigen in hartje Stad.”

IMG_6966
Wist je dat Mercado vroeg een postkantoor was en dat dit ondertussen een beschermd monument is?
Deze plek is perfect voor bedrijfsevenementen, trouwfeesten en beurzen, terwijl de kleinere ruimtes worden ingevuld door art exhibitions, start-ups en pop-up shops van jonge ondernemers.

Deze plek is een échte aanrader voor iedereen die op zoek is naar food inspiratie, nieuwe food trends of gewoon als lekkere hap voor onderweg.

Contact: 

Adres: Oude postgebouw, Groenplaats 43, 2000 ANTWERPEN
Website: www.super-mercado.be
Algemene info via: info@super-mercado.be
Event: events@super-mercado.be

Versie 2SPOON & Co.

IMG_6950.jpg

Deze foodstand veroverde meteen mijn hart. Dit is hét standje voor sushi lovers, je komt terecht in een ware food heaven. De gerechten worden met dagverse producten en liefde bereid. 
Je kan hier kiezen uit Stuffed Sweet Potatoes, Sushiwraps en Poké Bowls. 

IMG_6952
Soymate Salmon
IMG_6948
* Links: Stuffed Sweet Potato ⎢ * Rechts: Wakame Salad with Chinese Cabbage and Sesam

De bediening was TOP! De dame “achter het fornuis” was heel vriendelijk, sociaal en bediende ons met de glimlach. We hebben een korte, maar gezellige babbel gehad.

Wist je dat..
– SPOON & Co twee Foodtrucks heeft waarmee ze rondtoeren. Hier kan je terecht voor Mexican taco’s en nachos, gourmet wraps, speciale burgers, salades, soepen, quiches en zoveel meer.
– Je SPOON & Co kan inhuren als catering voor je privé-events of bedrijfslunches.

IMG_6956

Mijn vriendin en ik bestelde een Poké Bowl “Soymate Salmon” (zie foto), het was de eerste keer dat ik deze food trend probeerde. Van de presentatie alleen al, was ik al onder de indruk, het zag er gewoon zo hemels uit. Na één hap was ik al verkocht, dit was echt zo lekker.  Een ware ‘foodgasm’ ! Je proefde dat de producten vers waren en de smaken passen perfect bij elkaar.
Na het legen van dit bordje, heb je zeker en vast een gelukkig, gevuld buikje.

Deze foodstand is een echte aanrader voor liefhebbers van sushi. Heb je nog nooit een Poké Bowl of een Sushi wrap gegeten?  Dan is dit “thé place to be“.

 

Contact:

Website: Spoonfood.be
 Facebook: SPOON & Co
E-mail: info@spoonfood.be
Telefoon: 02/306.08.60

Only registered users can comment.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.