Beauty

April Bluxbox

29/04/2017

Mijn blog heeft er sinds recent een categorie bij, namelijk ‘Beauty’. Jullie kennen me allemaal als Debby the yogi en/of foodie, maar achter de schermen ben ik ook veel bezig met beauty producten. Ik houd er dan ook van om mezelf te verwennen met heerlijke producten. Mijn favoriete merken zijn Nivea, Rituals en Kneipp. Sinds kort ben ik geïnteresseerd in het ontdekken van nieuwe merken. “Getting out of my comfort zone.” Je kan je dus wel voorstellen hoe blij ik was dat BLUX met mij wou samenwerken en ik de April Bluxbox mocht uittesten..

Ik was heel enthousiast om de producten uit te testen. Ben je benieuwd naar wat er in mijn maandbox zat? Dan kan je hieronder de beschrijving van de beauty producten lezen. 


Wat is Bluxbox? 

BLUX staat voor ‘Be Lux’. Hun doel is je maandelijks te verassen met beauty producten. De producten zelf zitten verpakt in een mooie box. BLUX werkt samen met merken zoals Nivea (mijn favoriet!), Kneipp, Catrice, Doucce, John Frieda en vele anderen.

Wat vind je in de box? 

4 tot 6 beauty producten, bestaande uit miniaturen en/ of full-size producten (make-up, huidverzorging, haarverzorging en parfum).

Weetje: BLUX is een exclusieve samenwerking aangegaan met Mari van de Ven, Nederlands meest bekende hair en make-up artist. Zij helpt met het uitkiezen van de mooiste producten en geeft uitleg over het gebruik van deze producten.

DSC_0426

Review: April Bluxbox 

DSC_0405

NIVEA Care Intensief Voedende Crème

Dit is hét nieuwste verzorgingsproduct van Nivea. Met deze Nivea Care Intensief Voedende Crème verzorg je jezelf van kop tot teen. De revolutionaire formule met verzorgende Hydrowax voedt de huid intensief en plakt niet. Je huid wordt intensief gevoed gedurende meer dan 24u en voelt heerlijk zacht aan. 
De crème kan gebruikt worden voor zowel het gezicht, als het lichaam. 

DSC_0414

Mijn mening:

Ik ben een echte fan van Nivea en was dan ook super enthousiast toen ik dit potje zag zitten in het pakketje. Nivea is één van mijn favoriete beauty merken dat standaard in mijn badkamer staat, van douchegels tot Body Creams.
Deze crème gebruik ik voor mijn gezicht, hij voelt enorm zacht aan. De crème beweert snel in te trekken na het aanbrengen, dit klopt volledig. Een ander voordeel: je hebt niet veel crème nodig voor een perfecte smeerbeurt.


Batiste Droogshampoo Cherry 

Met Batiste Cherry creëer je in een mum van tijd een goede coupe die er fris en volumineus uitziet. Deze droogshampoo laat je haar fris voelen tussen de wasbeurten door en zorgt voor volume en textuur. Baptiste Cherry heeft een zoete en zachte kersengeur

DSC_0413

Gebruik:

Goed schudden voor gebruik. Houd de bus ongeveer 30 cm. van het haar en spray de droogshampoo gelijkmatig over de haarwortels, terwijl je je haar pluk voor pluk optilt. Masseer de droogshampoo in met je vingertoppen, borstel nadien je haar en breng in model.

Mijn mening:

De droogshampoo van Batiste doet wat er van hem verwacht wordt. Je hebt geen natte of vettige haren na het aanbrengen van deze spray (een probleem dat ik had met een ander merk) en je haren voelen terug fris aan. Hij ruikt ook superlekker.


Beebee Professional Highlighter Powder

De Highlighter Powder van Beebee Professional is een echte spring-musthave! Hij is sterk gepigmenteerd en verrijkt met Marula olie waardoor er een glanzend en rijk effect ontstaat op je huid. De zijdezachte, crèmige en poederige textuur zorgt ervoor dat de poeder naadloos aansluit bij jouw make-up look en heel gemakkelijk blend met andere make-up producten. 

DSC_0429

Gebruiksadvies:

Breng de highlighter aan op je jukbeenderen, onder je wenkbrauwen, je neusbrug en je kin voor een stralende, gezonde look.

Mijn mening:

Eigenlijk gebruik ik zelden of nooit een foundation of highlighter, dus ik was stiekem wel heel benieuwd naar het resultaat van deze highlighter van Beebee. Hij is super gemakkelijk aan te brengen en glinstert een klein beetje (ik vind dat net leuk). Je make-up look ziet er heel natuurlijk uit.

DSC_0427


Doucce Click Click Lipstick 

Het Amerikaanse merk Doucce is in een snel tempo een geliefd merk geworden voor make-up artiesten over de hele wereld. Eén van hun bestsellers is deze Click Click Lipstick met een hoog gepigmenteerd, romige finish. Het product is verrijkt met verzachtende en hydraterende ingrediënten, waardoor de lipstick zacht aanvoelt. Het unieke en moderne ‘klik’ mechanisme zorgt ervoor dat de lipstick goed gesloten blijft wanneer deze niet wordt gebruikt. 

DSC_0423

Mijn mening:

Persoonlijk vind ik dit zo een leuke en mooie verpakking! De lipstick die ik ontving van Doucce was ‘816‘, een rood-oranje kleur. Deze Click Click Lipstick plakt niet na het aanbrengen en de kleur blijft heel lang zitten. Ik vind het echt een mooie, uitdagende kleur. Het “click-systeem” is super leuk, ik heb eigenlijk nog nooit zo een lipstick gezien.


Trind Cosmetic Nail Balsam

Trind Cosmetics is al ruim 25 jaar expert op het gebied van verzorging van de natuurlijke nagels, handen en voeten. Voor ieder nagelprobleem heeft Trind Cosmetics wel een oplossing!

De Nail Balsam op basis van biotine, panthenol en phytantriol is een uniek product dat ontwikkeld is om de hoeveelheid nagelvocht in de nagel te optimaliseren en de nagelgroei te bevorderen. Het is dus een soort van moisturizer voor je nagels. 

DSC_0425

Mijn mening:

Mijn nagels breken gemakkelijk af, dit product klonk als een ‘wondermiddeltje‘ voor mijn nagels, want ik kan me echt ergeren aan een afgebroken nagel.
De Nail Balsam is heel gemakkelijk aan te brengen, maar moet wel even drogen. Na een tijdje verdwijnt de balsem en kan je je nagels lakken.

“Een verwenmomentje voor de nagels.”


Als laatste..

Ik wil BLUX bedanken dat ik deze April Bluxbox mocht uittesten. Ik vond het echt fantastisch om met hun te mogen samenwerken en nieuwe producten te ontdekken.

Wil je jezelf eens verwennen volgende maand? Bestel dan zeker je maandbox bij BLUX, het is de moeite waard, geloof me!


Contact

E-mailinfo@bluxbox.nl

Websites:


Wat vind jij van deze April Bluxbox?

Liefs,
Debby ♥

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.