Persevents

Persdagen April 2017 – Deel 1

04/05/2017

Hey iedereen!

De laatste week van april had ik een redelijk drukke week, waaronder twee persdagen op 26 en 27 april 2017. Het was de eerste keer dat ik persevents mocht bijwonen, ik keek hier dan ook enorm naar uit. Ik had geen idee wat ik moest verwachten, maar de events waren één voor één interessant.

Hieronder deel ik met jullie mijn favorieten en wat me is bijgebleven van de persevents. 


Woensdag 26 april 2017

Ik werd door Instafriend en blogster Marthe uitgenodigd om haar ‘+1’ te zijn bij de persevents van Walkie Talkie en ListenUp PR. Omdat ik voor diezelfde dag een uitnodiging had gekregen voor een lunch bij Media Mania PR, nam ik haar mee naar dit event. Zo hadden we drie persevents waar we verwacht werden.

Marthe en ik hebben elkaar leren kennen op het persevent van Hola vorig jaar. Ik vond haar zo een toffe meid en sinds dien houden we contact via Instagram. Ik was dan ook superblij toen ze mij meevroeg naar de events. Het beloofde een fijne dag te worden!


Walkie Talkie PR

Het eerste event waar we naartoe gingen, was het event van Walkie Talkie. We werden ontvangen door een vriendelijke dame en mochten gebruik maken van de cafetaria voor een lekker kopje koffie.

IMG_7856.jpg

Nadien kregen we een rondleiding in de toonzaal. Je vond er merken zoals Veritas Atelier, Evian, Disneyland Paris, Stabilo, Decathlon, Bali Beach en Vincent’s Garden.

✽ Evian

Het eerste wat me opviel toen we binnenkwamen in de toonzaal, was de stand van Evian. Op Instagram zag ik dat er Evian met nieuwe smaken op de markt kwam en ik wou deze heel graag testen. Lucky me, we kregen een flesje op te proeven.

Ik ging voor de “Framboos & Verbena“: Sappig en smaakvol, vormt de framboos de perfecte aanvulling bij de plantaardige en citrusachtige tonen van verbena. Deze originele combinatie komt optimaal tot haar recht dankzij het natuurlijk mineraalwater van Evian, voor een moment van pure frisheid.

Mijn mening: Echt superlekker!


✽ Vincent’s Garden

IMG_7866

Deze mooie tuin meubels zijn gemaakt van geweven papier. Vincent Sheppard is door de jaren heen uitgegroeid tot een opvallend wereldwijd merk voor nieuwe, elegante rotanmeubelen.


✽  Atelier Veritas

Atelier Veritas is een 100% creatieve winkel met stoffen, wol, knopen, parels, nieuwe hobbytrends en originele workshops. De missie van Atelier Veritas is jou inspireren met hun uitgebreid gamma aan accessoires, ideeën en ingrediënten om zelf aan de slag te gaan zodat jij jouw persoonlijkheid in de verf kunt zetten. Ze adviseren je graag en bieden je inspiratie om te combineren of te creëren.

Je kan een Atelier box bestellen, hiermee kan je zelf aan de slag gaan.

Marthe en ik namen een momentje om zelf een armbandje in elkaar te knutselen.


✽ Oster Versa x Novis Vita Juicer x FoodSaver

IMG_7862

Het volgende standje dat mijn aandacht trok, was het standje met deze keukentoestellen.

  • De Oster Versa blender is superhandig, je gooit er alle ingrediënten in en start het mixen. De blender gaat 400 km/ u., hierdoor worden de ingrediënten in zeer korte tijd glad geblend en blijven de smaken en voedingsstoffen gespaard.
  • De Novis Vita Juicer wordt wereldwijd geroemd om zijn glossy design. Deze citruspers/ sapcentrifuge is een veelvoudige prijswinnaar die op vier verschillende manieren heerlijke sappen en smoothies maakt. Het perst snel een glas vers vruchtensap (met of zonder vruchtvlees) of verwerkt fruit en bladgroen tot een voedzaam, vitaminerijk sapje.
  • Als laatste viel mijn oog op de FoodSaver, een vacuümverpakker voor voeding. Deze trekt 97% van het zuurstof weg van vers voedsel waardoor de voeding tot 5x langer houdbaar blijft.

    We zagen een bewijs met een avocado en een appel, verbazingwekkend hoe die twee producten nog in prima staat waren.


ListenUp PR

Marthe liep een tijdje stage voor Mayerline en werd verwacht op het persevent van Listen Up. Ik vond het heel spannend om te ontdekken in wat voor wereld zij zat tijdens haar stage.

We werden ontvangen met een lekker limonade-gember drankje. Normaal gezien ben ik echt geen fan van gember, maar dit was echt lekker!

✽ Mayerline

IMG_7905

Mayerline is een echt familiebedrijf dat op een constructieve wijze samenwerkt met anderen. Ze stellen het belang van Mayerline als geheel boven het eigen belang.  Ze streven naar een duurzame ontwikkeling met een gezond rendement op lange termijn, met een win-win voor al hun stakeholders en partners. Ze hebben een submerk gelanceerd ‘Améline‘ : een frisse, ongedwongen collectie voor vrouwen die de wereld gezien hebben en zelfbewust in het leven staan.

 

 


✽ The Tutu-Shop

IMG_7907The Tutu Shop is opgestart door Isabelle Dumortier, een ondernemer met een obsessie voor DIY (Do It Yourself). Ze was lang op zoek naar haar droom tutu, zo kwam ze terecht in een klein winkeltje in Amsterdam. Zo geraakte ze geïnspireerd om haar eigen tutu-webshop op te starten.

“Cinderella never asked for a prince. She asked for a night of and a tutu.”

Ik vind de tutu’s er super leuk uitzien, maar ik denk niet dat ik dit zou aandoen als ‘casual outfit‘.


✽ Ted Baker

IMG_7897

Ziet dit tasje er niet schattig uit?

Ted Baker is een naam die ik sinds kort heb leren kennen. Ted Baker is geen gewoon merk, ze noemen zich liever “No Ordinary Designer Label“.

Ted heeft vanaf het begin een zeer duidelijke, onbewuste focus op kwaliteit, aandacht voor detail en een eigenzinnig gevoel voor humor gehad.

 


thumbnail_photo


Media Mania PR

Ik had een uitnodiging gekregen om het persevent van Media Mania bij te wonen, hier ging ik dus samen met Marthe naartoe. We werden warm ontvangen en mochten genieten van de lunch die ter plaatse geserveerd werd.

IMG_7934.jpg

✽ Lunchen met Tilde Legendary Rice

Ik geloof niet in ‘voeding in pakjes’, net zoals de chef kok zelf. De kok wist ons te vertellen dat Tilda geen brol bevat zoals de meeste voeding in pakjes.

Tilda rijst bestaat uit zongerijpte korrels voor een uitzonderlijke smaak. Gebroken korrels die zetmeel vrijmaken en de rijst klonter maken, worden verwijderd om een lichte, pluizige textuur te garanderen. Al de recepten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, voedingsgericht gebalanceerd en vol met echte goedheid.

Marthe koos de vegetarische optie, ik ging voor een “Coconut, Chilli and Lemongrass” en we genoten beiden van deze maaltijd.


✽ Toonzaal Media Mania

Na de lunch mochten we rondkijken in de toonzaal. Je vond er kleding-, accesoires- en docoratie merken zoals Reebok, La Redoute, Lola Liza, Fred Perry, Anita, Rosa Faia, Guess, Dior, Police en vele andere.


Na een fijne dag, genoten we nog van een kop koffie bij Starbucks. Ik ben blij dat ik deze dag en ervaringen met Marthe mocht delen. Ik heb er enorm van genoten!

Zijn jullie benieuwd naar het persevent van 27 april? Klik dan hier voor het artikel.

IMG_7875

Liefs,

Debby ♥

Only registered users can comment.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.