Persevents

Persdagen April 2017 – Deel 2

04/05/2017

Hey iedereen,

In deze blogpost deel ik het vervolg op de Persdagen in April 2017. 

Op 27 april ging ik samen met Instagram blogster Melissa naar twee pers events. Melissa en ik kennen elkaar via Instagram, enkele weken geleden spraken we voor de eerste keer af en het klikte meteen. Onlangs stuurde ze me een berichtje met de vraag of ik haar wou vergezellen bij de persevents van Pravda Pressroom en Global Image. Ik keek dan ook uit naar deze dag. 

Hieronder geef ik mijn favorieten en ervaring over dag 2: 


Donderdag 27 april 2017

Pravda Pressroom

Melissa en ik gingen in de voormiddag naar Pravda Pressroom. Het was een eindje stappen omdat we met de tram waren, maar eens we binnenkwamen, vergaten we al onze zorgen. We werden warm ontvangen en we kregen een drankje aangeboden. Daarvoor mochten we aan de bar gaan zitten, waar een plank vol chocolade op ons stond te wachten. De chocoholic in mezelf maakte een vreugdedansje.

We besloten om rond te kijken in de prachtige toonzaal, maar kregen vervolgens een rondleiding aangeboden. We kregen allerlei uitleg over merken zoals Women’s Secret, Eskimo (hele zachte pyama’s!!), Happy Socks (word je niet blij van al die vrolijke kleurtjes?), Danish Design, Jacob Jensen, Clic, Who’s That Girl, Riani, Colmar en vele anderen.

Bekijk hieronder de diashow voor foto’s van de toonzaal :

Deze diashow vereist JavaScript.

Mijn oog viel op de drinkbussen van Contigo. Zo een leuke kleuren en ontwerpen!

Na de rondleiding mochten we een hapje eten. Nadien namen we afscheid om naar het volgende evenement te gaan.


Global Image PR

We kwamen toe bij Global Image en kregen een drankje aangeboden. Na een tijdje werden we mee naar buiten genomen, jammer genoeg konden de voorziene activiteiten niet doorgaan vanwege het slechte weer. Daarom was de nagelstyliste naar binnen verhuisd, je kon hier je nagels laten lakken met de producten van Pronails. Hier heb ik jammer genoeg geen gebruik van gemaakt.

Buiten kregen we wel mooie Gin flessen te zien van het merk Hen Tho, een Antwerps ginmerk. We eindigden met enkele foto’s en een praatje met andere Instafriends.

Nadien gingen we nog even shoppen op De Meir. Zo kwam een leuk dagje op z’n einde.


Ik ben Melissa enorm dankbaar dat ik deze twee pers event samen met haar mocht bezoeken. 

Schermafbeelding 2017-04-27 om 19.58.44.png

Liefs,

Debby ♥

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.