POPFLEX Active

In dit artikel deel ik met jullie een review van mijn favoriete sportmerk: POPFLEX ActiveSinds ik begon met Blogilates op YouTube ben ik verliefd op de kleding dat Cassey Ho draagt in haar work-out videos. De activewear stond lange tijd op mijn wishlist en onlangs kocht ik mijn eerste kledingstukken van. Benieuwd naar mijn mening over de kledingstukken? 

Maar eerst een woordje uitleg over POPFLEX Active

Popflex Active is ontworpen door Cassey Ho (de oprichtster van Blogilates). Dit kledingmerk is haar “kindje” waar ze heel zorgzaam voor is. Cassey houdt zich bezig met het ontwerp van de kleding, maar ook met het opstellen van vragenlijsten zodat ze haar kleding zo goed mogelijk kan aanpassen naar de wensen van haar klanten. De kleding is gemaakt voor verschillende lichaamstypes zodat iedereen kan stralen in een mooie, sportieve outfit.
Cassey’s doel is om de hoogste graad van kwaliteit te verkrijgen tegen een degelijke prijs. Velen zeiden dat het haar nooit ging lukken, maar ze bewees het tegendeel, want ondertussen staat Popflex   Active mee aan de top van yogawear. Zo zie je maar, waar een wil is, is een weg!

» Bestel je POPFLEX Activewear hier «

POPFLEX Active is, zoals ik eerder vermelde, mijn lievelingsmerk van Yoga- en Activewear. Ik heb heel lang rondgelopen met een “Popflex Wishlist”, maar als Certified POP Pilates Instructor wou ik natuurlijk stralen in zo een mooie outfit. Dat was het mijn moment dat ik besloot van enkele kledingstukken aan te kopen. Daarnaast bestelde ik ook een yogamat, een echte aanwinst!


Set the Bar Bra – Mermaid/ Rainbow

Popflex Active

De Set The Bra sport bh is opgevuld met een soort van mousse waardoor je boezem goed ondersteund wordt tijdens het sporten. De kleur van deze bh vind ik persoonlijk heel mooi en zomers. Het is gemaakt om extreme hoge intensiteit te weerstaan. De brede kruisbandjes en vierwielige bandontwerp maken deze bh helemaal af. Als laatste details is er nog het meshdetail op het middenfront dat een “sexy touch” geeft aan de sportbh.

De textuur van de nieuwe “Moss” stof voelt als boterroom tegen je huid, terwijl je spieren de juiste hoeveelheid compressie krijgen.

Popflex Active

Kenmerken:

 • Verwijderbare push-up bh-pads
 • Hoge kwaliteit, ultrazachte dubbelzijdige “Moss” stof met een katoenachtig gevoel
 • Bestand tegen vervagen en krimpen
 • Ademende en zweet werende stof
 • Ultieme stretch en herstel
 • Gestempeld op maat en verzorgingsetiket – je hebt dus geen jeukende, dikke labels.

Zenith Zip Bra – Dark Bloom

Popflex Active

Kennen jullie dat probleem dat je na je workout je sport bh wilt uittrekken, maar dat het zo moeilijk gaat na al dat gezweet? Noem het een workout op zich.. Gelukkig vond Cassey daar iets op en zo ontstonden de Zenith Zip Bra’s. Wat een fantastische uitvinding! Je kan je sport bh gewoon in één keer uitdoen na je workout.

Toen ik mijn bestelling plaatste, wou ik meerdere Zip Bra’s bestellen, maar wist niet goed wat ik moest verwachten. Daarom bestelde ik deze Zenith Zip Bra van mijn favoriete POPFLEX Active collectie: Dark Bloom. Om eerlijk te zijn vind ik deze sport bh super sexy! Ook in hierin zit een mousse dat je boezem beschermt en goed ondersteund. Je kan dus zoveel springen en lopen als je wilt.

Popflex Active

Kenmerken:

 • Full-length voor rits maakt het gemakkelijk aan te zetten en uit te nemen
 • Ideaal voor hardlopen en high impact workouts.
 • Verwijderbare push-up bh-pads
 • Hele rug is gemaakt met ademend krachtnet. Deze is sterk, maar licht.
 • Hoge kwaliteit, glad en zacht stof met lichte compressie.

Kleding stof:

Hoofdlichaam: 83% Polyester, 17% Spandex
Power Mesh: 84% nylon, 16% spandex


Wishing Star Capri – Plum/ Purple

Popflex Active

De Wishing Star Capri is een bijgesneden versie van één van de best verkopende leggings van POPFLEX. Deze legging is de eerste capri van POPFLEX Active. Het heeft een ademende mesh zijpaneel met prachtige criss cross details. De stof is heel zacht en veerkrachtig, en voelt opnieuw aan als boterroom aan je huid.
Ik heb lang getwijfeld om deze legging te bestellen, omdat ik heel onzeker ben over mijn lichaam. Dat wil dus zeggen dat ik geen idee had of deze legging me zou flatteren, maar ik vond dat ik meer kleur nodig had in mijn sportswear. Gelukkig dat ik het uiteindelijk toch besteld heb, want ik vind het echt prachtige legging. Zeker in combinatie met de Zenith Zip Bra.

Kenmerken:

 • Hoogwaardige, boterachtige zachte Moss stof met lichte compressie
 • Bestand tegen vervagen en krimpen
 • Ademende en zweet werende stof
 • Ultieme stretch en herstel – je hebt dus geen probleem met een legging dat uit model is.

Kleding stof:

Moss: 87% polyester, 13% spandex
Power Mesh: 84% nylon, 16% spandex


Set the Bar Bra – Nightfall

Popflex Active

De Set the Bar Bra is gemaakt om extreme hoge intensiteit te weerstaan. De brede kruisbandjes en vierwielige bandontwerp houden zijn een echte eyecatcher, net zoals de felle meshdetail op het middenfront. De stof voelt opnieuxw zacht tegen je huid en je spieren krijgen de juiste hoeveelheid compressie. Je kan dus zoveel springen en lopen als je wilt.

Deze sport bh mag echt niet ontbreken in je collectie!

Kenmerken:

 • Verwijderbare push-up bh-pads
 • Hoge kwaliteit, ultrazachte dubbelzijdige “Moss” stof met een katoenachtig gevoel
 • Bestand tegen krimpen en vervagen
 • Ademende en zweet werende stof
 • Ultieme stretch en herstel
 • Gestempeld op maat en verzorgingsetiket – je hebt dus geen last van jeukende, dikke labels.

Pointe Legging – Nightfall

Popflex Active

De Pointe Legging is één van de best verkochte leggings van POPFLEX. Ik vind het model echt supermooi en vond dat het thuishoorde in mijn collectie! De stof voelt zacht aan, net als boterroom, en je spieren krijgen de juiste hoeveelheid compressie. Mijn oog viel meteen op het criss cross detail dat een elegante toets geeft aan de legging. Oh, en er zijn ook zakken in de legging, mega handig!

Kenmerken:

 • Zakken!
 • Hoge kwaliteit, ultrazachte dubbelzijdige “Moss” stof met een katoenachtig gevoel
 • Bestand tegen vervagen en krimpen
 • Ademende – en zweet werende stof
 • Ultieme stretch en herstel
 • Gestempeld op maat en verzorgingsetiket, dus geen jeukende labels.

Your Highness Legging – Night

Popflex Active

De Your Highness Legging stond ook heel lang op mijn wishlist en ik was zo blij om hem eindelijk in mijn handen te hebben. Deze legging is mijn #1 favoriet! De stof voelt zacht aan en de legging sluit perfect aan om je lichaam.
De meshpanelen op de legging zijn speciaal gemaakt om je benen in beeld te brengen. Verder is er nog een hoge taille-band dat zorgt voor een zandloperfiguur-effect. De hoge taille-band vind ik echt fantastisch, want ik kan me op sommige dagen zo onzeker voelen over mijn lichaam.

Kenmerken:

 • Hoge taille gesneden met vleiende platte taille band
 • Hoogwaardige, boterachtige zachte “Moss” stof met lichte compressie
 • Bestand tegen vervagen en krimpen
 • Ademende en zweet werende stof
 • Ultieme stretch en herstel – je hebt dus geen probleem met een legging dat uit model is.

Kleding stof:

Moss: 87% polyester, 13% spandex
Power Mesh: 84% nylon, 16% spandex


Dark Bloom Couture Yoga Mat 

Popflex Active

Deze yogamat is mijn persoonlijke favoriet en stond sinds al enige tijd op mijn wishlist. In maart 2017 legde ik mijn POP  Pilates Examen af samen met nog een andere POPster. Dit meisje bracht haar Dark Bloom Mat mee en ik was opslag verliefd. Ik vroeg haar of ik de mat even mocht uittesten en vanaf dat moment wist ik het zeker: dit is dé perfecte yogamat! De mat ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook de perfecte dikte om je Yoga- of Pilates oefeningen op uit te voeren. Ik had vaak het probleem dat de yogamatjes net iets te dun waren om bv. een lange tijd in poses op je knieën te blijven. Deze Blogilates Mat is een echte verademing voor mij en mijn oefeningen.

Deze mat neem ik elke zondag standaard mee naar mijn POP Pilates les.

Over deze yoga mat: 

Gemaakt van milieuvriendelijke PER die vrij is van latex, rubber, zware metalen, fenolen en ftalaten. Je hebt een veilige ruimte om je lichaam te strekken en te duwen

 • 6mm extra dikke mousse, 68 “L x 24” B
 • Zwaar, maar lichtgewicht: slechts 2,4 kg
 • Gemaakt van milieuvriendelijk PER materiaal
 • Geweven oppervlak voor non-slip grip
 • Hoge definitie druktechniek gebruikt om 100% “full color dekking” te geven
 • Authentiek Blogilates label

Sinds 28 mei 2017 kan je de laatste nieuwe stuks van de DARK BLOOM collectie bestellen.

» Bestel je POPFLEX Activewear hier «

POPFLEX Activewear
That moment when you see your picture in the POPFLEX “See How It Fits”.

Wat vindt jij van de POPFLEX Active collectie? 

Liefs,
Debby ♥

 

One thought on “POPFLEX Active

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: