Fitness

POPFLEX Activewear

Hey iedereen!

In dit artikel deel ik met jullie een review van mijn favoriete Active Wear merk: POPFLEX.

Een woordje uitleg..

Popflex is ontworpen door Cassey Ho (Blogilates), dit kledingmerk is haar “kindje” waar ze heel zorgzaam voor is. Cassey houdt zich bezig met het ontwerp van de kleding, maar ook met het opstellen van vragenlijsten zodat ze haar kleding zo goed mogelijk kan aanpassen naar de wensen van haar klanten. De kleding is gemaakt voor verschillende lichaamstypes zodat iedereen kan stralen in een mooie, sportieve outfit. Cassey’s doel is om de hoogste graad van kwaliteit te verkrijgen tegen een degelijke prijs. Velen zeiden dat het haar nooit ging lukken, maar Cassey bewees het tegendeel. Ondertussen staat POPFLEX mee aan de top van Yoga merken. Zo zie je maar, waar een wil is, is een weg!

POPFLEX Active is, zoals ik eerder vermelde, mijn lievelingsmerk van Yoga- en Active wear. Sinds dat ik Blogilates ontdekte, in februari 2016, was ik verliefd op de outfits die Cassey droeg in al haar workout videos. Ik heb heel lang rondgelopen met een “POPFLEX Wishlist”, maar als Certified POP Pilates Instructor moét ik natuurlijk “S.H.I.N.E”n in een outfit van POPFLEX, dit was mijn moment om enkele stukken aan te kopen. Daarnaast kocht ik nog een yogamat, deze is een echte aanwinst!
Hieronder beschrijf ik mijn aankopen en geef ik mijn persoonlijke mening over de artikelen. 

» Bestel je POPFLEX Activewear hier «


Set the Bar Bra – Mermaid/ Rainbow

DSC_0686

De Set The Bra sport bh is opgevuld met een soort van mousse, waardoor je boezem goed ondersteund wordt tijdens het sporten. De kleur van deze bh vind ik persoonlijk heel mooi en zomers. Het is gemaakt om extreme hoge intensiteit te weerstaan. De brede kruisbandjes en vierwielige bandontwerp maken deze bh helemaal af. Als laatste details is er nog het meshdetail op het middenfront, dit geeft een “sexy touch” aan de bh.

De textuur van de nieuwe “Moss” stof voelt als boterroom tegen je huid, terwijl je spieren de juiste hoeveelheid compressie krijgen.

DSC_1295

Kenmerken:

 • Verwijderbare push-up bh-pads
 • Hoge kwaliteit, ultrazachte dubbelzijdige “Moss” stof met een katoenachtig gevoel
 • Bestand tegen vervagen en krimpen
 • Ademende en zweet werende stof
 • Ultieme stretch en herstel
 • Gestempeld op maat en verzorgingsetiket – je hebt dus geen jeukende, dikke labels.

Zenith Zip Bra – Dark Bloom

DSC_0624

Kennen jullie dat probleem dat je na je workout je sport bh wilt uittrekken, maar dat gaat zo moeilijk na al dat zweten? Het uitdoen van de bh is al een workout op zich.. Gelukkig vond Cassey daar iets op en zo ontstonden de Zenith Zip Bra’s. Wat een fantastische uitvinding! Je kan je sport bh gewoon in één keer uitdoen na je workout.
Toen ik mijn bestelling plaatste, wou ik meerdere Zip Bra’s bestellen, maar ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Daarom bestelde ik deze Zenith Zip Bra van mijn favoriete POPFLEX collectie: Dark Bloom. Om eerlijk te zijn vind ik deze sport bh super sexy! Ook in deze bh zit een mousse dat je boezem beschermt, daarnaast wordt je boezem ook goed ondersteund. Je kan dus zoveel springen en lopen als je wilt.

17268203_1087505488022874_8013636567417487360_n

Kenmerken:

 • Full-length voor rits maakt het gemakkelijk aan te zetten en uit te nemen
 • Ideaal voor hardlopen en high impact workouts.
 • Verwijderbare push-up bh-pads
 • Hele rug is gemaakt met ademend krachtnet. Deze is sterk, maar licht.
 • Hoge kwaliteit, glad en zacht stof met lichte compressie.

Kleding stof:

Hoofdlichaam: 83% Polyester, 17% Spandex
Power Mesh: 84% nylon, 16% spandex

 


Wishing Star Capri – Plum/ Purple

DSC_0648

De Wishing Star Capri is een bijgesneden versie van één van de best verkopende leggings van POPFLEX. Deze legging is de eerste capri van POPFLEX. Het heeft een ademende mesh zijpaneel met prachtige criss cross details. De stof is heel zacht en veerkrachtig, en voelt opnieuw aan als boterroom aan je huid.
Ik heb lang getwijfeld om deze legging te bestellen, omdat ik heel onzeker ben over mijn lichaam (dramaqueen!). Dat wil dus zeggen dat ik geen idee had of deze legging me zou flatteren, maar ik vond dat ik meer kleur nodig had in mijn sportswear. Gelukkig dat ik het uiteindelijk toch besteld heb, want ik vind het echt prachtige legging. Zeker in combinatie met de Zenith Zip Bra.

Kenmerken:

 • Hoogwaardige, boterachtige zachte Moss stof met lichte compressie
 • Bestand tegen vervagen en krimpen
 • Ademende en zweet werende stof
 • Ultieme stretch en herstel – je hebt dus geen probleem met een legging dat uit model is.

Kleding stof:

Moss: 87% polyester, 13% spandex
Power Mesh: 84% nylon, 16% spandex


Set the Bar Bra – Nightfall

DSC_0798

De Set the Bar Bra is gemaakt om extreme hoge intensiteit te weerstaan. De brede kruisbandjes en vierwielige bandontwerp houden zijn een echte eyecatcher, net zoals de  de felle meshdetail op het middenfront. De stof voelt wederom zacht tegen je huid en je spieren krijgen de juiste hoeveelheid compressie. Je kan dus zoveel springen en lopen als je wilt. Deze sport bh mag echt niet ontbreken in je collectie!

Kenmerken:

 • Verwijderbare push-up bh-pads
 • Hoge kwaliteit, ultrazachte dubbelzijdige “Moss” stof met een katoenachtig gevoel
 • Bestand tegen krimpen en vervagen
 • Ademende en zweet werende stof
 • Ultieme stretch en herstel
 • Gestempeld op maat en verzorgingsetiket – je hebt dus geen last van jeukende, dikke labels.

Pointe Legging – Nightfall

DSC_0613

De Pointe Legging is één van de best verkochte leggings van POPFLEX. Ik vind het model echt supermooi, daarom vond ik dat het thuishoorde in mijn collectie! De stof voelt heel zacht, als boterroom tegen je huid, en je spieren krijgen de juiste hoeveelheid compressie. Mijn oog viel meteen op het criss cross detail, het geeft een elegante toets aan de legging. Oh, en er zijn ook zakken in de legging, zo handig!

Kenmerken:

 • Zakken!
 • Hoge kwaliteit, ultrazachte dubbelzijdige “Moss” stof met een katoenachtig gevoel
 • Bestand tegen vervagen en krimpen
 • Ademende – en zweet werende stof
 • Ultieme stretch en herstel
 • Gestempeld op maat en verzorgingsetiket, dus geen jeukende labels.

Your Highness Legging – Night

DSC_1302

De Your Highness Legging stond ook heel lang op mijn wishlist en ik was zo blij om hem eindelijk in mijn handen te hebben. Deze legging is mijn #1 favoriet! De stof van de legging voelt heel zacht aan en het sluit perfect aan om je lichaam.
De meshpanelen op de legging zijn speciaal gemaakt om je benen in beeld te brengen. Verder is er nog een hoge taille-band dat zorgt voor een zandloperfiguur-effect. De hoge taille-band vind ik echt fantastisch, want ik kan me op sommige dagen zo onzeker voelen over mijn lichaam (no comment).

Kenmerken:

 • Hoge taille gesneden met vleiende platte taille band
 • Hoogwaardige, boterachtige zachte “Moss” stof met lichte compressie
 • Bestand tegen vervagen en krimpen
 • Ademende en zweet werende stof
 • Ultieme stretch en herstel – je hebt dus geen probleem met een legging dat uit model is.

Kleding stof:

Moss: 87% polyester, 13% spandex
Power Mesh: 84% nylon, 16% spandex


Dark Bloom Couture Yoga Mat 

DSC_1309

Deze yoga mat is mijn favoriet en stond sinds eind 2016 op mijn wishlist. In maart 2017 deed ik mijn POP Examen samen met nog een andere POP Instructor in Training, zij had deze Dark Bloom Yoga Mat mee en ik was opslag verliefd. Ik vroeg haar of ik de mat even mocht uittesten en ze liet het toe. Toen wist ik het zeker, dit is dé perfecte yoga mat! De mat ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook de perfecte dikte om je Yoga- of Pilates oefeningen op uit te voeren. Ik had vaak het probleem dat de yogamatjes net iets te dun waren om bv. een lange tijd in poses op je knieën te blijven. Deze Dark Bloom Yoga Mat is een echte verademing voor mij en mijn oefeningen.
Deze mat neem ik elke zondag mee naar mijn POP Pilates les.

Zelfs mijn kat vind hem perfect om op te slapen wanneer ik met mijn oefeningen bezig ben, zegt genoeg toch? 

Over deze yoga mat: 

Gemaakt van milieuvriendelijke PER die vrij is van latex, rubber, zware metalen, fenolen en ftalaten. Je hebt een veilige ruimte om je lichaam te strekken en te duwen

 • 6mm extra dikke mousse, 68 “L x 24” B
 • Zwaar, maar lichtgewicht: slechts 2,4 kg
 • Gemaakt van milieuvriendelijk PER materiaal
 • Geweven oppervlak voor non-slip grip
 • Hoge definitie druktechniek gebruikt om 100% “full color dekking” te geven
 • Authentiek Blogilates label

Sinds 28 mei 2017 kan je de laatste nieuwe stuks van de DARK BLOOM collectie bestellen.

» Bestel je POPFLEX Activewear hier «

Schermafbeelding 2017-05-28 om 22.21.45
That moment when you see your picture in the POPFLEX “See How It Fits” ?. 

Liefs,
Debby ♥

 

Spread the love ♥

1 thought on “POPFLEX Activewear

Laat een comment achter: