Review: Kneipp Body Crème

Vandaag deel ik met jullie een review over de nieuwe Kneipp Body Crème. Ik was heel benieuwd naar dit product en was dan ook heel blij dat ik deze mocht uittesten. Kneipp is één van mijn favoriete cosmeticamerken dat ik heb leren kennen via mijn grootmoeder. Zij gebruikte heel veel producten van Kneipp en vertelde me dat ze de beste lichaams- en verzorgingsproducten hebben. Toen had ik geen idee wat ze bedoelde, maar eens ik zelf ging experimenteren met cosmetica merken begreep ik haar.

Ik heb een zeer gevoelige huid en verdraag niet alle cosmetica merken. Nivea is bv. een merk dat ik heel graag heb, maar sinds enkele maanden staat Kneipp mee op het lijstje. Zo kocht ik onlangs mijn eerste Body Mousse en Badschuim en was hier enorm enthousiast over.

Kneipp Body Mousse Patchouli
De Body Mousse Patchouli hydrateert de huid langdurig. De mousse voelt zacht en luchtig aan en is gemakkelijk aan te brengen. Mijn huid voelde zacht aan tot zelfs de dag nadien.
In het begin had ik geen idee hoe je de Body Mousse moest gebruiken, dus hing mijn badkamer vol schuim. Dat was wel hilarisch om eerlijk te zijn.

IMG_7175

Het badschuim van Kneipp vind ik fantastisch! Wie houdt er nu niet van lekker ontspannen in een warm gevuld bad mét een laagje schuim? Deze badschuim was een Special Edition en is niet meer te vinden in de winkels. De ingrediënten bestaan onder andere uit patchouli en hennep (ik heb echt iets met het ingrediënt Patchouli, het ruikt zo goed).
Na een relaxerend badje voelde mijn huid zacht aan. Ik gebruikte nadien wel de Body Mousse of Body crème omdat mijn huid gaat trekken na aanraking met water.


Review: Kneipp Body Crème

Kneipp Body Crème

Persbericht Kneipp Body Crème

Ruiken, smeren, voelen en nog een keer proberen…? De nieuwe Kneipp Body crème is verslavend lekker en laat je wegdromen naar een luxe wellness-spa. Kneipp selecteerde vier van ’s werelds meest gewaardeerde natuurlijke oliën en combineerde deze met intensief voedende bestanddelen voor deze rijke body crème. Een cadeautje voor je huid.

Productvoordelen

 • een romige body crème die goed intrekt
 • ultiem verzorgend
 • luxueuze geurbeleving (speciaal voor Kneipp ontwikkelde geur)
 • met vier waardevolle natuurlijke oliën; argan-, marula-, wonderboom- en olijfolie
 • verwenmoment voor de huid na het baden of douchen
 • zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
 • geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen
 • huidverdraagzaamheid door dermatologen bevestigd

Vier geheimen van Moedernatuur in één verzorgingsproduct.

 • arganolie voor weerstand, zachtheid en glans van de huid;
 • wonderboomolie voor een gezonde huid en stralende teint;
 • olijfolie voor een gezonde vochtbalans van de huid en het tegengaan van huidveroudering;
 • marulaolie met een therapeutische werking op het natuurlijke herstel van de huid.

Kneipp Body Crème

Mijn mening over de Kneipp Body Crème

Het potje ziet er heel leuk uit en gaf me meteen zin om de body crème te gebruiken. Wanneer je de pot opendraait komt er een heerlijke geur vrij. De crème is gemakkelijk om aan te brengen of uit te smeren, maar moet wel even intrekken. Trek dus niet meteen je favoriete outfit aan na het insmeren.
Een voordeel is dat je niet veel crème nodig hebt voor een groot resultaat. Dat wil dus zeggen dat de pot niet meteen leeg is, zo kan je lang genieten van je (nieuwe) favoriete Kneipp body crème!
Je huid ruikt fris en voelt zacht aan tot zelfs de dag nadien. Ik ben sowieso fan van deze crème! Het is ondertussen één van mijn favoriete body crèmes en ja, ik zou hem zeker aanraden!

“Alles wat we nodig hebben om gezond te blijven heeft de natuur ons in overvloed gegeven.”– Sebastian Kneipp


Contact

Website – Facebook – Instagram
info@kneipp.nl


Deze blogpost is een samenwerking

Liefs,
Debby ♥

2 thoughts on “Review: Kneipp Body Crème

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: