Beauty

Review: Body Crème Kneipp

Hey iedereen,

Vandaag deel ik met jullie een review over de Body Crème van Kneipp. Ik was heel benieuwd naar dit product en was dan ook heel blij dat ik deze mocht uittesten.

Kneipp is één van mijn favoriete cosmeticamerken dat ik heb leren kennen dankzij mijn grootmoeder. Zij gebruikte heel veel producten van Kneipp en vertelde me dat ze de beste lichaams- en verzorgingsproducten hebben. Toen had ik geen idee wat ze bedoelde, maar eens ik zelf ging experimenteren met cosmetica merken, begreep ik haar.
Ik heb een gevoelige huid en verdraag niet alle merken. Nivea is een merk dat ik heel graag heb, maar sinds enkele maanden staat Kneipp mee op het lijstje. Zo kocht ik mijn eerste Body Mousse en Badschuim van Kneipp en was hier enorm enthousiast over.
De Body Mousse hydrateert de huid langdurig. Het schuim voelt zacht en luchtig aan en is gemakkelijk aan te brengen. Mijn huidje voelde zacht aan, tot zelfs de dag nadien. In het begin had ik geen idee hoe je de schuim moest gebruiken, dus hing mijn badkamer vol schuim. Dat was wel hilarisch om eerlijk te zijn.
Het badschuim vind ik fantastisch! Wie houdt er nu niet van lekker ontspannen in een warm gevuld bad mét een laagje schuim? Deze badschuim was een Special Edition en is niet meer te vinden in de winkels. De ingrediënten zijn onder andere patchouli en hennep. Ik heb echt iets met het ingrediënt ‘Patchouli’ (zie mijn review over Beautyconcept), het ruikt dan ook zo goed.
Na een heerlijk, relaxerend badje voelde mijn huid zacht aan. Ik gebruikte nadien wel de Body Mousse omdat mijn huid gaat trekken na aanraking met water.

IMG_7175IMG_7176


En dan nu de review van het geteste product: 

DSC_0570

Persbericht:

Ruiken, smeren, voelen en nog een keer proberen…? De nieuwe Kneipp Beauty Geheim Body crème is verslavend lekker en laat je wegdromen naar een luxe wellness-spa. Kneipp selecteerde vier van ’s werelds meest gewaardeerde natuurlijke oliën en combineerde deze met intensief voedende bestanddelen voor deze rijke body crème. Een cadeautje voor je huid.

Productvoordelen

 • een romige body crème die goed intrekt
 • ultiem verzorgend
 • luxueuze geurbeleving (speciaal voor Kneipp ontwikkelde geur)
 • met vier waardevolle natuurlijke oliën; argan-, marula-, wonderboom- en olijfolie
 • verwenmoment voor de huid na het baden of douchen
 • zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
 • geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen
 • huidverdraagzaamheid door dermatologen bevestigd

Vier geheimen van Moedernatuur in één verzorgingsproduct.

 • arganolie voor weerstand, zachtheid en glans van de huid;
 • wonderboomolie voor een gezonde huid en stralende teint;
 • olijfolie voor een gezonde vochtbalans van de huid en het tegengaan van huidveroudering;
 • marulaolie met een therapeutische werking op het natuurlijke herstel van de huid.

DSC_0582

Mijn mening: 

Het potje ziet er heel leuk uit, het gaf me meteen zin om de body crème te gebruiken. Wanneer je de pot opendraait, wacht een heerlijke geurende crème op je. Het is gemakkelijk om aan te brengen/ uit te smeren, maar moet wel even intrekken. Trek dus niet meteen je favoriete outfit aan na het insmeren. Een voordeel is dat je niet veel crème nodig hebt voor een groot resultaat. Dat wil dus zeggen dat de pot niet meteen leeg is, zo kan je lang genieten van je (nieuwe) favoriete body crème!
Je huid ruikt fris en voelt zacht aan tot zelfs de dag nadien. Ik ben sowieso fan van deze crème! Het is ondertussen één van mijn favoriete body crèmes..
En ja, ik zou hem zeker aanraden aan jullie!

“Alles wat we nodig hebben om gezond te blijven heeft de natuur ons in overvloed gegeven.” – Sebastian Kneipp


Contact

Website – Facebook – Instagram
Tel: +31(0) 30-281 33 20
info@kneipp.nl


Liefs,
Debby ♥

2 thoughts on “Review: Body Crème Kneipp

Geef een reactie