Review: Biolage R.A.W.

Onlangs mocht ik een shampoo en conditioner testen van het merk Biolage R.A.W. Vandaag leg ik uit wat Biolage R.A.W. juist inhoudt en deel ik een review over de geteste producten. Ik zal u op voorhand al vertellen dat het een fantastische ervaring was! 

Intro

Biolage R.A.W. geeft jou het haar waar je altijd van hebt gedroomd, maar tegelijk goed is voor jou én het milieu.
Met Biolage R.A.W. kunnen we gerust spreken van een regelrechte revolutie – één waar jij vast en zeker deel van zal willen uitmaken. Biolage R.A.W., ontwikkeld door toonaangevende professionals, is een gamma feel-good, look-good, do-good haarverzorgingsproducten. Dankzij een bijzonder hoog percentage ingrediënten van natuurlijke afkomst (zo’n 70 à 100%) paart Biolage R.A.W. een unieke sensoriële belevenis aan absoluut professionele producten.

Schermafbeelding 2017-06-17 om 11.58.54

Biolage R.A.W.

Arnie Miller is de oprichtster van Matrix. In 1990 startte ze met de Biolage-revolutie. Arnie stelde vast dat de natuur ingeschakeld kan worden om ons haar te beschermen en te voeden, maar het tegelijk in zijn meest natuurlijke staat te houden. Kappers van over de hele wereld waren heel enthousiast hierover.

Biolage is een haarverzorgingslijn geïnspireerd door de natuur, die prachtige resultaten gaf én zacht was voor het haar. Het is dan ook geen wonder dat Biolage wereldwijd beschouwt wordt als dé referentie in professionele haarverzorging. Die reputatie blijft ook groeien, omdat de mensen van Biolage beseffen dat tradtionele ingrediënten een ongekende kracht bezitten. Biolage is een concurrent die natuurlijke haarverzorging naar nieuwe hoogten tilt.

In 1990 richtte werd Biolage opgericht door Arnie Miller, na amper 6 jaar stond Biolage al op nummer 1 in de professionele haarverzorging in de VS. In 2003 lanceerde Biolage de iconische “Therapies” haarverzorgingsgamma. Sinds 2007 gebruikt Biolage aloë vera als steringrediënt. Tot op heden blijft Biolage grenzen verleggen met haarverzorging van natuurlijke herkomst, Biolage R.A.W., de start van een nieuwe revolutie in professionele haarverzorging.

Biolage R.A.W.

R.A.W. staat voor Real, Authentic, Wholesome. Het is een in een labaratoria ontwikkeld haarverzorgingsgamma dat niet alleen milieuvriendelijk, maar ook veel efficiënter dan is dan ooit.
Dit concept is de perfecte balans tussen natuur, gezondheid, schoonheid en resultaat. Het gamma voldoet aan professionele vereisten en resultaten. Het reinigt en verzacht het haar, maar geeft ook een luchtig volume, voedt diepgaand, hersteld intensief en laat het haar glanzen. Biolage R.A.W. zorgt voor een heerlijk gevoel van gezond haar. De ingrediënten zijn van natuurlijke herkomst, dat wil dus zeggen dat de ingrediënten onschadelijk zijn voor het milieu (van productie tot eindgebruik).


De uitgeteste producten: 

  • Recover Shampoo

Deze shampoo laat beschadigd, gevoelig haar opnieuw glanzen.
Gemaakt van Yucca- en Gojibessen.
Bevat geen parabenen, siliconen en sulfaten!

Mijn ervaring:

Ik vind het flesje er simpel, maar leuk uitzien. De geur van deze shampoo is anders dan de shampoos die ik gewoon ben. Ik gebruik meestal iets met bloemen, honing en avocado of olijven. Deze geur is echt heerlijk, hij ruikt naar een product dat ze bij je kapper zouden kunnen gebruiken.

De shampoo is redelijk vloeibaar en komt gemakkelijk uit het flesje. Hij is ook gemakkelijk aan te brengen, je hebt niet veel shampoo nodig om in te masseren in je haar. Wanneer je de shampoo uitwast, voelt je haar redelijk zwaar aan. Voor het beste resultaat gebruik ik hem in combinatie met de Recover Conditioner.

DSC_1570

  • Recover Conditioner 

Deze conditioner herstelt beschadigt, gevoelig haar en maakt het sterker, glanzender en veerkrachtig.
Gemaakt van Korianderolie en Kaolien-klei.
Bevat geen parabenen, siliconen en sulfaten!

Mijn ervaring:

Mijn haren zijn snel beschadigt of droog, dus deze conditioner is écht iets voor mij!
Het flesje ziet er hetzelfde uit als die van de Recover Shampoo, enkel de inhoud lijkt minder vloeibaar. De kleur van deze conditioner vind ik heel mooi, alles met roze is leuk! Ik gebruik deze Recover Conditioner na het gebruiken van de Recover Shampoo. De conditioner komt gemakkelijk uit het flesje, het is een soort van crèmige textuur. Je kan hem gemakkelijk inmasseren in je haar en wederom heb je weinig product nodig voor een groot resultaat. Van zodra de conditioner uitgewassen is, voel ik al dat mijn haar zacht gaat zijn.

« Soms voel je aan je haren of een shampoo en conditioner zijn werk goed doet of niet. Ik heb al verschillende merken gehad in het verleden waarvan ik echt niet tevreden was. »

Na het drogen van je haar, heb je een mooie, gezonde glans. Je haren voelen licht aan op je hoofd en voelen zo zacht aan. Weg met het droge gevoel! Oh, en je haar ruikt echt heerlijk, geloof me!

DSC_1571

Ik zou deze producten zeker aanraden aan iedereen dat opzoek is naar een nieuw, professioneel en natuurlijk haarverzorgingsmiddel! 


Weetjes:

  • Biolage R.A.W. beschikt over massa’s research: elke formule wordt uitvoerig getest en opnieuw getest.
  • De flacons worden gemaakt uit post-consumer gerecycleerd plastic. Na gebruik kunnen de flacons steeds opnieuw gebruikt worden.
  • Elk ingrediënt is van natuurlijke origine als het geen veranderingen heeft ondergaan of als plantaardige of minerale componenten na bewerking minstens 50% van hun moleculaire structuur behouden.
  • Biolage R.A.W. is in hoge mate biologisch afbreekbaar.
  • De formules worden samengesteld met krachtige ingrediënten van natuurlijke herkomst. Biolage zegt kordaan “Nee!” tegen siliconen, sulfaten, parabenen of synthetische kleurstoffen.

Contact:

Website: matrixprofessional.be
MatrixFacebook Matrix – Instagram Matrix
Biolage: Facebook Biolage – Instagram Biolage


Zou jij deze producten van Biolage R.A.W. gebruiken?

Liefs,
Debby ♥


Deze blogpost is geschreven in samenwerking met een bedrijf.

8 thoughts on “Review: Biolage R.A.W.

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: