Review

Review: Lynn’s Granola

21/06/2017

Onlangs kreeg ik een leuke samenwerking met Lynn’s Granola en mocht ik enkele granolasoorten uitkiezen om te testen. Ik ging voor Crazy Chocolate en Totally Nuts. Vandaag deel ik met jullie een review over deze granola’s.

Wie is Lynn?

Lynn’s Granola is opgestart door Lynn De Merlier, een professionele osteopaat en voedingsdeskundige uit Lokeren. Haar passies bestaan uit gezondheid en gezonde voeding, maar eigenlijk is het meer dan een passie… Ze leeft ervoor om anderen te helpen naar een fitter en vitalere levensstijl. Haar doel is om anderen voluit van het leven te laten genieten.

Dankzij Lynn’s passie voor gezondheid en gezonde voeding kwam ze op het idee om haar eigen granolarecepten uit te brengen. Hiermee wilt ze mensen stimuleren om gezonder én met smaak te eten.
Haar granola’s bestaan uit natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig worden uitgekozen. Ze zijn suikervrij en bevatten geen gluten; ze zijn vrij van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen. De granola’s zijn ambachtelijk en met liefde bereid. Lynn volgt het productieproces mee op van dichtbij.

“Dream big, start small.” – Lynn De Merlier


Lynn’s Granola – Totally Nuts

Totally Nuts, de naam alleen al vind ik ge-wel-dig! De granola is een perfecte combinatie tussen bessen, zaden, havervlokken en noten. Lynn’s missie was om een granola te creëren die smaakt naar koekjes, ik zeg: ‘Missie geslaagd!’. De granola smaakt dus inderdaad naar koekjes en veranderd je ontbijt in een feestmaal voor je buikje.

Je kan deze granola als topping verwerken bij smoothies en nicecream.

Ingrediënten:

Havervlokken, cashewnoten, kokos, agave, veenbessen, paranoten, amandelen, walnoten, hazelnoten, zonnebloempitten, pompoenpitten, hennepzaad, lijnzaad, sesamzaad, kaneel.


Lynn’s Granola – Crazy Chocolate

Deze Crazy Chocolate van Lynn’s Granola is mijn favoriet. Logisch ook, want alles met chocolade is lekker!
De granola is zoet van smaak en je proeft goed de chocolade. De smaak blijft nog even hangen in je mond, zo kan je nagenieten van deze lekkere granola. Ik vind de combinatie van de ingrediënten fantastisch, alles past heel goed samen.
Deze granola is lekker als afwerking bij een smoothies of nicecream.

Ingrediënten:

Havervlokken, agave, cashewnoten, amandelen, donkere chocolade 71%, kokos, cacaopoeder, gojibessen en vanille.

Contact:

e-mail: lynn@lynnsgranola.com
Tel: +32 (0)497 53 61 21

Adres:
Bautschoot 5
9160 Lokeren

Volg Lynn’s Granola op Social Media:
Facebook

Instagram


Ik wil Lynn bedanken voor de heerlijke granola’s die ik mocht uittesten. Ze is een persoon met een passie die ze ook uitstraalt. Ze staat volledig achter haar product en daar houd ik van: mensen met een passie voor wat ze doen.
Het was een fijne samenwerking tussen Lynn’s Granola en Debbythechocoholic.

Ik kijk ’s ochtends echt uit naar mijn ontbijtsmoothie of nicecream, afgewerkt met één van bovenvermelde granola’s. Ik zou Totally Nuts en Crazy Chocolate zeker aanraden aan iedereen die het wilt proberen, je zal zeker géén spijt hebben!

Liefs,
Debby ♥

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.