Chai Nicecream

Vanmorgen had ik weer een fantastische yogales, maar na zo een les heb ik altijd veel honger! Meestal eet ik iets met havermout, maar vandaag had ik daar geen zin in. Op Instagram zocht ik inspiratie en zag dat mijn favoriete foodblogster Healthyfoodiemanon een lekker receptje van Chai Nicecream had gedeeld. Het zag er zo lekker uit en ik kreeg er instant zin in. Gelukkig had ik alle ingrediënten in huis om een hemelse ‘after yoga meal’ in elkaar te steken. Eéntje waarvan je echt zal smullen!

Manon maakte haar receptje in combinatie met low fat yoghurt en ik maakte het zonder omdat ik geen yoghurt in huis had. De Chai Nicecream is zacht en zoet van smaak, heerlijk! Ik kon zo mijn ontbijtkommetje uitlikken, maar heb het maar niet gedaan. 

Chai Nicecream Debbythechocoholic

Recept: Chai Nicecream (met granola)

Ingrediënten

  • 1 bevroren banaan
  • 1 handje bevroren aardbeien
  • 200 ml plantaardige melk (ik gebruikte Alpro Vanille – mijn favoriet)
  • 1 handje bevroren blauwe bessen
  • 1 kl. Chai kruidenmix.
  • Toppings: Granola en/of fruit

Bereiding

  • Gooi alle ingrediënten samen in een blender en mix tot je een gladde ijs substantie krijgt.
  • Schep de nicecream in een kommetje.
  • Werk af met fruit en/ of granola. Ik gebruikte “Crazy Nuts” van Lynn’s Granola. (lees hier mijn review.)
  • Geniet van dit frisse kommetje.

Tastea.eu

Sinds vandaag mag ik de “Ibiza Feelings“-blend uittesten van Tastea.eu.Hier kan je mijn review lezen.

Zin gekregen om zo een lekkere thee blend te bestellen? Vergeet zeker niet van mijn kortingscode te gebruiken waarmee je -10% krijgt op je bestelling van Tastea.eu!

Kortingscode: ibiza-debby 

< Deze actie was geldig was t.e.m. 26 juli 2017. >


Volg me op Social Media:

Instagram
Facebook

 

Liefs,
Debby ♥

 

3 thoughts on “Chai Nicecream

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: