Review

Tastea Ibiza Feelings

12/07/2017

Naast koffie drink ik ook heel graag thee! Maar kennen jullie het theemerk Tastea al?
Op Instagram en Facebook zag ik hun mooie theepotten regelmatig voorbijkomen en ik was hier heel benieuwd naar. Onlangs kreeg ik een leuk berichtje van Tastea met de vraag of ik hun Tastea Ibiza Feelings blend wou uittesten. Deze samenwerking wou ik heel graag aangaan en zo testte ik de nieuwe Limited Edition thee.
Vandaag deel ik mijn review met jullie, lees je mee? 

Tastea Ibiza Feelings


Over Tastea

In 2016 werd Tastea opgericht door de founders & owners die altijd al geïnteresseerd waren in de heilzame werking van thee. In samenwerking met professionals in de Chinese kruidengeneeskunde en theesommeliers creëerde zij kwalitatieve, smakelijke blends die iets voor de gezondheid kunnen betekenen.

“Tastea is jouw start voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven! De verschillende 100% natuurlijke theekruiden combinaties kunnen jou op elk stadium van jouw leven ondersteunen. Start daarom vandaag nog en taste the goodlife!” 

Tastea Ibiza Feelings

Kwaliteit

Manueel plukken levert 12 kg/ dag op, terwijl een machinale pluk zo’n 500 kg/ dag kan opleveren.
De theeblaadjes van Tastea worden manueel geplukt, dat zorgt ervoor dat enkel de beste blaadjes gebruikt worden voor jouw thee.

Smaak

Aan de verschillende blends is een natuurlijke smaak toegevoegd.
v.b.: Ze laten de de thee tussen sinaasappelschillen drogen, hierdoor wordt de smaak opgenomen in de ingrediënten. Hierdoor verkrijg je een lekkere, natuurlijke smaak.

Werking

Tastea werkte samen met Chinese kruidengeneeskundige om een advies te krijgen over de werking van verschillende soorten bladeren, bloemen en kruiden en de werking die ze op elkaar hebben. De thee blends werden op verschillende personen getest. De blends waarvan meer dan 65% van de personen de werking hebben ervaren, worden opgenomen in het Tastea assortiment.

Tastea Ibiza Feelings
Zoom-In van de thee blend

Tastea Ibiza Feelings 

De 100% natuurlijke Ibizathee kan ondersteunen bij het typische eilandgevoel: ontspanning, blijdschap, gezondheid en genieten. Dit zijn dan ook precies de punten waarop de Ibizathee kan ondersteunen.

Naast het ontspannend vermogen, de superfoods en de lekkere smaak van deze thee, is aan de blend het geheime kruid van dé likeur –Hierbas– van Ibiza toegevoegd.

Voordelen:

  • Helpt te ontspannen
  • Stimuleert het gelukshormoon
  • Boost de gezondheid
  • Helpt je te genieten van het leven dankzij de heerlijke smaak en geur

Ingrediënten:

Dadels (dadel, rijstmeel), appel, balsem, frambozenbladeren, kamille, anijs, wortel, venkel, citroenschilfers, verbena blaadjes, natuurlijke smaakstoffen, wortelblauw, hopblaadjes, Sint-Janskruid, perzik, lavendel , korenblauw.

Tastea Ibiza Feelings


Review: Tastea Ibiza Feelings 

Toen ik een keuze mocht maken uit de thee blends, ging mijn voorkeur meteen naar de Ibiza Feelings. De verpakking alleen al vond ik mooi. De voordelen leken me veelbelovend, deze moest ik gewoon proberen!
Het pakketje kwam binnen de 24u toe, dat is al een pluspunt. Het eerste wat ik deed, was de thee blend openen om de geur te ruiken. Wauw, zo een zoete en lekkere geur! Ik voelde me net een kindje in een snoepwinkel dankzij deze geur. Natuurlijk heb ik de thee meteen uitgetest, en tot op heden is het de enige thee die ik drink.
In de verpakking zat ook een handige beker om je Tastea mee te nemen on-the-go. Ik gebruik hem om mijn thee uit te drinken, want geef nu toe, de beker is zo leuk?! Mijn theemoment is ofwel in de namiddag, ofwel ’s avonds.

Tastea Ibiza Feelings

De thee is zoet en zacht van smaak, ik was meteen fan! De smaak en de geur komen goed overeen, je proeft wat je ruikt. Misschien beeld ik het me in, maar ik heb echt het gevoel me iets relaxer te voelen na het drinken van deze thee.
Ik heb ook geen last van buikpijn na het drinken van deze thee, dat is iets waar ik normaal gezien heel snel last van heb (Prikkelbaar Darm Syndroom). Wederom een pluspunt.

Zou ik deze thee aanrader? JA!!
Ik ben overtuigd van deze thee en zou hem zeker aanraden aan theeliefhebbers. Ben je voor zoete smaakjes? Dan is deze thee zeker de moeite om te proberen.
Stiekem hoop ik dat deze blend niet verdwijnt uit het assortiment ?.

Jawel, jullie krijgen een stukje “achter de schermen” te zien.

Ik ben echt heel tevreden over de Ibiza Feeling. En ik ben enorm dankbaar dat ik deze blend mocht uittesten! 


Contact

Websitetastea.eu 
Social Media:  Instagram Facebook


De kortingscode 

→ Bestel hier jouw Ibiza Feelings blend. Gebruik mijn kortingscode ibiza-debby om 10% korting te ontvangen op je bestelling.
– Deze korting is geldig t.e.m. 26 juli 2017, wees er dus snel bij!
– De code is geldig op alle producten, m.u.v. de “package deals”.


Liefs,
Debby ♥

Only registered users can comment.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.