Review, Yoga

Review: Yogachicks.nl

Yogachicks.nl is een Nederlandse webshop met superleuke yogawear. Je vindt er allerlei kleurrijke, comfortabele yogakleding van exclusieve merken.

Ik kreeg de opportuniteit om samen te werken met dit fantastisch bedrijf. Zo maakte ik kennis met de dames achter Yogachicks.nl. Beide komen ze over als vrolijke, enthousiaste en lieve meiden. Ik vond het echt geweldig hoe enthousiast deze meiden waren over onze samenwerking. 


Over Yogachicks

Yogachicks bestaat uit twee hippe meiden: Marleen en Nathalie.

Hun doel is om zich te onderscheiden van alle andere yoga webshops. Je kent ze wel, die webshops met eindeloos veel keuze aan yogakleding en -accessoires. Uiteindelijk koop je toch niets want je weet gewoon niet wat kiezen.
Wel, Yogachicks is daarin anders… Ze hebben verschillende merken van over de hele wereld, maar het aanbod is beperkter. Dat wil zeggen dat ze alleen maar producten verkopen waar ze 100% in geloven. En wat is er nu beter dan producten te verkopen waar je volledig achter staat?
De kleding bestaat uit ecologisch materiaal, wat dan weer goed is voor Moeder Natuur. Daarnaast zijn de kleren kleurig, comfortabel, stijlvol en hip. In deze kleding steel jij sowieso de show op je yogamat!

Als je uiteindelijk toch nog twijfelt staan Marleen en Nathalie je graag te hulp zodat jij de perfecte yogakleding kan uitkiezen.

 


Review Yogachicks.nl:

Ik mocht een leuk setje samenstellen, geen gemakkelijke keuze al zeg ik het zelf 😜. Het setje dat ik koos vonden de dames toevallig ook het leukste setje uit de opties. “Great minds think alike“, niet?
De merken die ik uitkoos zijn momenteel enkel in Nederland verkrijgbaar. Jup, ik loop rond in België met een exclusief setje! *vreugdedansje* Wat voel ik me vereerd!

En dan nu het moment waar jullie allemaal op gewacht hebben, mijn mening:

Crow Pose
Crow Pose

Legging

Als legging koos ik de Pink Galaxy Aztec Cluster (Size S/M)

Deze legging is van het merk Om Shanti, een merk dat ik nog niet kende. De kleur trok meteen mijn aandacht, ik hou van kleur in mijn yoga outfitje, maar deze kleur (of iets gelijkaardigs) had ik nog niet liggen in mijn kleerkast.

Toen ik de legging uit de verpakking haalde, voelde ik de zachte, gladde stof. Dat beloofde een goed resultaat te worden! Tijdens mijn eerstvolgende yogabeoefening moést ik natuurlijk de legging uittesten. Ik deed hem aan alsof het niets was, je glijdt precies in de legging. Het voelt ook aan als een tweede huid, dat is ook de reden dat ik er na mijn yogabeoefening nog uren in rondliep.
Mijn yogasessie was behoorlijk intens, de legging gaf mooi mee en knelde niet. Je ziet ook niet door de legging, dat is voor mij ook een pluspunt.

Upward Facing Dog
Upward Facing Dog

Details:

Zoals ik eerder vermelde is deze legging exclusief verkrijgbaar in Nederland, bij Yogachicks.

De legging is gemaakt in de VS. Het is anti-bacterieel en bestaat uit ademend materiaal. Naast een unieke print heeft de legging een 4-way stretch voor optimale bewegingsvrijheid.

Mijn rating: 10/10 


Tanktop

Als topje koos ik de Lotus Moon tanktop  van het Canadese merk Inner Fire. (Size S)

Dit merk ken ik via Instagram, maar heb er nog niets bij besteld. Dit was dus een leuke kans om het merk te leren kennen.
De top sprak me aan vanwege de mooie lotusbloem en de maanstanden boven de bloem. Dit is écht iets dat bij me past, ik hou van de natuur.

Normaal draag ik (bijna) nooit tanktops tijdens mijn yogasessies, ik ben meer het type ‘sport bh en legging’. Toch ben ik heel blij met deze top! Het is niet alleen een mooi topje, maar zit ook super comfortabel.
De stof van de tanktop voelt zacht aan en ademt voldoende. Ik heb geen last van afzakkende bandjes of een plakkend topje na een intense yogabeoefening. Deze kan ik zeker aandoen tijdens het geven van mijn yogalessen!

Volledige Outfit Yogachicks.nl

Details:

Ook deze tanktop is exclusief verkrijgbaar in Nederland, bij Yogachicks.

De tops zijn duurzaam geproduceerd. Dat wil zeggen dat ze met de hand worden gedrukt waarbij er inkt op waterbasis gebruikt wordt. Deze inkt is niet zo belastend voor het milieu als normale bedrukking op oliebasis. Uiteraard zijn ook deze tops fair trade geproduceerd (wederom een pluspunt!). De stof van het topje is fijn, zacht en licht.

Mijn rating: 10/10 

Prayer Hands
Namaste

Woord van dank:

Ik ben Nathalie en Marleen enorm dankbaar voor deze fijne samenwerking!

De outfit die ik mocht samenstellen was dé perfecte keuze en ik vind het echt mooi passen bij elkaar. Ik zou Yogachicks.nl zeker en vast aanraden aan elke yoga chick die ik tegenkom in mijn leven!

Verder wens ik deze prachtige meiden véél succes met hun webshop, mij hebben ze alvast kunnen overtuigen wat betreft hun kleding en de passie die achter hun bedrijf zit.


Contact:

Website: yogachicks.nl
E-mail: info@yogachicks.nl
Social Media: InstagramFacebook

Levertijd: 

Binnen de 48 uur ligt je pakketje al in de brievenbus. Ik hou ervan wanneer pakjes snel toekomen, dus dit vind ik alvast heel positief.


Namaste,
Debby ♥

Volg me op Instagram en Facebook ✅.

 

 

2 thoughts on “Review: Yogachicks.nl

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.