Wrap met rundscarpaccio

Hey iedereen!
Vandaag had ik zin in een lekkere, frisse lunch. Ik ging voor een lekkere wrap met rundscarpaccio, avocado en groenten. Dit gerechtje is snel klaar en ook nog eens budgetvriendelijk. 

Wrap met rundscarpaccio, avocado en groenten
Wat jullie nog niet weten is dat ik jarenlang een ijzertekort heb gehad. Sinds vorig jaar eet ik al wat meer ijzerrijke producten, maar mijn waarden zijn nog niet zoals het hoort te zijn. Dat wil zeggen dat ik ofwel ijzertabletten zou moeten slikken of meer rood vlees moet eten, maar ik ben niet bepaald een vleesliefhebber en ook geen fan van tabletjes slikken. Jup, ik moet weer moeilijk doen… Hehe!
Gevogelte eet ik dan weer wel graag. Het is op zich ook vlees, maar behoord in een andere categorie. Ik eet regelmatig kalkoen en kip omdat deze ook rijk zijn aan eiwitten en veel lekkerder zijn van smaak.

Het is nu niet dat ik vegan of vegetariër ga worden, daarvoor eet ik te graag dierlijke producten. En ik zou mijn geliefde chocolade niet kunnen laten. Een leven zonder eieren, melkchocolade en Nutella? Nee, bedankt!

IMG_0428

Recept Wrap met Rundscarpaccio

Ingrediënten

 • 1 wrap
 • Rundscarpaccio
 • Veldsla
 • Maïs
 • Kerstomaten
 • Komkommer
 • 1/2 avocado

Bereiding

 1. Was en snijd de groentjes.
 2. Lek de maïs een beetje uit zodat je niet teveel sap krijgt op je wrap.
 3. Haal het vruchtvlees van de avocadohelft uit de schil en snijd in reepjes.
  (Tip: vries de andere helft in om er een Healthy Chocolatemousse Nicecream van te maken) 
 4. Plaats de wrap 10 sec. in de microgolfoven.
 5. Beleg de wrap met enkele sneetjes carpaccio.
 6. Leg de groenten en de avocado in het midden van de wrap, op de carpaccio.
 7. Als je wilt kan je er wat vinaigrette of olijfolie over gieten.
 8. Rol de wrap dicht en leg op een bordje.
 9. Eet smakelijk!

IMG_0431


Op zoek naar andere budgetvriendelijke lunchtips?

Slaatje van kip en avocado – Zomers slaatje – Ontbijten/ Lunchen met brood – Hartige pannenkoek met groenten

Liefs,
Debby ♥


Volg mij op Facebook en Instagram ❤︎.

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: