Review

Review: DeeMuesli

21/08/2017

Kennen jullie de muesli’s van Deemuesli al?

Onlangs werd ik gecontacteerd door Deemuesli met de vraag of ik een samenwerking zag zitten. Na een kijkje te nemen op hun Instagram pagina was ik overtuigd. Natuurlijk wou ik graag samenwerken met dit leuke bedrijf. Zo stemde ik in en kreeg ik enkele zakjes opgestuurd. Het testen van deze muesli’s kon beginnen!

Vandaag deel ik mijn ervaring met jullie. 


Wat is Deemuesli?

Deemuesli is puur Belgisch! De muesli’s worden gemaakt in de hoofdstad van Vlaams-Brabant: Leuven.
De heerlijke en super gezonde muesli’s zijn gemaakt met de meest verse, organische ingrediënten en zonder toegevoegde suiker, siroop of conserveermiddelen. Ze bestaan uit 100% organische volkorenhaver, gevuld met de voedingswaarde van vezels, eiwitten en essentiële vitaminen.

Het doel van Deemuesli is om u te helpen gezond te eten en geraffineerde suikers te elimineren uit uw dieet (eetpatroon). Wat je eet heeft effect op je gezondheid en lichaam.
Deemuesli is een geweldige aanvulling/ afwerking voor yoghurt, vers fruit, ijs, smoothies en nog veel meer.

Extra weetjes:

  • Alle producten zijn zonder toegevoegde suiker of suikeradditieven.
  • Er worden uitsluitend organische ingrediënten gebruikt.
  • Deemuesli is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Ze gebruiken 0% zuivel en  een niet-veganistisch additief in de muesli.
  • De muesli is nog niet gecertificeerd als ‘glutenvrij’. Toch streven de makers van Deemuesli ernaar om glutenvrije ingrediënten als havermout te gebruiken tijdens het voorbereiden van de muesli’s. De muesli’s zijn tarwevrij en er worden ook geen tarweproducten gebruikt in hun bakfaciliteit.
  • De producten zijn volledig zelfgemaakt!
  • U kunt de delicatesse bestellen via de websiteEtsy of bij geselecteerde winkels in België en het Verenigd Koninkrijk.
  • DeeMuesli bevat geen toegevoegde conserveermiddelen.
  • Allergie informatie: bevat noten.

Review DeeMuesli

Ik ontving twee soorten muesli: een gewone mix en een mix met rode vruchten.

The Original Mix

Review Deemuesli: The Original Mix

Ingrediënten: Havervlokken, rozijnen, hazelnoten, zonnebloempitten, vijgen, gedroogde appel, kokoschips, moerbeien, gojibessen, pompoenpitten, lijnzaad, vanillepoeder, kaneel.

Gewicht: 300 gram

Mijn mening: Deze muesli is echt heerlijk! Het is heel zacht en lekker van smaak, daarnaast smaakt hij niet zo zoet als de muesli’s uit de winkels (die zijn natuurlijk véél te ongezond).
De appelchips in de muesli vind ik heerlijk, zeker in combinatie met kaneel. Ergens geeft dit me een ‘herfstgevoel’. Tijdens de zomer? Ja hoor, zeker met het triestige weer dat we de laatste weken hebben!

Ik verwerk de muesli als topping op mijn smoothies of nicecreams. Ik hou van de extra ‘crunch’ die deze muesli geeft aan mijn ontbijtgerecht.

View this post on Instagram

#Repost @debby_the_chocoholic (@get_repost) Thanks Debby!! ・・・ Good afternoon sweeties 🙋🏻 How are y'all doing today? It's Sunday woohoo 🙌! Are you having plans for today? I started with teaching an amazing @poppilatesofficial class 💪, this afternoon & evening I'm having me-time: studying, yoga, making homemade sushi and relaxing 😌. But first things first: FOOD 🤤🍴 Brunch was a delicious Berries-Peanutbutter smoothie 🥜. • I used the delicious Cranberry Cinnamon PB from @misterkitchens. • and as topping I used a yummy muesli from @deemuesli. ➖ ➖ #misterkitchens #deemuesli #muesli #peanutbuttersmoothie #smoothiebowl #brunchisserved #yummyinmytummy #eatcleantraindirty #poppilatesinstructor #poparmy #alpronista #alpro #smoothierecipe #fitbelgium #fitfamnl

A post shared by DeeMuesli (@deemuesli) on


The Red Mix

DSC_2983

Ingrediënten: Havervlokken, rozijnen, kokoschips, amandelen, gevriesdroogde rode vruchten (frambozen, aardbeien, bosbessen), zonnebloempitten, vijgen, chiazaad, hazelnoten, gojibessen, kaneel, vanillepoeder.

Gewicht: 300 gram

Mijn mening: Ook in deze muesli is de smaak van kaneel terug te vinden, I love it! Ik ben een echte kaneelfan. De gedroogde rode vruchten in deze muesli vind ik hemels. Ze smaken lekker door en het is een ideale combinatie met alle andere ingrediënten. De aanwezigheid van rozijnen vind ik wederom geweldig.
De muesli is lekker en zacht van smaak en proeft niet té zoet. Voor mij is de smaak perfect.

Opnieuw gebruik ik deze muesli om mijn smoothie- of nicecream bowls af te werken. Het is de ideale afwerking voor mijn ontbijtgerecht!


Contact:

E-mail: info@deemuesli.com
Website: https://deemuesli.com
Social Media: InstagramFacebook


Ik ben DeeMuesli enorm dankbaar voor deze opportuniteit. Het is een hele fijne samenwerking en de geteste producten zijn van top kwaliteit.
Ik zou deze muesli sowieso aanraden aan mensen die niet goed weten welke muesli ze moeten kopen ☺️.

Liefs,
Debby ♥


Volg mij op Social Media:

INSTAGRAMFACEBOOK 

Only registered users can comment.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.