Fitness | Gastbloggers

Gastblogger: Hello Boontje – 6 sportleggings die sporten fun maken

03/09/2017

Hey iedereen! 
Vandaag stel ik jullie voor aan mijn eerste Fashion Gastblogger: Ellen, blogster van Helloboontje. We hebben elkaar leren kennen via Instagram waar we elkaar steunen met lieve en motiverende reacties.  *Vind ik leuk!*
Ellen stuurde me een berichtje met de vraag of ik een samenwerking zag zitten. Hier moest ik geen twee keer over nadenken, Ellen is zo een inspirerende meid met een passie voor mooie kleding! Ze was dan ook heel enthousiast over een samenwerking. Na enkele dagen ontving ik haar artikel, ze heeft ervoor gekozen om zes mooie sportleggings te delen met jullie.

Dit onderwerp vind ik perfect passen bij mijn blog, ik ben heel blij dat ze dit dan ook voorstelde. Mijn persoonlijke favorieten? Nummers 1, 2, 3 en 5! 


Lees hieronder de gastblog van Hello Boontje: 

Schermafbeelding 2017-09-01 om 20.21.46
@helloboontje

Even Voorstellen:

Hi,

Ik ben Ellen, ook wel gekend als Boontje. Mijn passie ligt in de mode. Ik werk in de mode-sector maar wou toch nog op een andere manier mijn ei kwijt en mijn eigen ding doen.
Het resultaat: “Hello Boontje” was born!
Mijn twist op de blog: ik deel regelmatig stylings of outfitpost die een mix zijn van 2dehands met nieuw. Want 2dehands kan best ook modieus zijn en is zo veel meer dan die muffe, oude kledij waar je in eerste instantie soms aan denkt. Neem gerust een kijkje op m’n blog en be inspired ♥.

Debby leerde ik kennen via Instagram. Ik hou van haar positive vibes, haar inspirerende ontbijtjes en haar gezonde, lekkere snacks. Haar yogaposes zijn indrukwekkend en geven je zin om direct naar de sportschool te hollen en ook zo een yogapro te worden als haar 😉.

6 Sportleggings die sporten FUN maken

Leggings… Jani gruwelt er van, maar op één plek zijn ze helemaal op hun plaats: de sportschool. Wie nog altijd de leggings van vroeger voor ogen heeft (zwaar, katoen, zweetstof,…) en een klein beetje jeugdtrauma’s heeft… I’ve got good news for you! De nieuwste sport leggings zijn gewoon fun en heel aangenaam om te dragen. Ondertussen is er een hele revolutie aan de gang. De stoffen zijn ademend, licht om te dragen, bewegen fijn mee, zijn zacht en ze komen in allerlei uitvoeringen met print, grafisch, classy. You name it. Hieronder vind je mijn favorieten die je momenteel online of offline in de winkel vindt. Oh ja en ik heb ze een naam gegeven. Makes it more fun ☺️.

1. The Sexy

Deze vind ik persoonlijk eentje die perfect bij Debby past en deze look is momenteel ook ergens wat haar handelsmerk 😊. Je ziet haar namelijk op haar blog of IG, regelmatig de mooiste yoga-poses maken in een zwarte sport legging met transparante stukken. Super mooi ! De transparante stukken maken je legging minder zwaar dan een volledig zwarte.
Deze legging kan je bestellen opzalando.be.
Sportleggings

2. The Marble

Ik heb persoonlijk iets met marmer. Super pretty en helemaal trending on Instagram. Best wel origineel als print op een legging en het geeft wat fun aan je sportoutfit. align=”justify”> Ik iv>
Deze legging kan je bestellen op asos.com.
Reebok Training Lux Bold Marble Print Tight
Reebok Training Lux Bold Marble Print Tight

t; align=”justify”>[capv align=”justify”>

3. The Moon

Deze legging maakt je helemaal zen. Een prachtig maanlandschap en heel fijne kleuren maken deze legging heel origineel. align=”justify”> Deziv>

Deze legging kan je bestellen op asos.com.
Pop Active by Poprageous Moonlight Gym Leggings
Pop Active by Poprageous Moonlight Gym Leggings

t; align=”justify”>[capv align=”justify”>

4. The Butterfly

Voor wie was kleur wil toevoegen aan zijn outfit maar het toch nog wat subtiel wil houden, lijkt deze sport legging me ideaal. De felle turquoise kleur van de vleugels van de vlinder zijn gewoon prachtig. align=”justify”> Vooiv>

Deze legging kan je bestellen op H&M.com.
Sportlegging - Zwart/vlinder - DAMES | H&M BE
Sportlegging Zwart/ Vlinder

iv>

5. The Zen-master

Deze is specifiek voor yoga dus hier helemaal op zijn plaats. Ik hou persoonlijk van roze met grijs en zwarte combinaties dus is hij helemaal mijn ding. De grafische look met de ingezette stukken maken hem super cool ❤️. align=”justify”> Dezv>
Deze legging kan je bestellen op H&M.com.
Yogalegging - Roze - DAMES | H&M BE
Yogalegging Roze

< >

align=”justify”>[capt align=”justify”>

6. The Happy

Hou je van veel kleur dan is deze helemaal voor jou. Beetje 80’s vibe maar dan vertaald naar nu. En heb je de leuke opdruk gezien op de pijpen? “Fitness saved me”. This puts a smile on my face 😊
align=”justify”> Hou >
Deze legging kan je bestellen op zalando.be.
sportleggings

So to all those sporty girls and women, ga voor die nieuwe leggings. Want met een leuke outfit, wordt sporten nog meer fun !


Volg Ellen : 

♥ Via haar persoonlijke blog ; ♥ op INSTAGRAM ; ♥ op FACEBOOK.
ht
ram.com/p/BYY5fjPHlFH/?taken-by=helloboontje
Li lign=”justify”> ♥ Via
lign=”justify”> Li li>
efs,


lign=”justify”>

lign=”justify”>
lign=”justify”> lign=>
lign=”justify”>
lign=”justify”> lign=>

Wil jij ook graag een gastblog schrijven of samenwerken met Debbythechocoholic? Stuur me gerust een berichtje op debbythechocoholic@outlook.com.

Volg me op : 

Only registered users can comment.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.