Review: Albert Heijn Delicata Chocolade

Onlangs kreeg ik op Instagram een leuk berichtje van Albert Heijn België, ze gingen me een pakketje opsturen waarmee ik héél blij zou zijn. Hier was ik natuurlijk super benieuwd naar! Enkele dagen later kwam het pakketje toe, vol enthousiasme deed ik het open en wat zag ik? Zes chocolade repen van Delicata! Ik kon mijn ogen niet geloven, AH stuurt me gewoon repen op die ik mag uittesten? Dank u Albert Heijn België, jullie zijn de beste!!
Deze chocoholic vertrekt naar “chocolate heaven”, gaan jullie mee? 

“One can never have enough chocolate.”

Albert Heijn Chocolade Repen

Wat jullie nog niet weten is dat Albert Heijn één van mijn favoriete winkels is. Vorig jaar ging ik voor het eerst naar AH en ik was letterlijk in de zevende hemel. Deze winkel is zo leuk, telkens ik er binnen wandel krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Waarom? Waarschijnlijk de blauwe kleuren en al het lekkere eten 😁. Het is ook een stuk goedkoper dan de concurrent en je vindt er zoveel leuke producten. Bij AH verkopen ze ook verspakketten (aan een betaalbare prijs), zo leerde ik van zelf tomaten- en pompoensoep, lasagne en Thaïse groene curry te bereiden.<< de allergrootste reden dat ik graag naar AH ga: Tony’s Chocolonely. Naast Tony’s kan je in AH ook allerlei andere chocolade merken vinden (- dat maakt mijn keuze niet altijd even gemakkelijk,  ik geef toe 😜), zoals bv. het merk Delicata dat ik in deze blogpost voor jullie ga reviewen.

Albert Heijn Chocolade Repen


Delicata, Belgische chocolade speciaal bereid voor Albert Heijn.

Hoewel Delicata een echt Nederlands merk is, wordt de chocolade gemaakt in België. Het chocoladeland bij uitstek! Delicata chocolade is UTZ-gecertificeerd. → UTZ Certified is een topkeurmerk voor producten die afkomstig zijn van boeren die oog hebben voor mens en milieu. Zij gebruiken bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun arbeiders.“Voor onvergetelijke ervaringen. Hechte vriendschappen. Verassende ervaringen. Vertrouwd thuiskomen. Intens genieten. Even voor jezelf, of gezellig met elkaar. Voor al die momenten van geluk – van klein tot groot, alledaags of heel bijzonder – maken wij chocolade. Al sinds 1926. Elke dag weer.”Chocolate Happiness“Ontdek bijzonder chocolade zoals je die nog nooit hebt geproefd. Vernieuwende smaken die uitdagen en inspireren. Culinaire chocoladehoogstandjes met onverwachte ingrediënten. Verrukkelijke ervaringen met prikkelende momenten. Voor avontuurlijke chocoladeliefhebbers.”Discover Happiness 


Review: Albert Heijn Delicata Chocolade

1 . Melk Stroopwafel

Review: Albert Heijn Delicata Chocolade Melkchocolade met 8% wafelstukjes en 8% toffee fudgeblokjes.

Mijn mening: Chocoladeheaven! Deze reep is mijn favoriete reep van de 6 repen die ik in ontvangst mocht nemen. Ik ben een echte fan van chocolade én stroopwafels (weetje: in Amsterdam is er een ambachtelijke bakkerij – Lanskroon– met dé lekkere kingsize stroopwafels ever!). De chocolade smelt gewoon op je tong en de toffee fudgeblokjes en stroopwafelstukjes zorgen voor een lekkere crunch/ bite.rsoonlijk mocht er voor mij nét iets meer stroopwafel in, voor de rest is de reep perfect.

Allergie-informatie: Bevat tarwegluten, lactose, melkeiwit en soja. Kan sporen bevatten van ei, andere glutenbevattende granen, noten of pinda’s.


2 . Melk Karamel Zoete Popcorn

Review: Albert Heijn Delicata Chocolade Melkchocoholade met 6% geroosterde maïs en 5% gekarameliseerde gepofte sorghum.

Mijn mening: De popcorn en de karamelstukjes geven een krokante toets aan de chocoladereep, dat vind ik fantastisch! De smaak blijft nazinderen in je mond, echt hemels!

Allergie-informatie: Bevat lactose, melkeiwit en soja. Kan sporen bevatten van ei, glutenbevattende granen, noten of pinda’s.


3 . Wit Yoghurt Aardbei

Review: Albert Heijn Delicata Chocolade Witte chocolade met yoghurt en aardbei.

Mijn mening: OMG dit is zo lekker! Witte chocolade is iets dat ik eigenlijk heel zelden eet, omdat ik de smaak rap beu ben en een voorkeur geef aan melkchocolade. Toch wist deze reep me te overtuigen.smaak van de witte chocoladereep is heel zacht en lekker zoet. De aardbeitjes zorgen voor een extra smaakje en een lekkere bite.

Allergie-informatie: Bevat tarwegluten, lactose, melkeiwit en soja. Kan sporten bevatten van ei, andere glutenbevattende granen, noten of pinda’s.


4 . Puur Bosbes Viooltjes

Review: Albert Heijn Delicata Chocolade Pure chocolade met bosbes en gedroogde viooltjes.

Mijn mening: Voor een pure chocoladereep vind ik deze Bosbes Viooltjes echt superlekker! Normaal eet ik heel zelden pure chocolade en verwerk ik het alleen in gerechtjes of baksels. De bosbes geeft een frisse, zoete smaak aan de chocolade en de viooltjes zorgen dan weer voor een leuke bite. Ik kon met moeite van deze reep afblijven, want hij is heel verslavend!

Allergie-informatie: Bevat lactose, melkeiwit en soja. Kan sporen bevatten van ei, glutenbevattende granen, noten of pinda’s.


5 . Wit Pompoen Bloedsinaasappel

Review: Albert Heijn Delicata Chocolade Witte chocolade met sinaasappelschil, pompoenpitten en pompoen.

Mijn mening: Zoals ik al eerder vermelde ben ik niet zo een fan van witte chocolade, maar deze reep wist mijn hartje te veroveren.pompoen is het eerste wat je proeft, nadien komt de smaak van bloedsinaasappel naar boven. De pompoenpitten zorgen dan weer voor een leuke crunch in de reep.

Allergie-informatie: Bevat lactose, melkeiwit en soja. Kan sporen bevatten van ei, glutenbevattende granen, noten of pinda’s.

DSC_3733


6 . Melk Rode Curry Kokos

Review: Albert Heijn Delicata Chocolade Melkchocolade met geroosterde kokos en 0,8% rodecurrymix

Mijn mening: Deze reep vond ik eigenlijk de minst lekkere. Eerst smaakt de melkchocolade reep fris, op het einde komt de curry smaak naar boven en hier ben ik persoonlijk geen fan van. De kokosschilfers zorgen wel voor een leuke bite in de reep. Van de nasmaak ben ik ook geen fan, want de curry blijft lang nazinderen.verkies curry eigenlijk alleen in combinatie met rijst 🙈..

Allergie-informatie: Bevat lactose, melkeiwit, soja. Kan sporen bevatten van ei, glutenbevattende granen, noten, pinda’s.

DSC_3730


© De foto’s in deze blogpost zijn getrokken door mezelf. Gelieve deze foto’s dus niet te kopiëren of te gebruiken als je eigen foto’s.  Wil je een afbeelding gebruiken? Contacteer me eerst en dan kunnen we de mogelijke opties bespreken. » Deze blogpost is gesponsord door Albert Heijn België.  


Liefs,
Debby ♥InstagramFacebook

10 thoughts on “Review: Albert Heijn Delicata Chocolade

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: