Beauty

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Kneipp is één van mijn favoriete Beauty verzorgingsmerken. Enkele maanden geleden mocht ik een Body Crème reviewen, ditmaal review ik de nieuwe Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem.

Ik ben het type persoon dat zich altijd moet insmeren na het douchen. Ik heb een redelijk gevoelige en droge huid dat trekkerig aanvoelt wanneer het in aanraking komt met water. Meestal gebruik ik een Body Lotion in crème vorm, maar als ik echt mag kiezen geef ik een voorkeur aan de Kneipp Body Lotion Mousses. Ik ben een echte fan!
Benieuwd waarom? Lees er alles over in onderstaand artikel.

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Review Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

De nieuwe Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem is heel erg luchtig, ultrazacht voor de gevoelige huid en extra snel en gemakkelijk aan te brengen. De mousse trekt snel in. 
Ontdek deze bijzondere innovatie in huidverzorging in de heerlijke geur amandelbloesem. Elke dag een verwenmoment en de hele dag genieten van een zachte, verzorgde huid. 

Verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2017 voor € 9,99 – 200 ml.

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Wat is Body Lotion Mousse? 

Body lotion mousse is body lotion, maar dan in moussevorm. Gebruik je een mousse in plaats van een lotion dan ben je dubbel zo snel klaar met je dagelijkse huidverzorging. De mousse kun je razendsnel over je huid verdelen en trekt snel in zonder plakkerig gevoel. Bovendien is deze mousse heerlijk fluffy en boordevol subtiel geurende natuurlijke oliën, zoals amandelolie. Gebruik de body lotion mousse na het douchen en ervaar zelf de voordelen van dit product.

Amandelbloesem: all-time favourite voor de gevoelige huid

Kneipp introduceerde in 2016 al de award-winnende Body lotion mousse in de geuren Patchouli en Morning Kiss. Nu is er ook body lotion mousse Amandelbloesem. Dit is de meest geliefde verzorgende geurlijn binnen het Kneipp assortiment die bij uitstek geschikt is voor de gevoelige huid.

De voedende amandelolie in de Kneipp Amandelbloesem producten is rijk aan essentiële vetzuren, vitamines (A, B en E), waardevolle mineralen en proteïnen. De olie trekt snel in en reguleert het vochtgehalte, met als resultaat een gladdere en zachtere huid. Omdat zoete amandelolie heel huidverdraagzaam is en veel onverzadigde verzuren bevat, is olie ideaal voor de gevoelige en droge huid.

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem
Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Productvoordelen Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem:

 • Natuurlijke ingrediënten die de huid voeden, verzorgen en hydrateren.
 • Subtiele zachte geur.
 • Geschikt voor de droge en gevoelige huid.
 • Snel aan te brengen en lekker zacht, licht en luchtig aan.
 • Bevat geen paraffine, siliconen en minerale oliën.
 • Geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Kneipp Amandelbloesem

Wist je dat Kneipp Amandelbloesem geliefd is bij heel veel mensen? Het eerste product wat Kneipp introduceerde was de Amandelbloesem Badolie. Wegens groot succes is de serie in de loop der jaren uitgebreid met verschillende bad-, douche-, en lichaamsverzorgingsproducten. Ook zijn de formuleringen van de Amandelbloesem-serie continu aangepast aan de nieuwste dermatologische inzichten. Altijd met het beste voor jouw huid!

Speciale aandacht voor de natuurlijke huidbarrière, de beschermfunctie van de huid

De Kneipp Amandelbloemsem-serie werd speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid. Hiervoor zijn ingrediënten geselecteerd met een diep verzorgende en hydraterende werking. Daarbij wordt er gelet dat elk ingrediënt zeer huidverdraagzaam is en waarbij alle kans op allergische reacties minimaal is.

Deze producten voorzien de droge en gevoelige huid van vet en vocht. Ze helpen huidirritaties en een trekkerig gevoel verminderen en herstellen het natuurlijke evenwicht van de huid. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en werkstoffen zijn het geheim van de bijzondere verzorgende werking van Kneipp Amandelbloesem.

Waarom Kneipp?

Kneipp staat voor werkzame producten en natuurlijk genieten. Dit is de basis voor alle producten: het beste uit de natuur gecombineerd met het beste uit de wetenschap. Vanaf het eerste begin van het merk Kneipp, staat het behoud van de gezondheid centraal bij de ontwikkeling van de producten.

 • Natuurlijk verzorgende werkstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen
 • Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
 • Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen
 • Kneipp respecteert het welzijn van mensen en dieren
 • Gezodnheid en natuur met elkaar verbonden

Ook vandaag ontwikkelt Kneipp producten met in het achterhoofd de wensen van de mensen die de producten gebruiken. En natuurlijk staat alles in het teken van de vijf pijlers van Sebastian Kneipp: water – planten – beweging – voeding en innerlijke balans.

Kneipp. Natuurlijk genieten.

“Alles wat we nodig hebben om gezond te blijven, heeft de natuur ons in overvloed gegeven.” – Sebastian Kneipp

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Mijn mening:

Dit pakketje was echt een aangename verassing! Natuurlijk wou ik deze Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem meteen uittesten!
De geur is zoet en bloemig, de mousse zelf trekt heel snel in.
Deze lotion mousse is een echte aanrader voor mensen met een droge/ gevoelige huid die op zoek zijn naar een bloemige, luchtige en goed hydraterende lichaamsverzorging.

In het verleden heb ik de Body Lotion Mousse Patchouli gebruikt, hier was ik een enorme fan van. Nu staat Amandelbloesem mee op mijn lijstje. 

Kneipp Body Lotion Mousse Patchouli
Body Lotion Mousse Patchouli

Liefs,
Debby ♥


Dit is een gesponsorde blogpost 

1 thought on “Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Geef een reactie