Libeert Caramel Doré

Chocolademerkt Libeert heeft er een nieuwe smaak bij, namelijk Caramel Doré. Dit omdat Sinterklaas in aantocht is! In de winkelrekken vindt je weer een uitgebreid gamma aan Sint-chocolade en daar is het Belgische Libeert één van. Ze verkopen leuke holle figuren.

Deze Libeert Caramel Doré is chocolade met een zachte karamelsmaak en dat is in mijn ogen een hemelse combinatie!

Ik mocht hun nieuwste chocolade Caramel Doré uittesten en reviewen. Ben je benieuwd naar mijn ervaring en of deze nieuwe smaak iets is voor je kid(s), of jezelf?

Libeert Caramel Doré

Over Libeert:

Libeert is een familiebedrijf, opgericht in 1923, dat chocolade producten maakt voor een topkwaliteit. De Belgische chocolade wordt gemaakt volgens een geheim familierecept. Omdat Libeert alleen maar de beste grondstoffen wilt, gaan ze continue op zoek naar nieuwe en betere ingrediënten.
De chocoladeproducten worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, en werden in de afgelopen jaren beloond met verschillende kwaliteitsawards.

Hun figuren produceren ze in 3 smaken: witte, pure en melkchocolade. Maar dit jaar komt hier verandering in! Zoals ik al eerder vermelde hebben ze nu een vierde/ nieuwe smaak: de blonde chocolade “Caramel Doré”.

Caramel wordt, na Chocolade en Vanille, aanzien als de lekkerste smaak.
Libeert speelde hier op in door Belgische chocolade te combineren met een toets karamel, een snuifje zout, en een geur van zandkoekjes. Het resultaat is een zachte en volle textuur dat smelt op je tong.

Libeert Caramel Doré


Review: Libeert Caramel Doré

Het is eigenlijk al jaren geleden sinds ik Sint-figuurtjes heb gegeten. Ik koop ze nooit omdat ik geen kinderen heb en Sinterklaas niet vier. Toen ik dit pakje met Libeert Caramel Doré kreeg, was ik stiekem heel blij. Nu had ik een excuus om Sint-figuren te eten!

De figuren zien er zo leuk uit! Bijna zonde om op te eten, maar het chocolademonster in mij denkt daar anders over.

Getest en…

Het eerste wat ik deed is aan de chocolade ruiken, dat klinkt misschien raar, maar ik ben het type persoon dat eerst ruikt aan chocolade alvorens het op te eten. Ik kan echt blij worden van een bepaalde geur (denk maar aan koffie, gebak, koekjes, bloemen, gemaaid gras…) en dat werd ik zeker van deze chocolade. Persoonlijk rook ik geen zandkoekjes, maar de karamel zelf. De geur zorgde voor een toename van mijn gelukshormoon, want de combinatie van chocolade en karamel is een match made in heaven!

Na de ‘geur test’ is het tijd om te proeven! De chocolade smelt inderdaad op je tong, I just love it! De smaak is smeuïg en vol, en de karamel smaakt goed door. Het snuifje zout proef je niet doorheen de chocolade, net zoals de smaak van zandkoekjes. Dat mocht van mij iets meer aanwezig zijn.

Goedgekeurd…

Mijn mening: verslavend lekker!

Het was best wel moeilijk om de zak niet in één keer op te eten, daarom verdeelde ik het over twee dagen 😂.

Libeert Caramel Doré

Meer info :

Website : www.libeert.com
Libeert op Facebook

Libeert Caramel Doré


Liefs,
Debby ♥

Deze blogpost bevat een ontvangen product.
Heb je interesse in een samenwerking? Stuur me een berichtje via het Contactformulier

 

7 thoughts on “Libeert Caramel Doré

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: