Review

Libeert Caramel Doré

21/10/2017

Sinterklaas is in aantocht! In de winkelrekken kan je weer een uitgebreid gamma aan Sint-chocolade vinden. Het Belgische Libeert is één van de chocolademerken met leuke, holle figuren. Dit jaar komen ze met een nieuwe smaak op de markt, namelijk Caramel Doré. Een chocolade met een zachte caramelsmaak.
Deze Libeert Caramel Doré is in mijn ogen een hemelse combinatie!

Ik mocht hun nieuwste chocolade Caramel Doré uittesten en reviewen.

Libeert Caramel Doré


Over Libeert:

Libeert is een familiebedrijf, opgericht in 1923, dat chocolade producten maakt voor een topkwaliteit. De Belgische chocolade wordt gemaakt volgens een geheim familierecept. Omdat Libeert alleen maar de beste grondstoffen wilt, gaan ze continue op zoek naar nieuwe en betere ingrediënten.
De chocoladeproducten worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, en werden in de afgelopen jaren beloond met verschillende kwaliteitsawards.

Hun figuren produceren ze in 3 smaken: witte, pure en melkchocolade. Maar dit jaar komt hier verandering in! Zoals ik al eerder vermelde hebben ze nu een vierde/ nieuwe smaak: de blonde chocolade “Caramel Doré”. Caramel wordt, na chocolade en vanille, aanzien als de lekkerste smaak.
Libeert speelde hier op in door Belgische chocolade te combineren met een toets karamel, een snuifje zout, en een geur van zandkoekjes. Het resultaat is een chocolade met een zachte en volle textuur dat smelt op je tong.

Libeert Caramel Doré


Review: Libeert Caramel Doré

Het is eigenlijk al jaren geleden dat ik nog Sint-figuurtjes heb gegeten. Ik koop ze nooit omdat ik geen kinderen heb en Sinterklaas niet vier. Toen ik dit pakje met Libeert Caramel Doré kreeg, was ik heel blij. Nu had ik een excuus om Sint-figuren te eten!

De figuren zien er zo leuk uit! Bijna zonde om ze op te eten, maar het chocolademonster in mij denkt daar anders over.

Getest en…

Het eerste wat ik deed is aan de chocolade ruiken, dat klinkt misschien raar, maar ik ben het type persoon dat eerst ruikt aan chocolade alvorens het op te eten. Ik kan echt blij worden van een bepaalde geur (denk maar aan koffie, gebak, koekjes, bloemen, gemaaid gras…) en dat werd ik zeker van deze chocolade. Persoonlijk rook ik geen zandkoekjes, maar de caramel zelf. De geur zorgde voor een toename van mijn gelukshormoon, de combinatie chocolade-caramel is een match made in heaven!

Na de ‘geur test’ is het tijd om te proeven! De chocolade smelt inderdaad op je tong, I love it! De smaak is smeuïg en vol, de caramel smaakt goed door. Het snuifje zout proef je niet doorheen de chocolade.
Het was wel heel moeilijk om de zak niet in één keer op te eten, daarom verdeelde ik het over twee dagen 😂.

Goedgekeurd…

Mijn mening: verslavend lekker!

Libeert Caramel Doré


Contact :

Adres: 107A, Av. des Châteaux, – 7780 Comines, Belgium
Telefoon : +32 56 56 05 05

E-mail: contact@libeert.com

Website : www.libeert.com
Libeert op Facebook

Libeert Caramel Doré


Liefs,
Debby ♥


Dit is een gesponsorde blogpost.
Heb je interesse in een samenwerking? Stuur me een berichtje via het Contactformulier
Wil je een blog schrijven voor Debbythechocoholic? Meld je hier aan. 

 

Only registered users can comment.

  1. Ik wil je gerust verlossen van de andere helft van dat zakje hoor 😉. Ik heb nog wel een plaatsje vrij in mijn buikje.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.