Havermoutje - Bol.com
Life

5 leuke webshops

12/11/2017

Wat jullie nog niet weten over mij, is dat ik (net zoals vele vrouwen) héél graag ga shoppen. Om eerlijk te zijn ga ik de laatste jaren minder shoppen ‘in real life’. Je verliest een pak kostbare tijd, wanneer je moet aanschuiven aan de paskamers of kassa’s en als de maat niet goed is, moet je weer opzoek naar de juiste. Jullie weten natuurlijk zelf wel hoe zo een shopsessie verloopt. Persoonlijk vind ik het meer frustrerend, want ik heb écht geen geduld en in de winkels is er gewoon téveel keuze aan allerlei kledingstukken. Dat is dus de reden dat ik liever online shop.
In deze blogpost deel ik 5 leuke webshops. Lees je mee?


5 leuke webshops:

1. TORFS

Schoenen! Een vrouw heeft nooit genoeg schoenen. TORFS vind ik één van de leukere schoenenwinkels waar ik bijna altijd mijn zin vindt.

Ik ben lang op zoek geweest naar dé perfecte witte pumps. Omdat ik geen schoenen wilde waarvan de zool al afgelopen is na amper 3 maanden, koos ik voor kwaliteitsvolle en comfortabele schoenen. Deze vond ik op de webshop van TORFS. De pumps waren een geweldige aankoop waar ik ondertussen al 2 jaar van geniet.

"<yoastmark

"<yoastmark

Sneakers vind ik écht zo moeilijk om te kopen, omdat ik grote voeten heb. Wanneer ik een bepaalde soort schoen aandoe lijken mijn voeten soms nog groter dan ze al zijn. Daar kan ik zo onzeker over zijn.
Bij TORFS vond ik, na jaren zoeken, een paar sneakers! Voor de eerste keer sinds vele jaren voel ik me goed in sneakers. Omdat ik ze online bestelde met een fijne code werd het nog een stuk voordeliger!

"<yoastmark


2. Zalando

Zalando is één van de bekendste webshops in België en Nederland. Je vindt er echt van alles! Van schoenen tot alle soorten kledingstukken, van accessoires tot sportswear. Je kan er ook merken aan een goedkopere prijs vinden. Iedereen vind hier zeker haar/zijn stijl en smaak terug.

Extra pluspunt: de volgende dag wordt je bestelling al geleverd!

“Confessions of a shopoholic”

Vroeger was ik verslaafd aan shoppen bij Zalando. Elke maand bestelde ik iets nieuws, want ik had altijd “iets nodig“. Op een gegeven moment ben ik moeten afkicken van Zalando, omdat het een dure verslaving werd. Ja, dat bestaat dus echt: “afkicken van shoppen” 😳! Gelukkig kan ik er nu beter mee omgaan en kan ik zelfs mijn winkelwagen volladen zonder echt iets te kopen.
Wanneer ik op zoek ben naar een specifiek kledingstuk, is Zalando (bijna) altijd mijn redding!

Hieronder vind je enkele van mijn favoriete aankopen

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark


3. Bol.com

Op Bol.com vind je zoveel handige en leuke producten. Ik shop er eigenlijk alleen maar als ik écht iets nodig heb.

De laatste aankoop was een DSLR Cleaning Kit van Hähnel. Deze reinigingskit heb ik nodig om mijn camera te reinigen. De kit is héél handig en bevat alles wat een hobby-fotografe nodig heeft.
Het enige wat niet mee op de foto staat, is het microvezel reinigingsdoekje, want die moet je af en toe mee in de was steken hé 😊!

"<yoastmark

Naast de handige Cleaning Kit bestelde ik ook een kookboek dat al lang op mijn wishlist stond: HAVERMOUTJE.
Wie kent de bekende foodblogger Havermoutje (Pascale Bonner en Matthijs Kok) nu niet? Haar recepten zijn zo lekker, gezond en gemakkelijk om te bereiden. Dit kookboek is gewoon onmisbaar in mijn keuken!

"<yoastmark


4. ICI Paris XL

Mijn favoriete parfumwinkel is zonder enige twijfel ICI Paris XL. Dit komt grotendeels omdat er geen andere parfumerie in mijn buurt is, maar ook omdat ik ICI Paris XL net iets leuker vind om te gaan winkelen. Mijn eerste “duurdere” parfum kwam hiervan, sindsdien ben ik gewoon blijven gaan naar deze winkel.

Op hun website kon je al online shoppen voordat dit mogelijk was bij bv. Planet Parfum, zo is het een gewoonte geworden om bij hun mijn parfums en make-up producten te bestellen.
Daarnaast verkopen ze ook de producten van Rituals, één van mijn favoriete cosmetica merken.

"<yoastmark


5. Albelli

Albelli vind ik een leuke site omdat je zelf je eigen fotoalbum kan uitkiezen en samenstellen.
2 jaar geleden creëerde ik zo mijn eerste fotoalbum. Tot op heden, blader ik er met veel plezier door, en zoals je kan zien zijn de foto’s van mooie kwaliteit.
Ik koos voor een harde kaft, hierdoor heb ik écht het gevoel dat ik een fotoalbum vastheb.

"<yoastmark

"<yoastmark


Shop jij graag online? Zo ja, wat zijn je favoriete webshops? Laat het me weten in onderstaande comments ☺️.

Benieuwd naar mijn 5 Favoriete Beauty Producten? Klik hier.
Ben je benieuwd naar de Favoriete Beauty Producten van Gastblogger Naomi? Klik hier.

Of ben je op zoek naar leuke inspiratie voor sportkleding? (Check ook eens mijn favoriete merk: POPFLEX Activewear)


Liefs,
Debby

Ƒollow me on Social Media: INSTAGRAMFACEBOOK

Only registered users can comment.

  1. Ik ben ook fan van online shoppen, sinds ik kinderen heb. Het scheelt zoveel tijd. Bol.com, Albelli, Hema, Albert, Kleertjes.com en By-bar zijn een paar van mijn favorieten.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.