Tastea Pumpkin Patch
Review

Tastea Pumpkin Patch

13/11/2017

Onlangs kreeg ik een leuk berichtje van Tastea met de vraag of ik graag hun nieuwste theesoort wou testen. Omdat ik regelmatig recepten deel op Instagram met pompoen, vonden ze de nieuwste Tastea Pumpkin Patch bij mij passen. En daarin hadden ze gelijk, ik ben een enorme fan van pompoen en was dan ook heel benieuwd naar deze nieuwe smaak. 

Ik drink heel graag thee en meestal drink ik het pas vanaf de namiddag. Tastea is bijvoorbeeld één van mijn favoriete theemerken, omdat hun theesoorten zorgvuldig uitgekozen worden. Daarnaast zijn hun smakencombinaties echt heerlijk!
In juli testte ik al de heerlijke Tastea Ibiza Feelings, deze pot was toevallig bijna op toen ik het berichtje ontving in verband met de nieuwe Pumpkin Patch. Dat kwam dus héél goed uit.

Tastea Pumpkin Patch


Review: Tastea Pumpkin Patch 

Ingrediënten:

De thee bestaat uit pompoen, kweepeer, wortel, appel, kurkuma en chili poeder.
De kleuren van de ingrediënten passen perfect in het thema van de Herfst en je krijgt gewoon zin om hem meteen uit te testen/ te drinken.

Tastea Pumpkin Patch

Geur:

De geur is heel spicy en doet me denken aan “het Verre Oosten”. 

Smaak:

Vanaf de eerste slok was ik al verkocht aan deze Pumpkin Patch. De thee op zich is heel zacht en je proeft de pompoen goed door. In combinatie met de appel zorgt de pompoen voor een zoete toets aan de theesmaak.
Het pikante kantje zorgt dan weer voor een warm gevoel vanbinnen, ideaal om je op te warmen tijdens de grijze en koude herfst- en winterdagen!

 

Tastea Pumpkin Patch

Deze thee is echt een fantastische ontdekking! De smakencombinatie is mijn ogen perfect. Ik kijk er ook echt naar uit om naar mijn (bijna) dagelijks kopje groentethee te drinken onder een warm dekentje terwijl ik naar een serie of film kijk.

Als laatste wil ik Tastea bedanken voor deze leuke opportuniteit, ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze lekkere blend mocht uittesten!


Ben jij ook zo een theeliefhebber als ik of ben je gewoon benieuwd naar deze nieuwe smaak? Bestel je Tastea Pumpkin Patch hier.

Liefs,
Debby ♥


Follow me on:

FACEBOOK
INSTAGRAM

Only registered users can comment.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.