Review

Review: Marley Spoon

29/11/2017

Marley Spoon gelooft dat koken leuk moet zijn, want dit kan een echte uitdaging zijn met een druk leven en een volle agenda. De maaltijdbox maakt jouw doordeweekse avondeten gemakkelijk en lekker. Van bijzondere recepten tot de verse seizoensingrediënten, de maaltijdboxen bestaan uit één en al liefde. 

Koken met Marley Spoon betekend duurzaam eten, kleinschalige en lokale producenten steunen, en tijd besparen – zodat jij tijd hebt voor alle andere dingen die je graag doet. 

ab18ebc2-6227-4622-99d8-428fed531894

Goed eten begint met goede ingrediënten 

Om topkwaliteit te garanderen werkt Marley Spoon samen met de beste producenten en leveranciers. Hun ervaren chef koken elke week nieuwe en bijzondere gerechten van zoveel mogelijk ingrediënten uit het seizoen. Zo kan je zeker zijn dat je met de meest verse, biologische en bewust gekozen producten kookt. 

De Marley Spoon box 

Koken met Marley Spoon betekend nooit eer kopen dan je nodig hebt. Ze doen er alles aan om voedselverspilling tegen te gaan.

Maaltijdzakken

De ingrediënten zijn per gerecht gesorteerd, in één zak, zodat je snel en gemakkelijk aan de slag kunt.

Receptenkaarten

Elk gerecht is minstens drie keer uitvoerig getest door ervaren chef-koks, receptenschrijvers en amateurkoks, zodat ze zeker weten dat jij het thuis ook kunt maken.

Ingrediënten

De ingrediënten zjjn afgemeten voor elk recept, waardoor er geen verspilling ontstaat. Ze maken gebruik van gekoeld transport, dus alle producten blijven vers tot de levering.

Box 

De doos en maaltijdzakken zijn FSC-gecertificeerd en zijn samen met de rest van de verpakking volledig recycleerbaa. Bekijk de website om meer te weten te komen over de meest duurzame manier van het weggooien van verpakkingsmateriaal.


Review: Marley Spoon

Marley Spoon contacteerde me voor een leuke samenwerking, dit zag ik helemaal zitten. Ik mocht twee gerechtjes uitkiezen die ik thuis zou klaarmaken. Je kan dus zelf je maaltijden uitkiezen op de website, ik ging voor een Klassieke Linzenschotel en Kip alla milanese.

De dag van de levering ontving ik een sms met daarin het leveringsuur. Dat vind ik gemakkelijk, want zo hoef je niet de hele dag thuis te wachten op een pakketje dat pas ’s avonds toekomt.

De maaltijden zitten apart verpakt in een zak, alle ingrediënten zijn gesorteerd per gerecht – wederom handig. De producten zelf zijn van goede kwaliteit. Bij de bestelling vind je receptkaarten waarop de bereidingswijze stap voor stap uitgelegd staat.De gerechten zelf zijn kwaliteitsvol en zorgen voor een verzadigd gevoel.

Kip alla milanese

Marley Spoon - Kip alla milaneseDit recept was mijn persoonlijke favoriet. Ik ben een echte liefhebber van pasta, kip en Italiaans eten. Naar dit gerechtje keek ik enorm naar uit!

Het originele recept wordt met een krokant kaasjasje gemaakt, maar persoonlijk heb ik niet zo graag kaas bij mijn kip. Ik hield het bij een “in bloem gedepte kip”.
Dankzij dit recept bereidde ik voor de eerste keer mijn eigen rode pesto, dat smaakt toch vele beter wanneer ie vers is.
Dit gerechtje is een echte aanrader!

Recept: klik hier

Klassieke Linzenschotel

Marley Spoon - Klassieke Linzenschotel

Ik eet heel graag Shepherd’s Pie, het recept van mijn schoonmoeder is het beste ooit! Deze Klassieke Linzenschotel is de vegetarische variant van de “vleestaart“. Omdat ik niet altijd vlees eet, wou ik toch een lekker en voedzaam gerechtje klaarmaken.

De smakencombinatie van de linzenschotel zit goed en de zoete aardappelpuree vind ik heerlijk.

Recept: klik hier


→ Wil jij ook de handige maaltijdboxen van Marley Spoon uitproberen? Plaats hier je bestelling.

Contact:

E-mail BE: hallo@marleyspoon.be
E-mail NL: hallo@marleyspoon.nl
Websitemarleyspoon.be/contact


Liefs,
Debby ♥

 

Only registered users can comment.

  1. De kip zag er heel lekker uit, maar ook calorierijk. Dat laatste is wel echt mijn ding niet! Ik probeerde alleen nog maar Hello Fresh, maar vind boxen in het algemeen vrij duur voor mij alleen!

  2. Leuk om te lezen. Ik koop zelf regelmatig boxen van de concurrent. Handig want soms weet ik echt niet wat te kopen en dan ligt het lekker vast, is het vers en heb je zelf kunnen kiezen. Dit pasta btw looks goooood.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.