SodaStream Crystal
Life

SodaStream Crystal White: The Perfect Christmas Gift

06/12/2017

Onlangs kwam de droom van Mr. Boyfriend uit, eindelijk hebben we een SodaStream Crystal White! Mijn vriend drink enorm graag frisdranken, maar beseft dat deze ten eerste heel duur kosten en ten tweede enorm vervuilend zijn. Natuurlijk recycleren we de blikjes en flessen wel in de blauwe zak, maar die raakt redelijk snel gevuld.
De SodaStream is een handig toestel dat je kraantjeswater veranderd in een lekkere frisdrank. Op lange termijn bespaar je dus veel afval en geld uit. Het is uiteraard een investering, maar op je zal ongetwijfeld de voordelen ervan ondervinden. Ik zou alleszins niet meer zonder de SodaStream kunnen! 

In dit artikel leg ik uit waarom de SodaStream Crystal White hét ideale Kerstgeschenk is. 

SodaStream karaffen en glazen


SodaStream

“Water made exciting”

SodaStream is een apparaat dat van kraantjeswater koolzuurhoudend water maakt. Door het toevoegen van één van de siropen krijgt men koolzuurhoudende frisdranken die even lekker smaken als de beste frisdranken ter wereld. Dankzij het gebruik van dit toestel kan je op jaarbasis heel wat geld uitsparen en je afvalconsumptie verminderen.

Benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Klik hier.

SodaStream Crystal White

SMART, SIMPLE en BUBBLES

SMART. Minder sleuren met zware verpakkingen, minder opslag en minder afval. SodaStream drankenmakers zijn compacte apparaten met een hervulbare koolzuurgascilinder. Met gewoon kraantjeswater maak je in een oogwenk sprankelend bruiswater of frisdrank. Dat is niet alleen handig en lekker, maar ook heel milieuvriendelijk. De koolzuurgascilinder spuit de prik in een zeer stevige fles die tot drie jaar meegaat. 1 fles vervangt zo maar liefst 1.260 PET-flessen!

SIMPLE. Met SodaStream zijn je bruisende drankjes klaar binnen enkele seconden. En ze kunnen in stijl geserveerd worden! SodaStream combineert topprestaties met een stijlvol design, waardoor de drankenmakers zelfs in de meest exclusieve keuken niet zullen misstaan.

BUBBLES. SodaStream zorgt ervoor dat u naast bruiswater ook verantwoord kan genieten van meer dan 30 verschillende soorten frisdranken. U kan genieten van een uitgebreid assortiment van siropen, van fruitig en licht tot fris. Van Tonic tot Cola, van Orange tot Pink Grapefruit of Cassis. Naast de gewone smaken zijn er ook tal van light varianten verkrijgbaar. Daarnaast is er nog het Natural assortiment: deze siropen zijn gemaakt zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en bevatten geen kunstmatige zoet- of bewaarmiddelen.

SodaStream siropen
Ik schafte me de SodaStream Ice Tea Peach – Energy en Orange siropen aan.

Bekijk hier het uitgebreide assortiment aan SodaStream siropen.


SodaStream Crystal White

De SodaStream die ik ontving is deze prachtige Crystal White. Het voordeel van dit toestel: een mooi design en neemt weinig plaats in.

SodaStream Crystal White

De SodaStream Crystal werd verkozen tot ‘Product van het Jaar 2017’ omwille van onderstaande redenen:

 • 5x goedkoper dan flessenwater
 • Duurzamer (bespaart ruim 2.000 plastic flessen)
 • Gezonder (men drinkt 43% meer water per dag)

De SodaStream Crystal beschikt over enkele elementen die het product nóg duurzamer en eleganter maken. De glazen karaf heeft een luxueuze uitstraling en voorkomt elk gebruik van plastic. Het bruiswatertoestel bestaat voor een deel uit hoogwaardig edelmetaal. Dit geeft het toestel een robuuste en tegelijkertijd zeer aantrekkelijke uitstraling, geschikt voor ieder huishouden. Dit maakt de SodaStream Crystal tot het ideale cadeau voor elke gelegenheid.

Het totaalpakket bevat:

 • 1 SodaStream Crystal White toestel
 • 1 karaf van 75cl
 • SodaStream 60 liter CO2 cilinder ‘onder licentie *’

* Wanneer deze cilinder leeg is kan u deze ook omruilen voor een volle SodaStream cilinder van 60L.

SodaStream Cilinder 60L


WeetjeSodaStream is momenteel actief in 46 verschillende landen!

Te koop bij:

 • Krefel
 • Media Markt
 • Euro Center
 • New Vandenborre
 • Eldi
 • Carrefour
 • Spar
 • Delhaize – AD Delhaize – Delhaize Luxemburg
 • Hifi International
 • Cora
 • Carrefour – Groupe Mestdagh
 • Intermarche
 • Prima
 • Molecule
 • Cactus
 • Selexion
 • Expert
 • EP
 • Exellent
 • Traffic
 • Makro
 • Hubo.


Website and Social Media:

sodastream.be

Facebook
Instagram
YouTube


Ik weet hoe ik vanaf nu mijn Gin Tonic ga klaarmaken!

ps: Hou mijn blog in de gaten voor een review over de SodaStream Crystal White. De blogpost komt in de loop van volgende week online.

Heb jij een SodaStream of staat het op je wishlist?

Liefs,
Debby ♥


* Dit is een gesponsorde blogpost *

Only registered users can comment.

 1. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar wanneer je graag koolzuurhoudende dranken drinkt, is dit wel heel makkelijk. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel het kost?

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.