Life | Review

Crystal White SodaStream

14/12/2017

Vorige week vertelde ik jullie dat de wens van Mr. Boyfriend uitkwam toen er een SodaStream in huis kwam. In diezelfde blogpost vertelde ik ook waarom de SodaStream het ideale Kerstcadeau is. Afgelopen week testte we de Crystal White SodaStream uit en vandaag deel ik dan eindelijk mijn review met jullie.
Is het echt de moeite waard en bespaar je er effectief geld mee uit? Je komt het zo te weten!


Crystal White SodaStream

SodaStream Crystal White

Mr. Boyfriend en ik zijn heel blij met de Crystal White SodaStream, want het is zo een handig toestel waarmee je je eigen spuitwater of frisdranken kan klaarmaken. Ik heb vernomen dat de oude toestellen veel plaats innamen, daarin is deze Crystal White sowieso een verbetering, want hij neemt weinig plaats in. Daarnaast vernam ik ook dat de bruis voordien iéts harder was waardoor sommigen niet overtuigd waren en wederom is deze nieuwe SodaStream een verbetering.
Je kan je dranken gerust licht bruisend maken, dat vinden wij positief. Té bruisende drankjes zijn niet leuk om te drinken, vind je ook niet?

De siropen zijn trouwens heel handig omdat ze lang meegaan. Je hebt weinig siroop nodig en kan tot 9L aan frisdrank klaarmaken. Wat ik gemakkelijk vind aan deze siropen is dat ze een doseerdop hebben met twee afmetingen (hierover meer in het volgende stukje).

Geloof me maar, je bespaard effectief geld uit met dit toestel! Oké, je moet natuurlijk wel investeren, maar nadien zijn de voordelen opmerkelijk.


SodaStream Siropen

In de winkels vind je een gamma aan SodaStream siropen om zelf je frisdrank te maken. Wij gingen voor vier smaakjes: Tonic, Energy, Orange en Ice Tea Peach.

Een voordeel van deze siropen is dat je heel wat drankkarton en/ of blikjes uitspaart. Met een flesje kan je 7 à 9L frisdrank maken. Hoelang 1 flesje meegaat hangt af van de hoeveelheid siroop gebruikt.
Op de maatbeker staan twee verschillende afmetingen voor 1L frisdrank: ‘Lightly sweetened‘ – een lichte frisdranksmaak – en ‘Sweet‘ – een redelijk gezoet drankje. Voor ons is de ideale hoeveelheid er net tussen.


Tonic

DSC_4793

Zoals jullie ondertussen (misschien) al weten ben ik op zich geen grote fan van frisdrank. Toch wist deze Tonic me te bekoren. Met de Crystal White SodaStream kan je je hoeveelheid bruis kiezen, daardoor kan ik mijn tonic licht bruisend maken.

Op zich ben ik een echte zoetekauw, maar als het op frisdrank aankomt is dat totaal anders. Je doet me meer plezier met bittere dranken zoals bv. Tonic. Ik was heel blij toen ik zag dat het siropen-gamma tonic bevat. Ik dronk dit bittere goedje met veel plezier op en maakte er ook Gin Tonic mee, heerlijk!


Orange

Crystal White SodaStream - Orange

Om eerlijk te zijn ben ik niet zo een fan van deze Orange en Mr. Boyfriend vindt hem ook niet zo spectaculair. De kleur van de limonade is wel mooi, maar is naar mijn mening te zoet. Ook met minder siroop in blijft het zoetig smaken. De nasmaak dat achter blijft in je mond vind ik maar niets. Natuurlijk is het wel fijn om eens te variëren en gelukkig heeft SodaStream een uitgebreid gamma met verschillende smaken.

FYI: dit is mijn persoonlijke mening en wil dus niet zeggen dat jij hem niet lekker zou vinden. Smaken verschillen, toch? 


Ice Tea Peach

Crystal White SodaStream - Ice Tea Peach

Deze Ice Tea Peach is de favoriet van Mr. Boyfriend. Hij is al jarenlang een Lipton Ice Tea fan, perzik is na de original zijn favoriete smaak. Sinds Lipton de suiker heeft vervangen door stevia drinkt mijn vriend geen gewone ice tea meer. Ik kan hem hierin volledig begrijpen, want je proeft echt een verschil tussen de variant met suiker en met stevia. De vervangende zoetstof heeft een typische smaak die we beiden niet lekker vinden.

Toen we in de winkel stonden was Mr. Boyfriend zo blij met de Ice Tea Peach siropen, want nu kon hij zijn favoriete frisdrank zelf maken. Van zodra we thuis waren wilde hij de Crystal White SodaStream uittesten en zo maakte hij zijn eigen bruisend drankje klaar. Mr. Boyfriend’s mening was natuurlijk van uiterst belang, hij keurde deze smaak goed. De ice tea werd ook getest door enkele vrienden en ook zij waren overtuigd.

Ikzelf ben geen grote ice tea liefhebber, maar vond het wel lekker. Met ijsblokjes vind ik het een aanrader, zelfs met dit koude weer!


Energy

De geur van de klaargemaakte Energy drink doet je denken aan Red Bull, maar dan iets zachter. De smaak heeft lichtjes weg van grenadine. Mr. Boyfriend vond het lekker en drinkt het af en toe. Ikzelf ben totaal geen fan van energiedrankjes en heb er ook niet van geproefd.

Als je graag enery drinks hebt is deze SodaStream siroop sowieso een aanrader!


Tot slot..

SodaStream karaffen en glazen


Vind ik deze Crystal White SodaStream nog steeds het ideale Kerstcadeau?

JA! Onze portemonnee is ons dankbaar en de PMD-zak gaat langer mee.

Onze vrienden reageren ook positief op onze Crystal White SodaStream, dus ik ben er zeker van dat ook jij zal genieten van dit huishoudtoestel.

 

 

 

 

 

Drink jij graag frisdrank, zo ja, wat is je favoriete drankje?

Liefs,
Debby ♥


Dit is een gesponsorde blogpost

Volg me op Facebook en Instagram.

Only registered users can comment.

  1. Ik drink zelden tot nooit frisdrank. Ik kan me de laatste keer niet eens meer herinneren. Maar wanneer je dit wel geregeld drinkt lijkt me zo’n sodastream ideaal. Veel plezier ermee!

  2. Leuk artikel, ik vind het zelf alleen echt een stom apparaat xD Maar ik heb hem ook 1x gebruikt en niet zo regelmatig als jij 🙂 Dus mijn mening is niet heel erg afgewogen.

  3. Leuk! Klinkt als iets voor mij op dit moment. Aangezien ik niet aan de alcohol mag nu, kan ik met sodastream toch nog een soort cocktails en drankvariaties maken 😉

  4. Hoi Debby, Leuk je artikel te hebben gelezen! Ik heb ook een Sodastream en zou het ook al niet meer kunnen missen! Echt leuk!

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.