Kneipp Body Crème Patchouli

Kneipp Body Crème Patchouli - sheabutter

Eén van mijn favoriete beauty merken is Kneipp. Eerder schreef ik enkele reviews over een Body Crème en Body Lotion Mousse en vandaag deel ik weer een artikel over mijn favoriete merk. Kneipp komt weer met een leuk product op de markt, namelijk Kneipp Body Crème Patchouli. Zoals jullie weten ben ik een fan van patchouli en was dan ook enorm benieuwd toen ik las dat er een nieuw verzorgingsproduct bestaat met dit ingrediënt. 

 Kneipp Body Crème Patchouli - sheabutter    

Review: Kneipp Body Crème Patchouli

Persbericht

Met een heerlijk zachte huid het najaar en de winter door? Met de rijke romige nieuwe body crème van Kneipp kun je alle kanten op. De patchoulivariant met sheabutter hydrateert en ontspant je huid. Gun jezelf elke dag zo’n verwenmoment met deze voedende en hydraterende crème op basis van natuurlijk verzorgende oliën. De extra beloning is een ultrazachte huid gedurende de gehele dag. Het aanbrengen is een feestje en de crème trekt goed in zonder plakkerig gevoel. Deze nieuwe body crème is verkrijgbaar vanaf eind november 2017.

Patchouli met sheabutter, genieten van een gehydrateerde zachte huid

Deze body crème is de perfecte start of afsluiter van jouw dag. De warme zachte geur van etherische patchouliolie werkt kalmerend en bezorgt je een ontspannen gevoel. Deze body crème bevat ook sheabutter; de ultieme verzorging voor je huid. Adviesprijs € 9,49 (200 ml).

Kneipp Body Crème Patchouli - sheabutter

De Kneipp Body crèmes zijn romig, lekker lobbig van structuur, heerlijk smeerbaar en instant verzachtend voor de huid. Door de natuurlijke ingrediënten smelten ze aangenaam weg op de huid. Hierna geven ze 24 uur lang hydratatie en bescherming. Perfect voor de komende koude maanden.

Al bij het openen van de pot komt je een zachte luxe geur tegemoet van de licht kruidige patchouli, waardoor je een fijn verwengevoel ervaart. De geur is hierna niet te veel aanwezig op de huid en zit je parfum niet in de weg. Maar je kunt er wel opnieuw van genieten als je aan je huid snuffelt.

Omdat het een intensief verzorgende body crème is, kan deze ook goed plaatselijk op droge plekjes worden gebruikt.

Productvoordelen

  • Rijk aan natuurlijk verzorgende werkstoffen
    en hoogwaardige natuurlijke oliën
  • Subtiele zachte geuren
  • Mild voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid
  • Voelt niet plakkerig aan, snel intrekkend
  • Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
  • Succesvol dermatologisch getest
  • Bevat geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • Vanzelfsprekend niet getest op dieren

Kneipp. Natuurlijk genieten.

Meer dan 125 jaar geleden droeg Sebastian Kneipp zijn theorieën en zijn levensfilosofie met de vijf pijlers over aan zijn vriend, de Apotheker Leonhard Oberhäußer. Dit was de basis voor het merk Kneipp.

Nu nog steeds worden alle Kneipp producten ontwikkeld volgens de wijsheden van Sebastian Kneipp gebaseerd op de vijf pijlers; water, planten, voeding, beweging en balans. Daarbij maken we ook gebruik van de nieuwste inzichten en onze natuurgeneeskundige kennis en huidexpertise.

Neem eens een kijkje op www.kneipp.com en ontdek de wijsheden van Sebastian Kneipp en leer hoe je zijn speciale ‘waterkuren’ zelf thuis in je eigen badkamer kunt toepassen.


Kneipp Body Crème Patchouli - sheabutter

Mijn mening:

Zoals eerder vermeld hou ik echt van patchouli. Deze geur trekt me echt aan, zeker in combinatie met sheabutter. Wanneer je de pot opendraait komt er een heerlijke geur vrij die je naar een warm land ver hier vandaan brengt (of zo ervaar ik het toch). Hiermee vergeet je even de koude winterperiode en geniet je met volle teugen van het hydrateren van je lichaam. Ik kan daar echt van genieten om mijn lichaam in te smeren met een leuk geurtje en soms masseer ik de crème in, want jezelf een kleine massagebeurt geven kan nooit kwaad, toch?

Het opensmeren van de crème gaat heel vlotjes, je hebt niet zoveel product nodig om je lichaam goed te hydrateren. De geur die vrijkomt tijdens het smeren is zo bloemig en zoet, ik hou ervan! Na het insmeren hoef je heel even te wachten vooraleer je in je kleding kan springen. Na amper 3 minuten is de crème al goed ingetrokken en voelt je lichaam zacht aan.

In mijn ogen is deze Kneipp Body Crème patchouli-sheabutter een heerlijk verzorgingsproduct dat niet mag ontbreken in je badkamer!


Mijn huidige Kneipp collectie:

Kneipp

Wist je dat Kneipp ook een lijn heeft uitgebracht voor mannen? Bij mijn laatste bezoek aan Kruidvat bracht ik een Douche Foam mee voor Mr. Boyfriend. Hij was hier heel blij mee, want het was de eerste keer dat hij zich kon wassen met een schuimig goedje i.p.v. met een gewone douchegel. De geur vindt hij fantastisch en ikzelf vind het heel mannelijk ruiken.


Ben jij een fan van Kneipp? En zou jij deze Kneipp Body Crème patchouli-sheabutter kopen?

Liefs,
Debby ♥


Deze blogpost is een samenwerking

 

31 thoughts on “Kneipp Body Crème Patchouli

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: