Life

Mijn 2017

Het einde van 2017 is in zicht en is het tijd om mijn jaaroverzicht te delen met jullie. Ben je benieuwd naar “Mijn 2017” en wat ik allemaal gedaan of bereikt heb? In dit artikel deel ik de leuke hoogtepunten van het afgelopen jaar. 


Mijn 2017

Malaga

2017 startte ik al reizend, want Mr. Boyfriend verraste me met een reis naar Malaga. Daar was ik hem enorm dankbaar voor, want we waren al even niet meer op vakantie geweest.
We verbleven in een Spaans huisje bij mijn schoonbroer – die op dat moment in Xilxes (spreek uit: Chilches) woonde, hij liet ons de mooiste plekjes van Malaga zien. Deze stad is één van de mooiste plekken in Spanje! De mensen, het lekkere en goedkope eten, tapas, de cultuur, de mentaliteit van de bevolking, de prachtige natuur en het mooie weer zijn enkele redenen dat ik zo zou terugkeren.

Wist je dat ik elke ochtend opstond om 7u. voor een yogasessie en een ochtendwandeling in de bergen? Ja, echt! In België doe ik dat nooit, want er is hier weinig natuur in de omgeving + het weer valt vaak tegen. 


Fotoshoot Gymqueen

Toen ik nog Gymqueen.nl Ambassador was, werd ik uitgenodigd voor een fotoshoot met alle Gymqueen leden. Het was mijn eerste echte yogashoot en ik was enorm zenuwachtig.
Jammer genoeg bleek deze shoot achteraf betalend te zijn en de foto’s hadden een redelijk duur prijskaartje waardoor ik geen enkele foto gekocht heb. Eén foto kregen we wel gratis, gelukkig!

**
FYI: In april beëindigde ik de samenwerking met Gymqueen, omdat ik geen gebruik meer maakte van eiwitsupplementen en dus ook niet meer achter de producten stond. Ik promoot graag een product of merk waar ik 100% achtersta.
**

Leuke samenwerkingen

In 2017 deed ik enkele wisselwerkingen met bloggers, waaronder enkele gastblogs, en leuke samenwerkingen met bedrijven.

Jammer genoeg zette ik ook enkele samenwerkingen stop, zoals Bebillie en Gymqueen.
Fittea en SkinnyCoffeeClub behandelden me heel slecht en hebben de samenwerking op een oneerlijke manier beëindigd.

Fittea

Deze stuurden me twee dozen op met 20 theezakken in als “afscheidscadeau” – NO SH*T!! Ik wist niet wat ik hiermee moest aanvangen en tot op heden staan de dozen onaangeraakt in een donker hoekje.
Hun uitleg voor de stopzetting: “Je moet minstens 15.000 volgers hebben.”, maar dan zeiden ze wel iets anders tegen enkele van mijn medebloggers: het volgersaantal werd afwisselend 5.000 of 10.000. In plaats van gewoon eerlijk te zijn en de samenwerking op een normale manier stop te zetten? 

Skinnycoffeeclub

De samenwerking verliep heel goed en ik was tevreden van hun producten. Jammer genoeg stopte deze op een oneervolle manier. Mijn contactpersoon vroeg me mijn contactgegevens om me een nieuwe lading detox koffie op te sturen. Jammer genoeg kreeg ik niets in mijn brievenbus en wanneer ik mijn contactpersoon een berichtje stuurde, werd dit gewoon genegeerd. Dat was dus duidelijk: ze willen mij niet meer.. *auwtch*! 


Certified Yoga Instructor

In 2016 startte ik mijn opleiding als Yoga Instructor met als doel om in 2017 mijn certificaat te behalen. In augustus deed ik mijn praktisch en theoretisch examen en na enkele (lange) weken kreeg ik mijn resultaat. Ik was geslaagd met 95%!

Ik sprong een gat in de lucht, want één van mijn dromen was eindelijk uitgekomen!

Certified Yoga Instructor


Certified POP Pilates Instructor

In november 2016 schreef ik me in voor een online opleiding als POP Pilates Instructor. Ik had 3 maanden de tijd om mijn theoretisch en praktisch examen af te leggen.

Eind februari legde ik mijn praktisch examen af en de avond zelf kreeg ik al reactie dat ik geslaagd was op beide examens. Nog een droom dat uitkwam!

Lotus Tree Pose - Debbythechocoholic
Wearing: POPFLEX
⇒ Wil jij ook POP Pilates Instructor worden? Klik hier voor de opleiding. 

 


Eerste officiële lessen POP Pilates & Yoga

In april was het eindelijk zo ver, ik ging lesgeven in mijn lokale fitness. Ik bereidde mijn Yoga en POP Pilates lessen goed voor, maar was wel heel zenuwachtig van zodra de lessen begonnen. Deze zenuwen heb ik nog een tijdje meegedragen, ondertussen voel ik me niet meer nerveus bij het lesgeven. Mijn klassen zitten vol gemotiveerde en leuke dames en wanneer zij met een glimlach de lessen meevolgen weet ik dat ik het goed doe.


Persevents

Ik werd uitgenodigd om in april enkele persevents bij te wonen om zo in contact te komen met de persbureaus en nieuwe items voor de komende seizoenen. Ondertussen leerde ik enkele Instafriends in real life kennen en maakte kennis met enkele leuke merken, waaronder Daniel Wellington en Ted Baker.

 

Melissa & Deborah

Mijn eerste YogaChallenge op Instagram

Elke maand probeer ik deel te nemen aan een leuke yogachallenge op Instagram, omdat het een reden is om op bepaalde houdingen te oefenen of gewoon je yogamatje dagelijks uit te rollen.
In juni organiseerde ik mijn eerste Yogachallenge #UpsideDownIntoSummer. Samen met 4 internationale yogis bereidde we deze challenge voor – geloof me, er komt redelijk wat bij kijken – en ik hoopte dat we genoeg deelnemers zouden hebben. Dat is o.a. een wens van alle hosts denk ik, de hoop dat je challenge goed gaat verlopen.

Sindsdien heb ik redelijk wat challenges georganiseerd en in 2018 komen er nog leuke thema’s aan.


Tomorrowland

In juli was het eindelijk zo ver: mijn eerste keer Tomorrowland!

Ik droomde er al lang van om naar TML te gaan, maar om eerlijk te zijn schoven we nooit aan bij de online ticketverkoop. Dit jaar spraken we af met vrienden om voor elkaar tickets te regelen van zodra één van ons binnen geraakte. Zo gezegd, zo gedaan.

De laatste dag van TML was het, na lang aftellen, aan ons. Jammer genoeg was het weer niet top, maar toch verpestte dat de magie niet van het festival.
Tomorrowland is een leuke ervaring, maar persoonlijk vind ik het héél veel geld voor wat het is. De meeste muziek is mijn stijl niet (techno en nog meer bonk bonk muziek), ik shake liever met mijn heupen op de beat. Daarnaast kost het eten en drinken véél te véél geld. 5€ voor een klein flesje SPA en 7,50€ voor een “speciale hamburger”? Daar viel ik van achterover! Daarnaast vind ik al die mensen onder invloed van drugs storend en angstaanjagend.

Stop Drop Yoga at Tomorrowland
Wat zou TML zijn zonder een Stop Drop Yoga?

Het Grote Bloggersdinner

Ik was uitgenodigd door Mister Experience om Het Grote Bloggersdinner bij te wonen op 4 november 2017, deze ging door in het Hilton Hotel Brussel. Vorig jaar was ik ook uitgenodigd, maar kon ik er jammer genoeg niet bij zijn.
Dit jaar wou ik dit event écht niet missen en ik sprak af met een Instavriendin om samen te gaan. Ik leerde er nieuwe mensen kennen en ontmoette eindelijk enkele Instavriendinnen in real life.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 


Fotoshoot @ Hilton Antwerpen

Mijn derde professionele fotoshoot in Hilton Antwerpen Old Town.
Voor deze dag was ik uitgenodigd door een Instavriendin die me er heel graag bij had. Na mijn yogales vertrok ik naar Antwerpen voor een fantastische (na)middag.


Avant Première: The Last Jedi

Op 13 december was ik uitgenodigd voor de Avant Première van de nieuwste Star Wars film: The Last Jedi.

The Last Jedi Mijn vriend is een echte Star Wars-fan en om eerlijk te zijn heeft het tot dit jaar geduurd voor aleer ik met hem mee kon praten over deze films. Ik vond het er gek uitzien en begreep de heisa niet rond de films.
Op Instagram besloten enkele yogis om een Star Wars yogachallenge (#TheLastJediYogis) te organiseren en het leek me leuk om mee te doen – vooral voor mijn vriend, omdat we dan een excuus hadden om light sabers te kopen.

Tijdens het brainstormen over de challenge merkte ik dat deze meiden het serieus meenden met Star Wars, net zoals Mr. Boyfriend, en ik voelde me verloren. Op een me-time avond besloot ik om de eerste film te kijken. Vond ik het niet leuk, kon ik het nog steeds afzetten. Maar dat was totaal niet het geval, ik was verkocht! Diezelfde avond keek ik de tweede film en zo werd ik een Star Wars-fan. Ik ging mee op in de films en stond zelfs te popelen voor mijn yogachallenge en telde af tot de release van de nieuwe film.

Een week voor de release van The Last Jedi kreeg ik een uitnodiging om de Avant Première bij te wonen, mét een +1. Eén keer raden welke gelukkige jongen er mee mocht naar dit event? Yup, Mr. Boyfriend!

En de film? Die was geweldig! Dit is één van mijn favoriete Star Wars-films. 

Deze diashow vereist JavaScript.


Doelen voor 2018:

Veel doelen heb ik nog niet, maar helemaal bovenaan het lijstje staat het opstarten van mijn eigen bedrijf.

Hopelijk kunnen we volgend jaar opnieuw op reis gaan. Malaga roept ons, maar tegelijk willen we ook graag terug naar Djerba – Tunesië (waar we 3j geleden op vakantie waren).


♡ Bedankt voor een fantastisch jaar en om me te steunen op mijn Social Media kanalen en Debbythechocoholic.com ♡
Ik wens jullie allemaal een fantastisch 2018 toe en geniet van het Eindejaar! Tot volgend jaar lieve schatten 😘

Wat heb jij allemaal bereikt in 2017 waar je trots op bent? En wat is jouw doel voor 2018? Laat het me weten in onderstaande comments 🙂 .

Liefs,
Debby ♥

 

23 thoughts on “Mijn 2017

  1. Wat een mooie lijst heb je samengesteld! Goed ook dat je laat weten met wie je niet meer samenwerkt en waarom, is vast helpend voor veel bloggers! Ik ben trots op de groei van mijn website en mijn doel is om in 2018 nog groter te worden 🙂

  2. Mooi geschreven blog wat vreemd dat je als ambassadrise een fotoshoot gaat doen en dan vervolgens voor foto’s moet gaan betalen dat heb ik echt nog nooit meegemaakt en zou ik zelf ook niet doen. Wel eerlijk dat je ermee gestopt bent omdat je er niet meer 100% achterstond.
    Ook jammer om te lezen dat andere samenwerkingen zo abrupt gestopt zijn.

  3. Zo jammer dat je zo behandeld werd met die samenwerkingen pff… Maar gelukkig was de rest van je jaar wel top! En kan van de 2 diploma’s dat je behaald hebt! You go girl!

  4. Wauw jij hebt wel een prachtig en vooral groeiend jaar achter de rug. Wel wat stom van die samenwerkingen die belachelijk eindigen. Alsof de blogwereld niet met elkaar praat :p

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.