Shootday in Hilton Antwerpen Old Town
Life

De 25 Vragen Tag

17/01/2018

In december deelde Amelie van Writingsbyamelie haar antwoorden op De 25 Vragen Tag. Deze tag leek me zo leuk en daarom besloot ik van het over te nemen op mijn eigen blog. Klaar om enkele random facts over mezelf te weten te komen? Lees dan zeker mee 🙂 !

De Vragen Tag:

1. Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Een foto van Mr. Boyfriend en mij als lockscreen en een foto van mijn fotoshoot als homescreen.

Shootday in Hilton Antwerpen Old Town

2. Je gaat naar een cafe, wat bestel je?

Gin Tonic of Strawberry Mojito.

3. Welk woord gebruik je echt té vaak?

My God! – Geen idee of het meetelt als woord, maar deze woorden spreek ik zo vaak uit in één dag, vaak gevolgd door een oogrol.

4. Wat is je favoriete film?

Dat is een moeilijke, er zijn zoveel films die ik leuk vind. A Cinderella Story en Raise your Voice staan sinds mijn jeugd ergens bovenaan op het lijstje.

De 25 Vragen Tag - a Cinderella Story

5. Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?

Ik kijk nooit TV, meestal stream ik online of kijk ik Netflix. Gossip Girl blijft mijn guilty pleasure en heb ik ondertussen al 4 keer volledig uitgekeken.

De 25 Vragen Tag - Gossip Girl XOXO

6. Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

Perfect – Ed Sheeran (with Andrea Bocelli)

7. Naar wie was je laatste appje?

Naar een goede vriendin van me.

8. Wat was je eerste e-mailadres?

Dat ga ik hier niet neerschrijven, haha!

9. Waar kun je je enorm aan ergeren?

Mensen. Ja, echt! Begrijp me niet verkeerd ik hou van mensen, maar op bepaalde dagen verdraag ik ze gewoon niet.

Enkele voorbeelden:

 • Het type mensen dat echt ALLES op hun Social Media kanalen moeten plaatsen. Who cares dat je wéér eens naar de wc moet?!
 • Mensen die roekeloos rijden in het verkeer en hierdoor de medemens in gevaar brengt.
 • Ongeduldige mensen die voorsteken aan de kassa of beginnen te zuchten wanneer je boodschappen tas ‘te traag’ inlaadt.
 • Mensen die je enkel kennen wanneer het hun uitkomt. Van zodra hun naam op het schermpje verschijnt, weet je al hoe laat het is *zucht*.

10. Wat is je meest awkward moment ooit?

Ik stond af te rekenen aan de kassa en moest mijn ID afgeven om mijn gegevens in het klantenbestand te zetten. De kassierster las mijn tweede naam en vroeg of de mensen me soms Lesley noemen. Hierop antwoorde ik: “Neen, gelukkig niet!”. Bleek haar naam toch niet Leslie te zijn zeker? Awkward!

Gelukkig begreep ze de reden achter mijn reactie: vroeger zat ik in de klas met een pestkop genaamd Lesley, deze persoon heeft me het leven proberen zuur te maken.

11. Wat is je favoriete dag van het jaar?

Mijn verjaardag.. Vroeger was dit niet speciaal, maar sinds ik met Mr. Boyfriend ben probeert hij deze dag zo speciaal mogelijk te maken. In 2017 had ik dé beste verjaardag EVER!

12. Wat is je favoriete emoji?

😍, of de kat-versie ervan: 😻

13. Katten of honden?

Ik ben een kattenpersoon. Honden vind ik leuk, maar ze zijn véél te actief en willen altijd aan mijn gezicht likken (bah!). Geef mij maar een kat dat op je schoot komt spinnen of rond je benen schuurt.

14. Den Haag of Amsterdam?

Dat is een moeilijke vraag, want ik hou van beide steden. Ik denk dat ik toch Den Haag kies, want dat heeft Scheveningen en vind ik echt een prachtige locatie!

15. Koffie of thee?

Koffie! Er gaat geen dag voorbij waarop ik geen koffie drink, tenzij ik ziek ben. Thee drink ik met periodes of waneer ik me ’s avonds wil verwarmen.

16. Serie of film?

Hmm wederom een moeilijke keuze. Ik hou van films, maar deze zijn jammer genoeg na 1 à 2u. al voorbij. Een serie heeft 1 of meerdere seizoenen om te bingewatchen.

17. Engeland of Amerika?

Amerika. New York lijkt me een droom op naartoe te gaan!

18. Vlees of vis?

Mag ik beide kiezen? Hoewel ik niet zo een grote vlees- of visfanaat ben, kan ik wel genieten van een bepaalde vlees- of vissoorten. Denk maar aan ribbetjes of sushi, mmm!

19. Drank of drugs?

Sowieso drugs! Haha, grapje 😆! Drank natuurlijk, maar niet te veel. Ik drink héél zelden alcohol, dus ben snel in de wind.

20. Spice Girls of Backstreet Boys?

Backstreet Boys! Als klein meisje was ik verliefd op Nick Carter *schaam schaam*. Ik had al hun CD’s en kon hun liedjes zo meezingen – nog steeds eigenlijk. Er hongen allemaal posters in mijn kamer van Nick Carter en BSB.

Ooit had mijn vader tickets voor een concert, maar toen werd hij weer eens boos op me en verkocht hij deze. De enige keer dat BSB in België waren en ik kon ze niet gaan zien. Dat was echt een slag in mijn gezicht en ik ben er lang droevig om geweest.

21. Witte, pure of melkchocolade?

Melkchocolade, maar hier krijg ik de laatste tijd puistjes van op mijn kin 😩.

22. Spaghetti of Pizza?

Spaghetti is een gerecht dat wekelijks op het menu staat. Mr. Boyfriend is een echte fan van mijn homemade Bolognaisesaus. En ik, ik ben gewoon verzot op pasta!

23. De Slimste Mens of Wat Als..?

Dan ga ik voor Wat Als..? Vroeger keek ik naar De Slimste Mens, maar sinds enkele jaren is het niveau van dat programma achteruit gegaan en kijk ik het niet meer. Wat Als ..? kijk ik op zich ook niet vaak, maar als we het toevallig zouden tegekomen tijdens het zappen, zal ik zeker laten staan.

24. Meest random feitje over jezelf?

Ik ben bang van mieren. Toen ik in een opvangcentrum voor jongeren leefde zat ik met een mierennest in mijn kamer. Dat is één van de meest horrorachtige momenten uit mijn leven.

25. Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

Dingen of mensen die je ongelukkig maken moet je loslaten. Het is beter om de knoop door te hakken en even te treuren, dan te blijven hangen en jezelf te kwellen met negatieve gevoelens.


Dankjewel Amelie om me te inspireren voor deze “De 25 Vragen Tag”. Ik vond het heel leuk om deze in te vullen, maar paste hier en daar enkele vragen aan.
Wil je deze Tag overnemen op je blog, vergeet niet van mijn naam te vermelden in je blogpost.


Wat is jouw meest random feitje? Laat het me weten in onderstaande comments.

Liefs,
Debby ♥


Lees ook:

Snack Tag

Mijn favoriete Beauty producten

Only registered users can comment.

 1. Leuke tag en wat een open en eerlijke antwoorden! Altijd leuk omdat je zo iets meer te weten komt over een persoon. Meest random feitje over mijzelf? Uh dunno. Dat ik ervan houd om in het middelpunt van de belangstelling te staan? Vroeger vond ik dat spannend en nu steeds leuker 🙂

 2. Zo leuk om te lezen. Ik was ook verliefd op Nick Carter haha :p
  Meest random feitje; ik eet keigraag boterhammen met prépare EN kaas (I know soooo weird :p)
  <3

 3. Ik vind em leuk! Je favoriete film..lekker girly. Ik hou van dit soort films. Ik sla deze op en vul em ook een keer in.

 4. Wat een leuke tag! Haha ik was ook verliefd op Nick Carter, echt.. als ik hem nu terug zie, snap ik daar totaal niks meer van. Zullen de hormonen vast zijn geweest 😉 Gossip Girl hoop ik nog steeds een keer uit te kijken, wil zo graag weten hoe het nu precies zit!

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.