Review: Kneipp Badparels

Kneipp Badparels

Weet je wat ik echt zalig vind? Ontspannen in een warm badje bij kaarslicht. Zoals jullie misschien al door hebben gebruik ik graag de producten van Kneipp, zowel onder de douche als in bad. Dit geweldige beautymerk komt de laatste tijd met redelijk wat nieuwe producten op de markt, net zoals de nieuwe Kneipp Badparels. Ik testte de badparels uit en vandaag deel ik mijn review met jullie. 

Persbericht Kneipp Badparels

Kneipp Badparels

Vanaf nu is er iets nieuws verkrijgbaar voor in bad: Kneipp Badparels. De heerlijk geurende pareltjes met etherische en verzorgende oliën zijn een cadeau voor jezelf en voor je huid. Droom weg in een warm bad en geniet van een zachte en verzorgde huid. Laat je omarmen door het warme geurende water.

Pamper yourself, Take a break en Enjoy life!

De Kneipp Badparels zijn verkrijgbaar in drie verrassende geurcombinaties:

  • Pamper yourself: met palmarosa en pioenroos.
  • Take a break: met yuzu en frisse watermunt.
  • Enjoy life: met fruitige kumquat en mandarijn..

Adviesprijs: € 3,99 voor 150 gram.

Productvoordelen

  • De pareltjes hydrateren en verzachtende huid d.m.v. ureum en natuurlijke oliën.
  • Nieuwe hippe geurcombinaties voor een bijzonder verwenmoment.
  • Cadeauwaardige verpakkingen.

Ook je huid profiteert

De Kneipp Badparels zijn kleine pareltjes die je in je bad kunt strooien. De pareltjes bestaan uit natuurlijk verzorgende plantenoliën gecombineerd met geurende etherische oliën en intensief hydraterend ureum.
Ze verzorgen en beschermen de huid tijdens het baden.

De Kneipp Badparels zijn evenals alle andere Kneipp producten zonder paraffine, siliconen en minerale oliën en zonder conserveringsmiddelen. Ze zijn mild voor alle huidtypen, succesvol dermatologisch getest en uiteraard niet op dieren getest. Ook zijn ze geschikt voor veganisten.

Gebruikstips

Laat je bad volstromen met warm water. Voeg de helft van de badparels toe aan een laagje warm badwater (ca. 36-38 °C ) en wacht tot ze goed zijn opgelost. Ontspan voor 15 tot 20 minuten in dit heerlijk geurende en verzorgende bad.

Extra handig: een verpakking bevat voldoende badparels voor twee baden.

Enjoy life! Every single day – Met kumquat en mandarijn

Kneipp Badparels
Persbericht foto

De fruitige geur van de Kneipp Badparels “Enjoy life” met etherische mandarijnolie en kumquatextract stemt je vrolijk en geeft je een gevoel van onbezorgdheid. De speciale verzorgende formule met urea en natuurlijke oliën beschermt je huid tijdens het baden tegen uitdrogen. Geniet van een zorgeloos moment.

Pamper yourself and feel marvelous – met pioenroos en palmarosa

Kneipp Badparels

Neem even tijd voor jezelf met de Kneipp Badparels “Pamper yourself”. Met een geurend bad van pioenroos en palmarosa extracten creëer je een verwenmoment voor jezelf. De speciale verzorgende formule met ureum en natuurlijke oliën beschermt je huid tijdens het badentegen uitdrogen.

Take a break and relax! – met frisse watermunt en yuzu

Kneipp Badparels
Persbericht foto

Met de Kneipp Badparels “Take a break” kom je weer even op adem. De frisse aquatische geur met de extracten van yuzu en watermunt helpen je om te ontspannen. De speciale verzorgende formule met ureum en natuurlijke oliën beschermt je huid tijdens het baden tegen uitdrogen.

 

Review: Kneipp Badparels

Kneipp Badparels

Enkele dagen geleden vond ik dat het tijd was voor wat me-time en plande deze dan ook in. De hele dag keek ik uit naar het moment dat ik in mijn bad kon glijden. Na een geweldige yogales was het tijd om te badderen! Ik vulde mijn bad met warm water en Kneipp Badschuim, achteraf goot ik er de Kneipp badparels bij. Het water en schuim kleurden meteen roze, zo leuk! (I love pink stuff!) De geur die vrijkwam vond ik zacht en bloemig.

Na mijn bad heb ik me niet moeten insmeren met een body lotion of -crème omdat mijn huid zacht en gehydrateerd aanvoelde. Dit gebeurd echter niet vaak, want na contact met water begint mijn huid te trekken en droog aan te voelen.

De pareltjes zelf zijn gemakkelijk uit te strooien in je bad. Zoals hierboven vermeld kan je het doosje gebruiken voor twee badsessies. Ik kijk al uit naar mijn volgende me-time moment met deze heerlijke Kneipp badparels.

Concrete besluit: Deze badparels zijn wederom een fantastisch product van Kneipp. Ik zou ze zeker aanraden en ben enorm blij dat ik de kans kreeg om ze uit te testen.

Kneipp Badparels
Screenshot van mijn IG-story. Mijn excuses voor de slechte kwaliteit, maar zo zien jullie het roze kleurtje.

Kunnen jullie ook zo genieten van een warm bad? En wat mag er niet ontbreken tijdens jouw me-time?

Bekijk ook mijn review over Kneipp Body Crème Patchouli en Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Liefs,
Debby ♥


Deze blogpost is een samenwerking.

31 thoughts on “Review: Kneipp Badparels

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: