Liebster Award Debbythechocoholic
Life

De Liebster Award

08/02/2018

Afgelopen week werd ik door Tamara van Beautyandlifebycecilia genomineerd voor De Liebster Award. Ik vond het zo lief toen ze me een berichtje stuurde met daarin de vermelding dat ze mij had genomineerd. Het is een enorme eer om zo een nominatie te krijgen en dit is ook meteen mijn eerste award ooit! Met dit goede nieuws kon mijn dag niet meer stuk! 

De Liebster Award - Debbythechocoholic

Wat houdt De Liebster Award in?

De Liebster Award is een virtuele award die je doorgeeft aan je mede-bloggers om een kleine waardering te geven voor hun blog. Vanuit jouw nominatie ga je 5 andere bloggers nomineren, op deze manier leer je leuke en nieuwe blogs kennen.

De spelregels:

 1. Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn/ haar blog.
 2. Zet een foto van de award in een blogpost en/ of plaats het als Widget op je blog.
 3. Beschrijf je favoriete blog.
 4. Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en maak nieuwe vragen voor de bloggers die jij nomineert.
 5. Nomineer je favoriete blogs.
 6. Kopieer en plak de regels in je eigen blogpost.
 7. Informeer de genomineerde bloggers en stuur hen een link van je blogpost.

Dankjewel Tamara

Ik vind het echt leuk dat je me genomineerd hebt voor deze Award. Zelf vind ik Tamara een heel lief en warm iemand. We hebben elkaar leren kennen via Social Media en daar steunen we elkaar. Zo hebben we ook enkele gemeenschappelijke interesses, waaronder beauty en gezondheid.
Tamara deelt heel leuke blogposts en is altijd eerlijk naar haar lezers toe, dus neem zeker eens een kijkje op haar blog!


Mijn vragen:

1. Hoe ben jij op je bloggersnaam gekomen?

Debby: Mijn naam is Deborah, maar de meeste mensen spreken mijn naam verkeerd uit (tot mijn grote ergernis). Vroeger noemden mijn ouders me Debbie, maar de schrijfwijze ervan vind ik niet zo mooi. De naam zelf vond ik wel mooi, daarom verving ik de ‘ie’ door ‘y’ en werd het Debby.
Chocoholic: Iedereen die me kent weet dat ik verzot ben op chocolade, vandaar chocoholic.

2. Hoe zie jij jou blog over 3 jaar, en hoe zie jij het over 5 jaar?

Ik hoop dat ik binnen 3 jaar nog meer lekkere recepten kan plaatsen, maar ook yoga gerelateerde blogposts, waaronder tutorials van bepaalde houdingen.
En binnen 5 jaar zou ik mijn blog graag groter zien. Daarmee bedoel ik: meer bezoekers en lezers. Ik vind het fantastisch om mensen te motiveren en te inspireren.

3. Als je een wens mocht laten uitkomen, welke zou dit dan zijn?

Tgoh, dat is een moeilijke vraag.. Ik zou heel graag willen dat mijn grootouders dichter woonden zodat ik hun vaker kan zien. Daarnaast zou ik ook iets willen doen tegen de haat in de wereld, maar ik vrees dat zoiets onhaalbaar is.

4. Hoe heb jij de stap genomen om te bloggen?

Ik zat al op Instagram, daar deelde ik mijn food pictures en yogahoudingen. Op een gegeven moment kreeg ik vaker de vraag of ik mijn recepten en yogatips zou willen delen, wat ik met veel plezier deed. Zo besloot ik van een eigen blog op te starten, tot nu toe met succes.

5. Is er een bepaalde opdracht die jij nooit zou aannemen voor jou blog?

Ja zeker! Ik heb al verschillende aanbiedingen gekregen voor samenwerkingen, maar neem niet alles aan. Als blogger vind ik het belangrijk om een eerlijke mening en onderwerpen waar ik 100% achtersta te delen met mijn lezers en volgers. Het gebeurd regelmatig dat ik een aanbieding afsla omdat het gewoonweg niet bij mijn interesses past of omdat het product zelf me helemaal niet aanspreekt.
Soms spreekt het product me wel aan, maar zijn de voorwaarden niet voordelig. In dat geval wijs ik die samenwerking ook af.


Mijn nominaties voor De Liebster Award:

Mijn vragen aan de genomineerden:

 1. Waarom ben je gestart met je blog en wat wil je er graag mee bereiken?
 2. Wat is de leukste samenwerking die je ooit had?
 3. Als je moest kiezen tussen een betaalde blogpost voor iets waar je niet 100% achter staat, of een onbetaalde samenwerking met leuke samples die je mag reviewen?
 4. Wat is voor jou een reden om met een bedrijf samen te werken, of net niet?
 5. Wie is jouw voorbeeld op het gebied van bloggen?

Lieve Tamara, nogmaals bedankt om me te nomineren voor De Liebster Award. Voor een kleine blogger als mezelf betekend dat echt veel!

Only registered users can comment.

 1. Fijne award. Ik vind het ook goed dat je niet alle samenwerkingen aanneemt, zelf heb ik ook al een aantal zaken aangeboden gekregen die niet bij mij passen. Die horen dan ook niet op mijn blog thuis vind ik.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.