Life

De Instagram Tag van Debbythechocoholic

22/02/2018

Kennen jullie De Instagram Tag al? Deze Tag werd al door verschillende bloggers ingevuld en vandaag deel ik mijn ingevulde versie van deze vragenlijst. 

Net zoals alle andere bloggers ben ook ik verslaafd aan Instagram. Via dit Social Media platform ga ik op zoek naar inspiratie voor recepten, foto’s en yogaposes. Daarnaast organiseer ik regelmatig Yoga Challenges samen met yogis van over de hele wereld.
Ik kan urenlang scrollen op Instagram en vind het leuk om contact te leggen met mijn volgers. Sommige mensen komen naar mij om hun hart te luchten, om vragen te stellen ivm Yoga en mijn recepten, maar ook om een random babbeltje te slaan.
Daarnaast heb je de InstaStories, via deze weg krijg je een inkijkje in het dagelijkse leven van je favoriete bloggers en leer je de persoon in kwestie op een andere manier kennen. 

De Instagram Tag: 12 vragen

1) Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?

@debby_the_chocoholic ; Vroeger noemde mijn ouders me Debbie, maar dat vond ik zo lelijk geschreven. Omdat vele mensen mijn echte naam verkeerd uitspreken, besloot ik van mezelf Debby te noemen (op zijn Engels). Daarnaast ben ik echt verslaafd op chocolade, vandaar de naam ‘chocoholic‘.

2) Hoeveel foto’s post je gemiddeld?

Ik post ongeveer 1 foto per dag, maar soms kunnen dat er ook 2 worden wanneer ik bv. deelneem aan een Yoga Challenge. Op sommige dagen las ik kleine break in, omdat ik dan geen zin heb om me bezig te houden met Social Media. Ik zal wel altijd iets in mijn Stories delen, zo weten mijn volgers dat ik nog leef. (Geloof me maar: wanneer één van mijn favoriete bloggers niets posts op haar feed of stories, weet ik dat er iets niets klopt. Gek hé?)

3) Laat je favoriete Instagram foto zien :

Op deze foto lach ik en zie je mijn lieve kater genieten van de aaitjes. Dat is ook zo in het echte leven. Mijn katten (en Mr. Boyfriend natuurlijk!) maken me echt gelukkig.

4) Laat de Instagram foto zien met de meeste likes :

Deze foto is genomen tijdens een girlsdate. We eindigden ons dagje shoppen met een lekker stukje taart en een dampende kop koffie.

5) Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?

LiPix – voor collages
Retrica – om een lange foto te doen passen in mijn feed
Snapchat – voor de leuke filters.

6) Welke celebrities volg je?

Ik volg enkel Cassey Ho van Blogilates. Voor de rest kunnen de celebs me gestolen worden en verkies ik de leuke accounts van de personen die ik volg.

7) Welk Instagramfilter gebruik je het meest?

Juno voor foodpics en Crema of Clarendon voor flatlays en foto’s met mezelf op de foto.

8) Welke hashtags gebruik je het meest?

#belgianblogger #poppilates #blogilates #yogainstructor #poppilatesinstructor #foodblogger #fitdutchies

9) Laat je laatste Instavideo zien :

Ik deel eigenlijk geen videos op mijn account, maar soms deel ik wel iets in mijn InstaStory.

10) Welke dierenaccounts volg je?

Geen. Ik vind persoonlijke accounts eigenlijk vele leuker.

11) Welke (grote) bedrijven volg je?

POPFLEX
POP Pilates
PR-bureaus en ook nog merken waarmee ik heb samengewerkt.

12) Heb je veel familieleden op Instagram?

Enkel mijn zus, maar zij is niet zo actief op Instagram.


Lees ook:

mijn favoriete beautyproducten
25 weetjes over mezelf
10 Food Facts

Only registered users can comment.

  1. Wat een leuke tag zeg! Ik gebruik instagram ook, maar niet zo vaak (oepsss….). Eigenlijk zou het wel moeten, wat dat is dan weer goed voor nieuwe lezers enzo. Maar ja… haaha 😂

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.