ANCHO - Fresh Mexican Kitchen
Brussels

Hotspot: ANCHO – Fresh Mexican Kitchen

11/03/2018

Sinds januari 2018 is Brussel een hotspot rijker, namelijk het restaurant ANCHO – Fresh Mexican Kitchen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik in geen jaren Mexicaans heb gegeten, maar wel super benieuwd was naar deze nieuwe hotspot. Enkele weken geleden ontving ik een uitnodiging om te gaan lunchen bij ANCHO. Samen met mijn blogvriendin (@vanillestillettos) ging ik begin maart naar dit Mexicaanse restaurant en genoten we van een heerlijke lunch met tacos.

Als je een fan bent van Mexicaanse voeding of gewoon benieuwd bent naar wat deze hotspot te bieden heeft, dan raad ik je aan om zeker eens langs te gaan! Wij zijn alleszins heel overtuigd en gaan binnenkort terug, want naast tacos heeft ANCHOS veel meer lekkers te bieden.


Hotspot: ANCHO – Fresh Mexican Kitchen

ANCHO - Fresh Mexican Kitchen

Persbericht

ANCHO – Een Mexicaan in de hoofdstad.

Wat er nog ontbrak in het Brusselse culinaire landschap? De smaken en kleuren van de Mexicaanse keuken. Maar geen nood, sinds begin januari wordt deze leemte opgevuld in het hartje van de Louizawijk. En dit door restaurant Ancho, vernoemd naar de bekende zachte Mexicaanse peper, dat boven de doopvont werd gehouden door Quentin, een groot liefhebber van de Mexicaanse keuken. In februari 2016 opende deze jonge ondernemer het eerste Ancho-restaurant in Waterloo. Sinds begin 2018 verovert hij nu samen met vennoot Victor onze hoofdstad met een tweede kleurrijke vestiging.

Fast good, fresh food

Ancho speelt de kaart van de moderniteit en authenticiteit en wil niet alleen fans van de Mexicaanse keuken bekoren maar ook wie op zoek is naar nieuwe smaken.
We willen het imago van deze soms slecht bereide, vette en vaak als fastfood bestempelde keuken oppoetsen. Hoe? Met gezonde, huisbereide en Mexicaans getinte gerechten op basis van verse ingrediënten. Van supermarktsauzen en andere industriële producten is er bij ons geen sprake.” vertellen Quentin en Victor. Ook het vlees wordt op traditionele wijze, vaak op lage temperatuur gebakken en soms met de hand verscheurd. Volgens de gewoontes van hun geliefde keuken stellen ze met hun chefs verse gerechten samen met een vleugje streetfood uit de Verenigde Staten, meer bepaald uit Californië. En dat in een gezellige, woestijnachtige sfeer met groene en okertinten, de typische kleuren van de anchopeper.

ANCHO - Fresh Mexican Kitchen

Een kaart voor iedereen

Op de kaart vind je een ruime keuze aan burritos, tacos, nachos, ceviche, chili con carne, enz…! Hun bestsellers zijn de burritos en de tacos (verkrijgbaar met rundvlees, varkensvlees, kip, gekarameliseerd varkensvlees of vegetarisch).
Je kan er je eigen gerecht samenstellen door de basis, garnituur en saus uit te kiezen en daar guacamole en/of kaas aan toe te voegen. Heerlijk!

Vele gerechten bevatten de ster van het restaurant: de ancho, een zachte en smaakvolle Mexicaanse chilipeper.

De prijzen zijn er heel schappelijk. Zo bieden ze:

  • een lunchformule voor 9,90€
  • kindergerechten voor 8,90€
  • een studentenformule voor 5,90€
  • en een cocktailformule voor 14,90€.

Ancho maakt je gerechten klaar binnen de 15 minuten. Lekker en snel!

ANCHO - Fresh Mexican Kitchen
Tacos met rundsvlees en chili con carne

ANCHO - Fresh Mexican Kitchen


Contact:

Adres:
Jourdanstraat 14
1060 Sint-Gillis

Tel. : 02 463 22 46
Neem ook een kijkje op de website van ANCHO – Fresh Mexican Kitchen.
ANCHO - Fresh Mexican Kitchen
Een kijkje “achter de schermen” van de open keuken.
ANCHO - Fresh Mexican Kitchen
Sfeerfoto

Ben jij een fan van de Mexicaanse keuken? Zo ja, wat is je favoriete gerecht? Laat het me weten in onderstaande comments 🙂 .

En als je een keertje in Brussel bent, moet je dus zeker eens een bezoekje brengen aan ANCHO – Fresh Mexican Kitchen.

Volg me op Facebook Instagram en Pinterest.

Dit bericht is geplaatst in samenwerking met een PR-bureau.
Ik ben hen enorm dankbaar voor de uitnodiging en wil graag ook ANCHO bedanken voor het warme ontvangst en de goede service.

 

Only registered users can comment.

  1. Ik ben gek op mexicaans eten en maak het graag zelf. Dit restaurant zou ik zeker bezoeken als ik in de buurt was. Mooi interieur, goede prijzen (leuk dat ze ook een studentenformule hebben) en lekkere gerechten.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.