Kneipp Mannenverzorging voor onder de douche

Kneipp Mannenverzorging

Vandaag deel ik een beauty-review over de Kneipp Mannenverzorging voor onder de douche. Mijn vriend heeft, net zoals ik, graag een lekker geurtje onder de douche en wilt alleen maar het beste voor zijn huidje. Zijn huid wordt gemakkelijk droog en trekkerig, maar gelukkig bevalt het Kneipp-gamma hem heel goed. Dankzij zijn enthousiasme voor de producten besloot ik om ook mijn mannelijke lezers te betrekken bij mijn blog en een review te delen over 4 doucheproducten van Kneipp.

En voor mijn vrouwelijke lezers: Als je niet weet wat je met Pasen moet kopen voor manlief, dan heb je hier alvast enkele leuke ideetjes 🙂 .

Kneipp Mannenverzorging

Kneipp Mannenverzorging voor onder de douche

Douche Foam “Men Only”

Kneipp Mannenverzorging

Kneipp foam Men Only met de krachtige, frisse geur van ceder en verzorgende jojobaolie zorgt voor een bijzondere douche-ervaring. De unieke gel formule verandert in een rijke foam.

Dat vind mijn vriend een leuke afwisseling op al zijn andere douchegels. Het principe van de douchefoam kende hij al, omdat ik een ruime collectie aan douchefoams heb. Deze Men Only ruikt heel mannelijk en stoer, maar doet me tegelijk denken aan de Kerstperiode (iets met dennengeur). Daarnaast hydrateerd een douchefoam de huid waardoor je geen gebruik moet maken van bodylotions (iets wat mijn vriend hééél zelden gebruikt).

Kneipp Nature’s Expert

 • Natuurlijk verzorgende werksstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen
 • Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
 • Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen
 • Kneipp respecteert het welzijn van mensen en dieren*
  * dierproeven voor cosmetica zijn verboden in de EU. 

Sport & Go

Kneipp Mannenverzorging

De Sport & Go met bloedsinaasappel en zwarte peper van Kneipp is de persoonlijke favoriet van mijn vriend. Ik kocht hem ongeveer twee maand geleden een giftbox met drie soorten 2-in-1 doucheverzorging en deze was de eerste die ‘sneuvelde’. Daarom kocht ik bij mijn laatste bezoek aan Kruidvat een grote bus van 200 ml., hier was hij heel blij mee.

De geur van zwarte peper overheerst en prikt je zintuigen, maar de bloedsinaasappel valt ook hard op. Het is zeker een fijne combinatie van deze twee geuren.

Mannenverzorging met natuurexpertise 

 • Natuurlijke, plantaardige verzorgende formule
 • Voorkomt uitdroging van de huid
 • Significant verbeterd huidgevoel tijdens en na het douchen
 • Minimaliseert vochtverlies van de huid *
  * experimentele studie: meting vochtbalans van de huid na gebruik.

Ready To Go

Kneipp Mannenverzorging

De Kneipp Mannenverzorging “Ready to Go”, met als hoofdingrediënt citroengras, ruikt heel fris naar citrus en wederom mannelijk. Dit was de eerste Kneipp douchegel dat ik kocht voor mijn vriend, want voordien wist ik niet dat er een lijn bestaat voor mannen.

De geur van citroengras vind ik echt zo lekker en was ervan overtuigd dat Mr. Boyfriend diezelfde mening zou delen. En ja hoor, hij was hier heel blij mee! Zijn 200 ml. bus was ook in no-time opgebruikt, wat wou zeggen dat ik hem de bovenvermelde giftbox kocht zodat hij de andere geuren ook kon ontdekken.

Mannenverzorging met natuurexpertise 

 • Natuurlijke, plantaardige verzorgende formule
 • Voorkomt uitdroging van de huid
 • Significant verbeterd huidgevoel tijdens en na het douchen
 • Minimaliseert vochtverlies van de huid *
  * experimentele studie: meting vochtbalans van de huid na gebruik.

Cool Freshness

Kneipp Mannenverzorging

Deze 2-in-1 douchegel bevat cool mint en zeemineralen en ruikt super fris! Als je een verstopte neus hebt moet je deze gel zeker gebruiken, want het zet je luchtwegen instant open.

De douchegel zelf voelt verfrissend aan voor de huid en is daarnaast ook hydraterend (zoals – in mijn opinie – alle producten van Kneipp). Deze wordt iets minder gebruikt door mijn vriend, maar dat komt omdat de Ready To Go en Sport & Go op de bovenste plaats staan op zijn lijstje.

Mannenverzorging met natuurexpertise 

 • Natuurlijke, plantaardige verzorgende formule
 • Voorkomt uitdroging van de huid
 • Significant verbeterd huidgevoel tijdens en na het douchen
 • Minimaliseert vochtverlies van de huid *
  * experimentele studie: meting vochtbalans van de huid na gebruik.

Zo, dat waren de vier doucheproducten van de Kneipp Mannenverzorging dat mijn vriend tegenwoordig gebruikt. We zijn beide een enorme fan van de Kneipp verzorgingsproducten.

Kneipp Mannenverzorging

Zijn jullie al bekend met de producten van Kneipp? Zo ja, wat vind je ervan? Zo neen, wat is jouw favoriete merk voor onder de douche? Laat het me allemaal weten in onderstaande comments 🙂 !

Volg me op FacebookInstagram en Pinterest

Lees ook mijn andere reviews: 


Deze blogpost over “Kneipp Mannenverzorging onder de douche” is géén samenwerking, maar een eerlijke review van mijn vriend die ik graag met jullie wou delen.

 

32 thoughts on “Kneipp Mannenverzorging voor onder de douche

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: