Sandrie Jewellery - Debbythechocoholic
Beauty | Life | Review

Sandrie Jewellery

28/03/2018

In januari richtte Sandrie haar eigen juwelen webshop, Sandrie Jewellery, op en ging ze op zoek naar iemand die haar bedrijf kan promoten via social media. Zo kwam ze uit op mijn Instagram pagina en stuurde ze me een berichtje met de vraag of ik een samenwerking zag zitten. Ik moet eerlijk toegeven dat ik in het verleden al verschillende aanbiedingen gekregen heb, maar die allemaal heb afgeslagen omdat ik geen ‘klik’ voelde met het bedrijf en de contactpersoon. Sandrie is anders, ze gaf me net een warm gevoel en kwam vriendelijk en lief over waardoor ik een goed gevoel kreeg bij een toekomstige samenwerking. Ik nam een kijkje op haar webshop en zag een gamma aan mooie sieraden. Omdat ik de juwelen mooi vond/ vind en een ‘klik’ voelde met Sandrie, stemde ik in. Ik vond het een eer dat ze mij vroeg als “ambassador” en vond het tegelijk spannend om met haar samen te werken. 

Ik mocht enkele juwelen uitkiezen en koos twee gouden armbanden. Een tijdje later ontving ik de armbanden in mijn brievenbus en werd mijn persoonlijke kortingscode opgemaakt (deze geef ik mee aan het eind van dit artikel).

Omdat ik echt tevreden ben van de samenwerking met Sandrie Jewellery, wou ik er graag een blogpost over schrijven zodat jullie kunnen kennismaken met dit juwelenmerk. 

Sandrie Jewellery - Debbythechocoholic
It’s coffee O’ clock

Review: Sandrie Jewellery

Ik ben het type vrouw dat zelden buitenkomt zonder uurwerk of armband rond haar pols(en). Enkele jaren geleden kocht Mr. Boyfriend een gouden Michael Kors uurwerk voor me, want die stond al enige tijd op mijn wishlist. Bij een gouden uurwerk horen gouden armbanden vind ik, maar ik had er dus geen in mijn bezit. Nadien kreeg ik wel een armband van mijn schoonmoeder, maar die vind ik eigenlijk niet zo passen bij mijn stijl. Ik verkies fijne en tijdloze accessoires, maar vond nooit “mijn ding”. Dat veranderde van zodra Sandrie me contacteerde en ik enkele juwelen mocht uitkiezen. Ik koos 2 mooie gouden armbandjes waar ik tot op heden heel tevreden van ben. Ze passen perfect bij mijn gouden uurwerk en sluiten goed aan rond mijn pols.

Debbythechocoholic


Angelina en Merel 

De armbandjes die ik uitkoos zaten verpakt in mooie witte zakjes. De dunne armband (Angelina) zat ook nog eens in een klein plastic zakje, zo blijft deze intact en kan je het veilig opbergen.
Na het dragen van mijn armbanden berg ik ze veilig op in hun zakjes en leg ik ze in mijn juwelendoos (dat ik van mijn grootmoeder gekregen heb).

Stiekem kan ik niet wachten op de warme lente- en zomerdagen, want dan kan ik écht pronken met mijn armcandy.

Sandrie Jewellery - Debbythechocoholic

Mijn vriend was superblij bij het zien van mijn blije gezicht toen ik de armbanden paste en vindt ze mooi passen bij mij. Je weet wat dat betekend: als de boyfriend het goed vindt, is het 100% goedgekeurd

Angelina 

Fijne armbandjes vind ik altijd mooi en elegant, zeker als je een dunne pols hebt zoals ik. De Angelina-armband draag ik het liefst in combinatie met mijn gouden uurwerk omdat ik dat het mooiste vind op die manier.

Sandrie Jewellery - Debbythechocoholic

Prijs: 10,99 €
Verkrijgbaar in goud

Merel

Deze armband is heel gemakkelijk om aan en uit te doen, je moet het gewoon over je pols schuiven.

De Merel-armband heeft al verschillende complimenten gekregen van mijn vriendinnen en Mr. Boyfriend. En wanneer er me gevraagd wordt vanwaar deze komt, zeg ik met trots: Sandrie Jewellery uit Nederland.

Sandrie Jewellery - Debbythechocoholic

Prijs: 15,95 €
Verkrijgbaar in goud en zilver

Te koop bij Sandrie Jewellery:

Op de webshop vindt je, naast armbanden, ook een uitgebreide keuze aan oorbellen, kettingen, enkelbandjes en ringen. Maar ook mannen kunnen hier terecht voor mannelijke accessoires.


De kortingscode 

Ontvang 20% korting op je bestelling met mijn kortingscode «DEBBY20»

Sandrie Jewellery - Debbythechocoholic

Verzendinfo:

  • Levertijd: 1 à 5 werkdagen
  • Standaard verzendingskosten: € 2,95
  • Verzending met Track & Trace: € 7,95
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Retourneren kan tot 14 dagen na de factuurdatum

Volg Sandrie Jewellery:

Op social media:

En neem zeker eens een kijkje op de webshop.


Ik ben Sandrie enorm dankbaar voor deze leuke samenwerking en vind het heel leuk dat ze mij vroeg om haar bedrijf te promoten. Dat doe ik trouwens met heel veel plezier, zeker omdat Sandrie een gepassioneerd iemand is met een warm hart.

Ik wens haar veel succes met haar bedrijf en hoop dat Sandrie Jewellery veel vrouwen en mannen gelukkig kan maken (maar daar twijfel ik niet aan!).

 

Only registered users can comment.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.