Kneipp Silky Secret – Douche foam

Hopelijk hebben jullie genoten van het Paasweekend? Nu kunnen we stilaan aftellen naar de zomer, iets waar ik heel veel zin in heb! Ook Kneipp is helemaal klaar voor de zomer met hun nieuwste collectie: Kneipp Silky Secret. Jezelf verwennen met een zijdezachte verzorging, heerlijk toch? Ik kreeg de kans om de nieuwe douche foam uit te testen en laat ik je zeggen dat ik hier echt naar uitkeek! Kneipp weet Mr. Boyfriend en mij altijd te bekoren met hun fantastische verzorgingsproducten.

Zijn jullie benieuwd naar mijn ervaring met de Kneipp douche foam Silky Secret? 

Kneipp Silky Secret

Kneipp, al 125 jaar Nature’s expert

Het merk Kneipp is in 1891 opgericht door gezondheidspionier Sebastian Kneipp en zijn vriend en kruiden-geneeskundige Leonhard Oberhauser. Sindsdien maakt Kneipp gezonde producten op basis van planten en kruiden.
Het assortiment bestaat uit bad-, douche en bodycareproducten met hoogwaardige natuurlijke oliën. Lavendel, rozemarijn, amandel, vijgen… elk Kneipp product heeft een eigen specifieke werking en geur en is pure verwennerij voor lichaam en geest, van kruidige geuren tot zachte zoete of frisse geuren.

“Alles wat we nodig hebben om gezond te blijven heeft de natuur ons in overvloed gegeven.” – Sebastian Kneipp

Kneipp Silky SecretPersbericht Douche Foam 

Vanaf april 2018 is de nieuwe Kneipp Silky Secret douche foam verkrijgbaar voor € 7,99 (verpakking van 200 ml.) bij de drogisterij. Deze rijke foam heeft een heerlijke zachte geur en bevat natuurlijke voedende melkproteïnen en een verzorgend zijdeboom-bloesemextract.

Waarom Kneipp Douche foam Silky Secret?

De nieuwe Kneipp Douche foam Silky Secret heeft een zachte en luxueuze geur van zijdeboombloesem en bevat verzorgende melkproteïnen die je huid zijdezacht maken. De geurlijn Silky Secret is in korte tijd de favoriet van veel vrouwen geworden en omdat Kneipp marktleider is met douche foams bij de drogisterij, mocht deze variant niet ontbreken.

Voor wie geschikt?

De douche foam is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de droge huid.

Productvoordelen

 • Met natuurlijke verzorgende werkstoffen
 • Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
 • Zijdezachte verzorging
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Luxe en zachte geur

Zijdeboombloesem en melkproteïnen

In China worden de bast en bloemen van de zijdeboom al eeuwenlang in de traditionele geneeswijze gebruikt. Tegenwoordig wordt zijdeboombloesem gebruikt in verzorgingsproducten vanwege de heerlijke geur en de ondersteuning van de elasticiteit van de huid. Ook de melkproteïnen uit de Kneipp Silky Secret douche Foam dragen bij aan een zachtere huid. De eiwitten in melk werken namelijk hydraterend en kalmerend.

Gun jezelf een moment van luxe en ervaar een zijdezachte streling op je huid met deze heerlijke nieuwe douche foam. Zo wordt douchen nog meer genieten!

Natuurlijk genieten

De Kneipp Silky Secret verzorgingsproducten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten. De producten bevatten, naast melkproteïnen en zijdeboombloesem, ook huidverzorgende plantenoliën die heilzaam werken, diep verzorgen en zorgen voor een stralende teint. De oliën versterken de huidbarrière en verminderen vochtverlies van de diepere huidlagen.

Review: Kneipp Silky Secret 

Review: Kneipp Silky Secret 

Toen ik het persbericht van deze Kneipp Silky Secret Douche Foam in mijn mailbox kreeg, wist ik meteen dat dit iets voor mij was! De douche foams van Kneipp hydrateren mijn huid heel goed waardoor ik me niet altijd moet insmeren met een bodycrème. Daarnaast zag de verpakking er heel mooi en overtuigend uit (alleen al daarvoor zou ik het kopen!).

Ik heb vaak last van een droge huid, maar moet toegeven dat dit enorm vermindert is sinds ik de Kneipp verzorgingsproducten gebruik. Hetzelfde geldt trouwens voor Mr. Boyfriend die de doucheverzorging voor mannen gebruikt.

“Kneipp Silky Secret – Ervaar een zijdezacht verwenmoment”

De douche foam is heel fijn in gebruik en je hebt weinig product nodig voor een groot resultaat. Het product loopt gemakkelijk uit de bus en wordt een volumineuze mousse bij het contact met je hand of washandje. De foam smeert gemakkelijk uit over je huid en doet me inderdaad denken aan een gevoel van zijde langs mijn huid. Na het aanbrengen ruikt je huid lekker bloemig en fris en voelt je huid zacht en glad aan. Dat gevoel zorgt voor een een tevreden glimlach op mijn snoet.

De geur doet me denken aan zachte bloemen (door de zijdeboombloesem) en aan een bepaald duurder geurtje dat ik in mijn parfumcollectie heb liggen. Misschien vandaar de beschrijving “een luxe ervaring”?

Kortom, douchen met de Kneipp Silky Secret Douche Foam is een waar plezier.

Een aanrader?

JA! Ik zou deze Silky Secret Douche Foam zeker aanraden aan iedereen die opzoek is naar een fijn en huidvriendelijk product.

Als je last hebt van een droge huid, dan is dit product zeker een aanrader!

Review: Kneipp Silky Secret 
Hier zie je twee Kneipp douche foams dat ik momenteel gebruik: Amadelbloesem en Silky Secret

Meer info over dit product

Overige productvoordelen

 • Plantaardige werkstoffen
 • Zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen*
 • Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
 • Gedreven op perslucht
 • Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen
 • Kneipp respecteert het welzijn van mensen en dieren**
* Conform Europese cosmeticaregelgeving
**Dierproeven voor cosmetica zijn verboden in de EU
(Lees ook dit artikel: “Kneipp is tegen dierenproeven”

Ingrediënten

Acqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Butane, Glycerin, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Cator Oil, Isopropyl Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea)Butter, Albizia Julibrissin Flower Extract, Sine Adipe Lac, Citrus Aurantium Dulcis (Orange Peel) oil, Cocos Nucifera (Coconut Fruit) Extract, Benyl Salicylate, Cintronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Sodium Levulinate, Dodium Anisate, Hydroxyethyl-cellulose, Sorbitol, Propane, Isobutane, Cintric Acid,Dodium Hydroxide.

Het Silky Secret assortiment

Kneipp heeft, naast de nieuwe Douche Foam, ook andere Silky Secret producten in het assortiment:

 • Body lotion – € 9,49
 • Crème douche – € 5,99
 • Body lotion Spray (binnenkort verwacht!) – € 9,99
 • Badcrème –  € 9,49
 • Body crème – € 9,99

Q: Ben jij een fan van de producten van Kneipp en zou je de Silky Secret collectie proberen?

Debbythechocoholic op FacebookInstagram en Pinterest.
Deze review bevat een ontvangen product.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

19 thoughts on “Kneipp Silky Secret – Douche foam

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: