Review MATRIX Total Results Shampoo

Matrix Total Results

Enkele maanden terug maakte ik voor het eerst kennis met de producten van MATRIX Professionals. Ik ontdekte toen de Biolage R.A.W. en Aqua Gel Conditioner collecties en was hier enorm tevreden van. Niet alleen de geur van de haarverzorgingsproducten, maar ook het uiteindelijke resultaat ervan waren heel overtuigend. Vandaag review ik de nieuwe collectie “MATRIX Total Results”. Deze collectie bestaat uit 10 verschillende shampoos waarvan ik er 3 mocht uittesten.

Zijn jullie benieuwd welke producten ik mocht uittesten en welke mijn favoriet is? Jullie komen het vandaag te weten in onderstaande review 🙂 !

Review: MATRIX Total Results

Matrix Total Results
MATRIX Total Results Moisture Me Rich – HighAmplify – Color Obsessed

Moisture Me Rich 

Hydraterende shampoo met een intensieve reiniging.

Matrix Total Results: Moisture me rich

Wil jij iets doen aan je droge, doffe haar? Dan is deze Moisture Shampoo perfect voor jou!

MATRIX Total Results Moisture Shampoo geeft je haar een hydraterende boost. Je haar wordt intensief gereinigd, terwijl het van binnenuit gehydrateerd wordt. Dit mede dankzij de toegevoegde ingrediënten glycerine en abrikozenolie. Deze ingrediënten concentreren zich op de droge en beschadigde delen van je haar. Je zal merken dat je haar zacht wordt en een prachtige glans krijgt.

Belangrijke kenmerken:

 • Voor droog en dof haar
 • Intensieve reiniging
 • Hydrateert van binnenuit
 • Glycerine en abrikozenolie
 • Resultaat: gezond, zacht, glanzend haar

Gebruiksaanwijzing: 

Breng Moisture Shampoo aan op je natte haar. Masseer het zorgvuldig in en spoel het daarna goed uit. Maak daarna gebruik van een conditioner om je haarschubben weer te sluiten.

Mijn review:

Deze shampoo testte ik als eerste en laat ik je zeggen dat ik meteen fan was! De textuur van het product is niet te lopend of te dik en de geur is echt lekker. Het doet me wat denken aan de Color Obsessed shampoo, maar iets minder fel.

De Moiusture Me Rich shampoo schuimt goed en is gemakkelijk aan te brengen en uit te spoelen. Deze haarverzorging geeft mijn droge haren de nodige voeding waardoor mijn haar weer zacht en gezond aanvoelt.


High Ampifly

Zeer milde shampoo, die niet alleen geschikt is voor zeer fijn haar maar zelfs voor gekleurd haar. De 24h. Full Boost technologie zorgt voor vederlicht haar dat de hele dag door meer volume heeft en niet inzakt!

Matrix Total Results: High Amplify

Heb jij dunner, futloos en zeer kwetsbaar haar? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een milde behandeling, met zachte en voedzame ingrediënten én uiteraard ultra lichte formules! Met de Amplify verzorgingslijn van Matrix Total Results ben je dan helemaal aan het juiste adres!

De MATRIX Total Result Amplify Shampoo is een reinigende shampoo voor zeer fijn, futloos en kwetsbaarder haar. Bovendien is de formule zo mild en zacht, dat het ook geschikt is voor gekleurd haar! Deze Amplify Shampoo is verrijkt met de 24h. Full Boost technologie, een formule die tot wel 24 uur lang meer volume en body geeft. Je haar wordt omhult met een lichtgewicht coating, om je haar lichter te maken en het creëren van meer volume te vereenvoudigen.

De belangrijkste kenmerken:

 • Geschikt voor dun, fijn, kwetsbaar én gekleurd haar
 • Geeft milde reiniging
 • Voor 24 uur lang een vollere look
 • Ultra lichtgewicht formule voor meer volume
 • Bevat een krachtige dosis proteïne voor sterker haar

Gebruiksaanwijzing:

Breng de Amplify Shampoo aan op nat haar en masseer het zorgvuldig in, zodat het goed schuimt. Laat de shampoo enkele seconden inwerken en spoel grondig uit.

Mijn review: 

Deze shampoo heeft een subtiele geur en schuimt gemakkelijk in je haar. Het aanbrengen verliep vlotjes, maar het uitspoelen vond ik iets lastiger. Ik gebruikte deze in combinatie met een Aqua Gel Conditioner en verkreeg zo een zacht en glanzend resultaat.

En wat de volume van mijn haar betreft? Die was zeker aanwezig, want mijn haar zag er lekker wild uit.


Color Obsessed

Milde shampoo voor het behoud van je haarkleur. Verwijdert residu en geeft een hydraterende boost, zodat je haar niet dof wordt en al na het eerste gebruik zijdezacht aanvoelt.

Matrix Total Results: Color Obsessed

Pas gekleurd haar ziet er altijd stralend, glanzend en goed verzorgt uit. Om dit zo te houden, ook na een aantal wasbeurten, heb je de juiste verzorging nodig. Met de Color Care verzorgingslijn beschik je over milde reiniging om je haarkleur beter te behouden en er zo langer van kunt genieten!

De MATRIX Total Results Color Obsessed Shampoo is geschikt voor alle haartypes en is rijk aan anti-oxidanten, waardoor de vochtbalans van je haar optimaal blijft en je haarkleur nauwelijks wordt aangetast. Op zeer milde wijze wordt alle residu uit je haar verwijdert, zodat je haarkleur niet dof wordt en de conditie van je haar op-en-top blijft. Bovendien krijgt uitgedroogd haar weer een hydratatie boost, zodat het direct zachter en soepeler aanvoelt!

De belangrijkste kenmerken:

 • Speciaal voor gekleurd haar en geschikt voor alle haartypes
 • Milde formule, rijk aan anti-oxidanten
 • Bevat zonnebloemolie en vitamine E
 • Helpt de kleur van je haar aanzienlijk langer levendig te houden

Gebruiksaanwijzing:

Breng de Color Obsessed Shampoo aan op nat haar en masseer het zorgvuldig door je haar. Laat de shampoo goed schuimen en spoel het daarna uit met lauw of warm water.

Mijn review:

Deze shampoo testte ik als laatste en vind ik één van de beste. De geur ruikt hemels en geparfumeerd en is iets feller dan de vorige twee. Het product zelf schuimt goed, is gemakkelijk uit te spoelen en je hebt niet persé een conditioner of haarmasker nodig voor een zacht resultaat. Mijn haar rook heerlijk gedurende 2 dagen, voelde zacht aan en zag er mooi golvend uit.

Deze Color Obsessed shampoo vind ik een echte aanrader voor alle vrouwen die hun haren kleuren, zeker als je je kleur lang(er) wilt behouden.


Matrix Total Results

Waar te koop?

Meer info :

L’Oréal heeft geen van deze producten of ingrediënten getest op dieren in de wereld. Meer informatie hierover is te vinden op de site van L’Oréal USA.  


MATRIX Total Results – 10 soorten: 

Voor ieder haartype is er een shampoo.

MATRIX Total Results

Q: Wat is jouw favoriete haarverzorgingsmerk en wat vindt jij van deze MATRIX Total Results collectie? 

Volg Debbythechocholic op FacebookInstagram en Pinterest.

Dit artikel bevat ontvangen producten.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

2 thoughts on “Review MATRIX Total Results Shampoo

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: