SerieExpert Solar Sublime van L’Oréal Professionel

SerieExpert Solar Sublime

Zijn jullie al klaar voor de warme lente- en zomerdagen? Ik wel! Tijdens deze seizoenen besteedt je best extra aandacht aan je huid, maar ook aan je haar. Beiden moeten goed gehydrateerd en verzorgt worden en daarom deel ik vandaag met jullie mijn favoriete haarbescherming, namelijk de nieuwe SerieExpert Solar Sublime van L’Oréal Professionel. Dankzij de producten van L’Oréal Professionel kan ik met een gerust hart met volle teugen genieten van het goede weer, zonder het risico te lopen op beschadigde en uitgedroogde haren.

“Beat the heat with SerieExpert Solar Sublime van L’Oréal Professionel”

SerieExpert Solar Sublime

Lees ook: Serie Expert Vitamino Color by L’Oréal Professionel

Alle goede Beautyreflexen van SerieExpert Solar Sublime op een rijtje:

1) Beschermt tegen UV-stralen

UV-stralen tasten de keratine aan, het haar verliest dan zijn elasticiteit en kracht. De zon tast het intercellulair cement aan en maakt het haar poreus en onderhevig aan lelijke kroezen. De UV-stralen beschadigen bovendien de hydropolipidische film van het haar en maken het ruw en dof.
Zoals we onze huid ’s ochtends hydrateren vooraleer we naar het strand gaan, denken we eraan om hetzelfde te doen met ons haar. We brengen dus een verzorging zonder uitspoelen aan die de schade door de zon voorkomt. We dragen een hoed die ons beschermt tegen een zonneslag, maar ook tegen de zonnestralen en de uitdroging van het haar.

2) Beschermen tegen chloor en zout

Voor we in het water duiken denken we eraan ons haar nat te maken. Zo kunnen we onze hoofdhuid hydrateren en vermijden we dat het zout of chloor rechtstreeks onze lengten aantast.

3) Wassen met een aangepaste shampoo

Wanneer het warm is zweet de hoofdhuid meer en wordt een overproductie aan talg veroorzaakt. Resultaat: het haar wordt sneller vet aan de aanzetten. Om dit te vermijden wassen we ons haar met een specifieke, milde shampoo voor na het zonnen die de restjes zand, zout, chloor en zonneproducten verwijdert.

4) Voeden en herstellen

Na de shampoo geven we ons haar een intense hydratatiebeurt. We brengen een verzorging of masker aan op handdoekdroog haar en laten het 15 minuten inwerken onder een warme handdoek.

SerieExpert Solar Sublime

 

Review: SerieExpert Solar Sublime

Beschermende Spray Solar Sublime 

SerieExpert Solar Sublime

  • Voordelen: Een lichte leave-in mistformule met Meroxyl S.O. die het haar tijdens de blootstelling aan de zon beschermt en verzorgt. De formule vormt een schild tegen uitdrogende factoren en zorgt ervoor dat het haar zijn superieure glans behoudt. De perfecte formule om uw haar de hele zomer lang te beschermen.
  • Aanbrengen: Verstuiven op vochtig of droog haar voor of tijdens de blootstelling, met bijzondere aandacht voor lengten en haarpunten. Niet uitspoelen.

Mijn mening: 

Mijn haar heeft veel zorgt nodig, omdat het snel uitdroogt van zodra de temperaturen stijgen. Dit is dan vooral tijdens de lente- en zomermaanden en daarom is zo een spray heel handig! Vorig jaar kocht ik mijn eerste beschermende spray bij de kapper, maar ook dit jaar moet mijn haar goed beschermt worden. Daarom is deze Solar Sublime Spray mijn reddingsmiddel voor de warme dagen. En de geur? Die is heerlijk exotisch en doet me denken aan perzik.

Prijs: 

125 ml.
Prijs Bel : 18,20 €
Prijs Lux:  18,00 €

Shampoo Solar Sublime

SerieExpert Solar Sublime

  • Voordelen: Intensieve reinigende en voedende werking om uitdroging door zon, zout en chloor tegen te gaan.
  • Speciaal ontwikkeld voor haar met highlights en gevoelig haar. De formule, die met een voedende olie en een antioxiderend vitamine E-derivaat verrijkt is, reinigt de haarvezels en biedt een voedende verzorging waardoor het haar er soepel, opgevuld en stralend uitziet. De formule helpt om de haarvezels te beschermen tegen uitdroging na blootstelling aan de zon.
  • Aanbrengen: Gelijkmatig over het natte haar verdelen en laten schuimen. Grondig uitspoelen. Herhalen indien nodig.

Mijn mening: 

De geur van deze Shampoo Solar Sublime ruikt lekker naar perzik en blijft ook hangen na het haardrogen.

De shampoo zelf schuimt goed en is gemakkelijk aan te brengen op het natte haar. Je hebt niet veel product nodig voor een groot resultaat.

Prijs: 

300 ml.
Prijs Bel : 18,20 €
Prijs Lux: 18,00 €

Masker Solar Sublime

SerieExpert Solar Sublime

  • Voordelen: Deze luxueuze, romige balsen verwent het haar met een intense voeding na blootstelling aan de zon. Deze geavanceerde formule met Meroxyl S.O. werd ontwikkeld om een beschermende verzorging te bieden. Het haarmasker focust doelbewust op de meest beschadigde zones en omhult de haarvezels actief.
  • Aanbrengen: Gelijkmatig aanbrengen op het gewassen, handdoekdroge haar en inmasseren. Goed verdelen. 2 à 3 minuten maten inwerken. Grondig uitspoelen.

Mijn mening: 

Het Masker Solar Sublime van L’Oréal Professionel ruikt wederom naar perzik. Een lekker zomers geurtje dat je naar een zuiders land brengt tijdens je douchemoment. De crème/ balsem is gemakkelijk te verdelen over je haar. Ik breng het masker aan op 2/3 van mijn haar omdat ik anders volume verlies vanuit de haarwortels (gouden tip van mijn kapster).

Het product spoelt gemakkelijk uit en net zoals bij de shampoo blijft de geur de hele dag hangen. Dit masker is dé finishing touch voor mijn haren, want nadien voelen ze zacht aan en zien ze er glanzend uit.

Prijs: 

250 ml.
Prijs Bel : 26,20 €
Prijs Lux: 26,00 €


Hoe beschermen jullie jullie haren tegen de zon? Zouden jullie bovenstaande producten van SerieExpert Solar Sublime van L’Oréal Professionel aanschaffen/ uittesten?

Debbythechocoholic.com
Volg me op FacebookInstagram en Pinterest

Deze blogpost bevat ontvangen producten

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: