Kneipp Spray Body Lotion

Kneipp Spray Body Lotion

Een zachte huid in een paar seconden? Dat kan dankzij de nieuwe Kneipp Spray Body Lotion. De sprays zijn handig als je in tijdsnood zit of geen zin hebt om veel te smeren. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen op de huid en voelen fris aan. Ideaal als verfrissing tijdens de warme lente- en zomerdagen!

Kneipp Spray Body Lotion

Review: Kneipp Spray Body Lotion

Persbericht : 

Natuurlijk willen we allemaal het beste voor onze huid en is dagelijks insmeren belangrijk. Maar door tijdsdruk schiet dit er vaak bij in. Herkenbaar? Kneipp heeft de oplossing met de nieuw ontwikkelde Body Lotion Spray. De snelste body care die er is met alle voordelen van Kneipp: effectieve natuurlijke huidverzorging gecombineerd met een heerlijke geur. De spray is verkrijgbaar in de varianten Silky Secret en Patchouli, ze trekken beide supersnel in en laten geen witte film of plakkerig gevoel achter. Sprayen, verzorgen en klaar!

Prijs:

De nieuwe Kneipp Body lotion Sprays zijn vanaf april 2018 verkrijgbaar bij diverse drogisten voor de adviesprijs van € 9,99 (200 ml).

Kan een spray verzorgend zijn?

Ja, dat kan. De formuleringen van de Kneipp Body lotion Sprays zijn op basis van hoogwaardige natuurlijke oliën en ingrediënten en hebben een innovatieve zijdezachte textuur. Zo bevat de Silky Secret verzachtende melkproteïnen en de Patchouli variant kalmerende patchouliolie en andere verzorgende oliën. Je voelt de verzorgende werking meteen na het aanbrengen. De sprays zijn zonder minerale oliën en conserveringsmiddelen. Kneipp geeft je het beste voor je huid.

De voordelen op een rij:

  • ‘Supersnelle’ body care in sprayvorm.
  • Trekt snel in.
  • Tijdwinst voor de drukke ochtendroutine.
  • Innovatieve textuur.
  • Verzorgende natuurlijke ingrediënten.
  • Geen witte film of plakkerig gevoel.
  • Zachte geuren.
  • Sprayen, verzorgen en klaar.
  • Respect voor de natuurlijke huidbarrière geen minerale oliën en conserveringsmiddelen.
  • Gedreven op perslucht, niet op drijfgas.

Patchouli

Kneipp Spray Body Lotion Patchouli

De verzorgende lotion met patchouli en sheabutter zorgt voor een voelbaar zachtere en soepele huid, zonder plakkerig gevoel. De innovatie textuur trekt snel in en hydrateert intensief. Ideale dagelijkse huidverzorging. Sprayen, verzorgen en klaar!

Gebruik:

Draai de dop om te openen en te sluiten. Op 15 cm. afstand gelijkmatig op de huid sprayen en insmeren.

Mijn mening:

Toen ik voor de eerste keer een Kneipp product aanschafte, kocht ik een Body Lotion Mousse van Patchouli. Ondertussen is deze op, maar beschik ik wel over andere leuke producten uit het Patchouli-gamma, waaronder een Douche Gel, Body Crème en nu ook deze heerlijke Body Lotion Spray.

De spray is heel gemakkelijk aan te brengen op het lichaam en voelt fris aan. Ideaal om te gebruiken tijdens warme zomerdagen. Verder trekt de lotion snel in en blijf je niet zitten met een plakkerige huid. En de geur? Die vind ik natuurlijk fantastisch goed!

Kneipp Patchouli Collection

Silky Secret

Kneipp Spray Body Lotion Silky Secret

De verzorgende lotion met zijdeboombloemextract en melkproteïnen zorgt voor een voelbaar zachtere en soepele huid, zonder plakkerig gevoel. De innovatie textuur trekt snel in en hydrateert intensief. Ideale dagelijkse huidverzorging. Sprayen, verzorgen en klaar!

Gebruik:

Draai de dop om te openen en te sluiten. Op ongeveer 15 cm. afstand gelijkmatig op de huid sprayen en insmeren.

Mijn mening:

De Silky Secret-collectie staat mee in mijn Top 3 van Kneipp producten.

Na het gebruik van de Body Lotion Spray van Silky Secret voelt je huid (zijde)zacht aan en ruikt het heerlijk naar bloesems. Je hebt wederom geen last van een plakkerige huid na het aanbrengen van dit product.

De spray voelt lekker koel aan bij het aanbrengen op je lichaam.

Kneipp Silky Secret Collection


Ik zou deze Kneipp Body Lotion Sprays aanraden aan iedereen die op zoek is naar een fijne lichaamsverzorging dat snel intrekt en hydrateert.

Meer reviews over de producten van Kneipp vindt je hier

Debbythechocoholic.com
Volg me op FacebookInstagram en Pinterest

Deze blogpost bevat ontvangen producten.

BewarenBewarenBewarenBewaren

3 thoughts on “Kneipp Spray Body Lotion

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: