Biolage R.A.W. Color Care

Biolage R.A.W. Color Care

Ben jij iemand die regelmatig haar haren kleurt, maar niet de juiste producten vindt om de haarkleur te behouden? Dan heb ik goed nieuws voor jullie, want Biolage R.A.W. Color Care verzorgt je gekleurde haren op een juiste manier. De haarverzorgingsproducten helpen je bij het beschermen en verzorgen van je gekleurde haar.
In mijn geval komen deze producten zeer goed van pas, omdat ik recent mijn haar heb laten kleuren bij de kapper. Benieuwd naar mijn ervaring met deze producten? Lees dan zeker onderstaande review 🙂 !

Review: Biolage R.A.W. Color Care 

Biolage R.A.W. Color Care

  • tot 98% natuurlijke origine
  • geen kunstmatige kleurstoffen
  • geen sulfaten
  • geen parabenen
  • geen siliconen

Het Color Care gamma is ultraverzorgend dankzij natuurlijke ingrediënten, zoals kokosnootmelk en moerasbloem. Hierdoor behoudt de haarkleur de levendigheid doorheen wasbeurten tot 4 weken lang.*

*Bij gebruik van Color Care Shampoo en Conditioner

Stap 1 – Shampoo Kleurbeschermer

Op basis van kokosnootmelk en moerasbloem.

Deze shampoo beschermt gekleurd haar en maakt het zacht en stralend met een intense en duurzame kleur.

Gebruiksaanwijzing: 

Aanbrengen op vochtig haar en zachtjes inmasseren. Laten volgen door Conditioner Kleurbeschermer.

Prijs: 

22,50€ voor 325 ml.

Stap 2 – Conditioner Kleurbeschermer

Op basis van kokosnootmelk en moerasbloesem

De conditioner draagt bij tot het beschermen van gekleurd haar en maakt het zacht en stralend met een intense en duurzame kleur.

Gebruiksaanwijzing: 

Maak het haar handdoekdroog en breng de conditioner aan op de lengten en punten. Laat 1 à 2 minuten inwerken en spoel uit.

Prijs: 

22,50€ voor 325 ml.

Stap 3 – Crème Kleurenbescherming

Op basis van kokosnootmelk en moerasbloesem

Deze Crème Kleurenbescherming is de nieuwe vriend van uw brushing. Het product maakt de vezels glas en beschermt gekleurd haar tegen de hitte. Vergemakkelijkt het drogen, voor een zacht en stralend resultaat.

Thermische bescherming tot 215°.

Gebruiksaanwijzing: 

Breng aan op handdoekdroog haar voor het gebruik van verwarmde stylingsproducten.

Prijs:

21,80€ voor 150 ml.

Mijn review: 

De producten van Biolage stellen me nooit teleur. Ook niet deze Color Care-reeks voor gekleurd haar. De geur van de producten doet me denken aan een bezoekje aan de kapper, omdat mijn haren dan altijd wat feller ruiken en er tegelijk verzorgd, glanzend en gezond uitzien. Enkele weken geleden liet ik mijn haar kleuren en vanaf dit moment ben ik de Biolage R.A.W. Color Care haarverzorgingsproducten gaan gebruiken.

Je hoeft niet veel product te gebruiken voor het verkrijgen van een mooi resultaat, dat is een pluspunt. Mijn haren ruiken gedurende twee dagen naar deze producten, zien er glanzend uit en voelen zacht aan.

Ik gebruik de shampoo en conditioner altijd samen en 1 à 2 keer per week combineer ik ze met de Crème Kleurenbescherming (weetje: Als zijnde fitgirl was ik regelmatig mijn haar, maar laat het meestal natuurlijk drogen). Tot op heden ziet mijn haarkleur er nog steeds stralend uit, wat ik heel positief vind.

Zou ik deze producten jullie aanraden? Ja zeker, ik ben een echte fan van Biolage R.A.W. !

Biolage R.A.W. heeft nog andere producten dat ik in het verleden al mocht uittesten. De reviews daarover vindt je hier en hier.

Meer info:

Het volledige gamma van Biolage R.A.W vindt je op de website van MATRIX.

Neem ook eens een kijkje op hun Social Media :
Facebook
Instagram

Liefs, Debby


Deze blogpost bevat ontvangen producten

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: