IOMA Paris
Beauty

Mijn gezichtsroutine met IOMA Paris

25/05/2018
Sinds een tijdje ben ik mijn interesse aan het uitbreiden op het gebied van Beauty. Dat wil zeggen dat mijn make-up routine verbeterd (hoop ik toch, haha), maar ook dat ik meer stilsta bij welke producten ik op mijn lichaam en gezicht smeer. Ik gebruikte jarenlang de producten van Nivea en was een enorme fan van hun gamma. Toch had ik het gevoel dat bv. de gezichtscrème niet voor het gewenste resultaat zorgde. Mijn huid bleef droog en trekkerig aanvoelen van zodra het product ‘uitgewerkt’ was. Daarnaast voelde mijn gezicht vettig aan, alsof er een laagje over mijn vel zat. Hier had ik uiteraard geen idee van totdat ik met mijn vriendin/ fashion- en beautyblogger @Vanillestilettos naar Planet Parfum ging voor een gratis huidanalyse bij IOMA Paris. Daar wordt je huid letterlijk bloot gesteld. 

Mijn snoet onder de loep

De analyse toont je de huidige status en kwaliteit van je huid. Nivea werkt goed zou je denken? Nou, denk maar snel iets anders, want ik kon wel wenen toen ik de resultaten zag! Mijn huid was verre van gehydrateerd, ook al beloofde mijn vertrouwde crème het tegendeel, en onder de opperlaag zag ik de eerste tekenen van rimpels. “Whaaat? Hoe dan, ik ben nog maar 26 jaar?” Een slechte verzorgingsroutine verpest de status van je huid, dat is me nu wel duidelijk. Verder zag en hoorde ik allemaal getalletjes en woorden waar ik totaal geen idee van had wat het betekende. Ik wist wel dat het niet goed was, want de verkoopster vertelde me eerlijk dat ik de slechtste huidanalyse had van alle personen dat ze op die dag gezien had. Auwtch!

Een gepersonaliseerde crème

IOMA Paris

Op basis van mijn huidanalyse werd mijn persoonlijke crème samengesteld. Dat gebeurde via een laboratorisch uitziend toestel met allemaal verschillende ingrediënten. Het potje waar je crème zal inzitten wordt onder het toestel geplaatst en in amper één minuut is je gepersonaliseerde “Ma Crème” klaar.

Weetje:  er zijn wel tot 40,257 mogelijke formules. Dat is veel!

Meer info over de werking van de ‘Tailor-made Face Cream” vindt je hier.


YOUTH BOOSTER

ANTI-AGE VERZORGING

De eerste anti-aginghuidverzorging van IOMA die je haar effectiviteit voor jou zal bewijzen.

IOMA Paris

IOMA Youth Booster is het eerste en enige anti-aging verzorgingsproduct dat je haar effectiviteit bewijst door het gebruik van de gepatenteerde MEMS-hydratatiesensor (MEMS technology inside).

Doeltreffendheid die je kunt zien en voelen.
De textuur van dit huidverzorgingsproduct is speciaal ontwikkeld om uw huid een gevoel van uiterst comfort en welzijn te geven.
Dag na dag voelt uw huid comfortabeler, mooier, soepeler aan en ziet het er jonger en stralender uit. Fijne lijntjes en rimpels vervagen geleidelijk aan. De huid is steviger, met zachtere contouren.

Huidtype: Alle huidtypes

Actieve Ingrediënten: CERAMIDE CATIOSPHERE®: Dit slimme ingrediënt is gericht op onvoldoende gehydrateerde zones waardoor de huid haar natuurlijke elasticiteit terugkrijgt.
HYDRASOME™: Door het innovatieve geëncapsuleerde systeem helpt dit ingrediënt vocht vast te houden om de huid te hydrateren en haar een jongere, frissere uitstraling te geven.
ResistemTM: VERSTERKT de natuurlijke weerstand en optimaliseert haar beschermende functie voor een jeugdig uitziende huid.
Novhyal® + Uniprosyn PS-18Om de huid te VERNIEUWEN en de kleur en straling te verbeteren.
Uvaxine®+ Inoveol® CafaOm: de huid te BESCHERMEN, het gevoel van ongemak te reduceren en het er jong uit te laten zien.

Textuur: Crème

HOE HET PRODUCT GEBRUIKEN

GEBRUIK VOOR DE EERSTE KEER:

De eerste keer dat u het gebruikt, zet u de schakelaar in de dop aan. De 6 LEDs gaan branden om aan te geven dat de MEMSsensor werkt. Deze kan tot 300 metingen verrichten.IOMA Paris

EEN METING DOEN:

‘s Ochtends op een droge huid. Druk de sensor 3 seconden lang in op het jukbeen.
Als de meting is genomen, gaat er een lampje branden. Verwijder de sensor en tel hoeveel lampjes er branden. Kijk op de schaal aan het eind van de gebruiksaanwijzing. Volg elke dag de verbeteringen van uw huid!

ONDERHOUD:

Om de gevoeligheid van de sensor te bewaren, vooral van het gouden contactplaatje, dient u het na gebruik met een vochtig watje (of een tissue) goed schoon te maken.

ACTIES

De IOMA Youth Booster hydrateert de huid optimaal. Dit toont aan dat je huid beter is gehydrateerd en beter is voorbereid op de opname van actieve bestanddelen om het anti-agingeffect ervan te maximaliseren. De MEMS sensor maakt het mogelijk de effectiviteit van IOMA Youth Booster meten.

PRIJS:

149,90 € voor 50 ml.

GENTLE EXFOLIATING EMULSION

GEZICHTSEXFOLIANT

Een zachte peeling die de dode huidcellen en de onzuiverheden grondig verwijdert.

IOMA Paris

Voor een grondige, anticomedogene reiniging. De exfoliërende deeltjes van de zachte peelingemulsie verwijderen de dode huidcellen die uw teint dof maken. Deze peeling laat de opperhuid weer stralen en zorgt dat ze zacht aanvoelt.

Productvoordelen: Dit product is de grootste vijand van mee-eters!

Actieve Ingrediënten: Silicium: mineraal; Kliskruid: plantaardig; Biotin: plantaardig

Textuur: Emulsie met exfoliërende deeltjes

HOE HET PRODUCT GEBRUIKEN:

Breng één- tot tweemaal per week een toefje van het product aan op uw gezicht. Vermijd de oogcontouren. Laat het product schuimen, met of zonder water, en masseer de huid 2-3 minuten. Spoel af met schoon water. Dep de huid droog. Breng een tonic aan.

PRIJS:

33,90 € voor 50 ml.


Het resultaat/ Mijn review over IOMA Paris 

In het begin had ik een dubbel gevoel bij deze producten, omdat ze ten eerste best wel prijzig zijn en ten tweede omdat ik geen ervaring heb met al dat smeren en het opvolgen van de status van mijn huid.

Ondertussen gebruik ik de producten ± 1 maand en ik moet toegeven dat het resultaat opvallend is. Mijn huid voelt niet meer vettig aan (het zogenaamde ‘vettige laagje bovenop mijn huid’) en ook wanneer ik opsta voelt mijn huid nog zacht en glad aan. Dat was dus nooit het geval met Nivea, want ik stond altijd op met een trekkerig, droog en soms jeukerig gevoel aan mijn gezicht.

De peeling zelf gebruik ik 1 keer per week en moet zeggen dat het product aangenaam is in gebruik. De meeste peelings schrapen over mijn gezicht, terwijl deze net zachte korrels bevat en dus zacht is voor mijn gezicht.

En wat de MEMSsensor betreft: dat dingetje is zo handig om de status van je huid op te volgen!

Ik zou deze producten sowieso aanraden, maar houdt er wel rekening mee dat dit een dure investering is. Als je gewoon benieuwd bent naar de status van je huid, kan je een gratis huidanalyse laten doen bij IOMA Paris in een Planet Parfum-winkel in je buurt.


Meer info:

Op de webshop van Planet Parfum vindt je een deel uit het IOMA Paris-gamma.

Website: www.ioma-paris.com

Social Media: InstagramFacebook


Liefs, Debby

Meer beauty gerelateerde artikelen vindt je op deze pagina.


*Deze blogpost bevat ontvangen producten en een samenwerking. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.