Absolute Origins Nescafé Dolce Gusto
Review

Absolute Origins van Nescafé Dolce Gusto

03/07/2018

Vorige week werd ik verwent met een ongelooflijk leuk pakketje, namelijk een Nescafé Dolce Gusto koffiezetmachine. Dit om te vieren dat Nescafé er drie nieuwe heerlijke smaken bij heeft: de Absolute Origins van Nescafé Dolce Gusto. De koffies nemen je mee naar Latijns-Amerika en verwennen je met heerlijke 100% Arabica koffiesmaken. Ik kreeg de kans om deze uit te testen en vandaag deel ik met jullie mijn mening.

“Nescafé Dolce Gusto. Because everyone deserves a little treat.” 

Absolute Origins Nescafé Dolce Gusto

Absolute Origins Nescafé Dolce Gusto

Persbericht :

Ontdek de aroma’s van Latijns-Amerika.

Nescafé Dolce Gusto stelt u zijn nieuwe biologisch geteelde koffiegamma van topkwaliteit voor met de Absolut Origins.

Met Nescafé Dolce Gusto kan het gezin in enkele seconden zijn favoriete drankje maken, met één en hetzelfde apparaat. Liefhebbers van sterke koffie of latte, fans van thee of warme chocolademelk: iedereen heeft in een mum van tijd precies wat hij wil.

Vandaag stelt Nescafé Dolce Gusto drie nieuwe smaken voor: drie 100% Arabicavariëteiten, afkomstig uit de biologische landbouw en van topkwaliteit, rechtstreeks uit Latijns-Amerika; de “Absolute Origins”.

  • Een delicate Lungo uit de Colombiaanse Sierra Nevada
  • Een intense Espresso uit Cajamarca in Peru
  • Een zachte Espresso uit Corquin Honduras

Voor deze variëteiten werden de beste plantages uitgekozen omwille van hun grond en werd elke fase van de voorbereiding zorgvuldig bestudeerd om aan de Nescafé Dolce Gusto-koffies hun fijne en unieke aroma te geven.

Nescafé Dolce Gusto had al een dertigtal verschillende dranken in zijn aanbod. Met deze drie nieuwe smaken van uiterst zorgvuldig geselecteerde origine wordt het gamma nog verder uitgebreid, voor de echte kenners.

Espresso Honduras

Een geschenk van Corquin, verborgen in het regenwoud

“Onze koffie-experten hebben deze uitzonderlijke biologisch geteelde Arabicakoffie zorgvuldig geselecteerd in de Corquin regio van Honduras voor zijn kenmerkende smaak en unieke aroma’s.”

Deze 100% Arabicakoffie werd geteeld op het ritme van de natuur en omringd door tropische wouden. Het resultaat is een ronde, zachte espresso met tonen van donkere chocolade en mout.

Mijn mening:

Deze Honduras koffie is mijn persoonlijke favoriet. Het is de ideale koffie om je dag mee te beginnen, maar ook om doorheen de dag te blijven drinken. De smaak is vol en niet te straf. Zelfs in combinatie met een wolkje melk blijft het goed doorsmaken.

Prijs: 4,69 € (doos van 12 capsules)

Absolute Origins Nescafé Dolce Gusto

Lungo Comombia

Geteeld op de heilige grond van de Tayrona

“Onze koffie-experten hebben een uitzonderlijke, biologisch geteelde Arabicakoffie geselecteerd in de steile bergen van de Sierra Nevada waar de afstammelingen van de Tayrona-stam koffie cultiveren volgens de traditionele filosofie.

Zijn kenmerkende aroma’s bestaan uit tonen van amandel, nootmuskaat en geroosterde gerst.

Mijn mening: 

Deze koffie is iets straffer van smaak dan de Honduras koffie, maar is zeker de moeite waard om te proeven! Ik drink deze liever doorheen de dag, maar zou het ook wel durven drinken wanneer ik ’s morgens moeilijk wakker geraak.

Prijs: 4,69 € (doos van 12 capsules)

Absolute Origins Nescafé Dolce Gusto

Espresso Peru

Geteeld volgend de Minta traditie

In de hooglanden van de Peruviaanse provincie Cajamarca, werd een uitzonderlijke 100% biologische Arabica geteeld naar de tradities van de Minga, gebaseerd op een filosofie van wederzijdse hulp en respect.

Het unieke klimaat en de zorg van de koffieboeren maken dit een koffie van uitzonderlijke kwaliteit met intense aroma’s van hout, zouthout, roze peper en tonen van zwarte bessen.

Mijn mening: 

Deze vind ik best wel straf van smaak en zou ik meer drinken wanneer ik écht niet wakker geraak. Deze Peru koffie is voor de echte straffe-koffieliefhebbers. De smaak is op zich vind ik wel heel lekker!

Prijs: 4,69€ (doos van 12 capsules)

Absolute Origins Nescafé Dolce Gusto

De wereld van Nescafé Dolce Gusto

Absolute Origins Nescafé Dolce Gusto
Bij aankoop van een nieuw Nescafé Dolce Gusto toestel krijg je een welkomstpakket met zes heerlijke capsules.

Benieuwd naar de wereld van Dolce Gusto? Neem dan zeker een kijkje op hun webshop.

Je vindt er : 

  • Cappuccino & Latte Macchiato
  • Lungo & Grande
  • Koude dranken
  • Thee
  • Espresso
  • Chocolade

En neem ook een kijkje op hun Social Media kanalen:

FacebookInstagram


Lees ook mijn review over SodaStream en de frisse Iced Teas van BlendTea.

Liefs, Debby


*Deze blogpost bevat ontvangen producten.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.