Newpharma review
Beauty | Review

Newpharma

25/08/2018

Onlangs kreeg ik een leuk pakketje toegestuurd van Newpharma, de nummer 1 online apotheek in België. Ik mocht enkele producten en staaltjes uitproberen om achteraf mijn ongezouten mening te delen met jullie. Daar zeg ik natuurlijk geen “Neen” tegen.
Het merendeel van de merken kende ik nog niet, dus je kan je wel al voorstellen dat ik enorm benieuwd was naar onderstaande producten.

Tegenwoordig verkies ik beauty producten van bij de apotheek boven degene dat je bij de drogisterij vindt. Waarom? Omdat ik mijn huid het beste wil geven en zeker wil zijn van kwaliteit. Begrijp me niet verkeerd, want ook in een drogisterij vindt je leuk producten, maar ze zijn niet altijd van goede kwaliteit. 

Oké, laten we nu maar overgaan naar het Newpharma pakketje dat ik mocht reviewen: 

Review: Newpharma body & care. 

De staaltjes zien er leuk uit! Vind je ook niet?

* Uriage Eau Miscellar Thermale *

Uriage Micellair reinigingswater is ideaal om make-up te verwijderen en is, dankzij de unieke eigenschappen van Thermaal Water van Uriage, geschikt voor alle huidtypes. De milde niet-ionische tensioactieve stoffen, die in micellen werden verwerkt, trekken make-up en onzuiverheden als een magneet aan.

Kenmerken:

 • Verwijdert make-up en reinigt
 • Hydrateert
 • Voorkomt uitdroging

Resultaten:

 • Reinigt in alle zachtheid reinigt, verwijdert make-up en maakt de huid soepel
 • Hypoallergeen
 • Oftalmologisch getest

Mijn mening:

Dit ontschminkings product van Uriage vind ik heel goed, want mijn make-up gaat er probleemloos af zonder dat ik al te hard moet wrijven. Zelfs de hardnekkige make-up (denk bv. aan mascara of felle lipstick) is gemakkelijk te verwijderen. Het product pikt niet aan de ogen of huid, een probleem dat ik heb met een ander merk.

Nadeel:

Het enige “nadeel” is dat het busje redelijk hard is en je hierdoor wat extra moeite hebt om het product te verdelen over het wattenschijfje. Op zich is dat niet echt een nadeel, maar meer een persoonlijke ervaring mits ik de gewoonte heb van zachte bussen te gebruiken.

Prijs: 4,95 € bij Newpharma


* Eucerin After Sun lotion *

Deze aftersun-verzorging van Eucerin verzacht en herstelt de door zon belaste huid.

 • Zonder geurstoffen
 • Lichte, snel opgenomen textuur
 • Actieve verlichting van zonnebrand
 • Verkoelt en kalmeert de warm aanvoelende huid
 • Herstelt de door de zon belaste huid
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Bevat Vitamine E 

Mijn mening:

Deze Eucerin After Sun lotion was zo welkom na de hittegolf van de afgelopen tijd. Ik ben iemand die heel graag in de zon ligt of loopt, maar ook heel snel verbrand. Dat wilt zeggen dat ik mijn huid dus goed moet verzorgen na het contact met de zon.

De after sun geeft een verkoelend gevoel en hydrateert tegelijk mijn huid. De geur zelf is zacht, wat ik ideaal vind. Het product smeert gemakkelijk open, dat is ook een pluspunt.

Prijs: Dit product zelf staat nog niet online, maar je kan wel een andere variant van dit merk verkrijgen voor 11,00 €


* Vichy *

Vichy is één van mijn favoriete merken dat ik al enkele jaren gebruik. Ze hebben goede producten zoals bv. make-up remover en gezichtscrèmes. In het pakketje van Newpharma zaten twee leuke staaltjes van Vichy.

Vichy Verfrissend Mineraal Masker 

Eigenschappen:

Dit is Vichy’s eerste minerale masker met Mineraliserend Thermaal Water dat werkt als een hydratiebooster, met als door de onbehaaglijk aanvoelende huid te kalmeren. Het masker bevat vitamine B3, glycerine en menthoxypropanediol. Verkoelende water-gel met een lichte geur van groene thee, jasmijnwater en bamboe

 • Hypoallergeen
 • Parabeenvrij
 • Niet comedogeen
 • Onder dermatologisch toezicht getest op gevoelige huid

Doeltreffenheid:

Onmiddellijk:

 • Geeft een gevoel van frisheid
 • De huid voelt gehydrateerd
 • De huid lijkt soepeler

– Na een maand:

 • De teint oogt stralender
 • De huid lijkt gerevitaliseerd
 • De huid voelt comfortabeler aan

Gebruiksaanwijzing:

Gelijkmatig aanbrengen op het gelaat, oogzone en lippen vermijden.
Het overtollige product inmasseren.
1 tot 3 keer per week te gebruiken.

Mijn mening:

Een heerlijk maskertje om je gezicht mee te verwennen. Je hebt niet veel product nodig om te genieten van een verwenmomentje voor jezelf. Het resultaat is een zachte, frisse huid de hele dag door. De geur zelf doet me denken aan iets van kruiden of een theesoort en is lekker fris.

Prijs: 17,94 bij Newpharma

Vichy Idéalia Nuit

Eigenschappen:

Idéalia Nacht is een nachtcrème voor alle huidtypes die alle tekenen onthult van een ideale huidkwaliteit bij het wakker worden, zelfs na een slechte nachtrust. De nachtcrème hydrateert, herstelt, voedt je huid en vermindert fijne, zichtbare lijntjes.

Het unieke complex in Idéalia Nacht helpt de huid te herstellen tijdens de nacht:

 • Vitamine B3 en verzorgende olie: ondersteunen de barrièrefunctie.
 • LHA: verbetert de afschilfering.
 • Glycyrrhizinezuur en hyaluronzuur: hydrateren intens.
 • Caffeïne: werkt oppeppend.

Het resultaat:

 • Minder vermoeide gelaatstrekken, minder doffe en vale teint en een meer effen huidtextuur
 • Verfrissende en omhullende balsem-in-gel voor een uniek sensorieel gevoel
 • Met kalmerend en regenererend Thermaal Bronwater van Vichy
 • Hypoallergene formule
 • Zonder parabenen
 • Dermatologisch getest op gevoelige huid

Gebruiksaanwijzing:

‘s Avonds voor het slapengaan een dotje product over een gereinigd gezicht verdelen.

Mijn mening:

Deze crème heeft een bloemige (rozen) geur en voelt aan als een balsem in gelvorm. Je hebt een klein ‘nootje’ nodig van het product en de crème smeert gemakkelijk open over je gezicht en voelt licht aan. De volgende ochtend sta je op met een zacht velletje dat niet trekt.

Nadeel:

De crème voelde wel wat plakkerig aan na het aanbrengen.

Prijs: 27,75 € bij Newpharma


* Rogé Cavaillés bad – douchemelk *

Eigenschappen:

Helpt de hydrolipidelaag te reconstrueren dankzij essentiële oliën (olijfolie & zachte amandelolie). Verrijkt met glycerine en melkproteïnen die bescherming bieden tegen het uitdrogen van de huid.

Tolerantie:

 • pH fysiologisch.
 • Zonder zeep en paraben.
 • Hypoallergeen.
 • Klinisch getest door dermatologen op gevoelige en droge huid.

Gebruiksaanwijzing:

Dagelijkse lichaamsverzorging voor gevoelige en droge huid als schuimbad of douchegel.

Mijn mening:

Deze douche- en badmelk van Rogé Cavaillès vond ik gewoon zalig! Ik gebruikte het onder de douche en verkreeg een zachte huid zonder last te hebben van een trekkerige of droge huid. Een voordeel is dat ik me niet meer moest insmeren met een bodylotion omdat mijn huid gehydrateerd aanvoelde.

De geur is lekker zacht met een fruitige toets. Mr. Boyfriend was ook fan van de geur, dat zegt genoeg. Niet?

Prijs: 19,51€ bij Newpharma


* Cetaphil Hydraterende Lotion *

Deze lotion van Cetaphil is speciaal geformuleerd voor een dagelijkse intense hydratatie van de droge en gevoelige huid

 • Klinisch bewezen intense 24-uurs hydratatie van de droge gevoelige huid
 • Parfumvrij
 • Verstopt poriën niet.
 • Voelt niet vet aan

Mijn mening:

Deze hydraterende lichaamscrème is redelijk dik van textuur en smeert iets moeilijker open. Het bezorgd je wel een zachte, gehydrateerde huid.
De geur zelf vind ik niet zo fantastisch, maar het resultaat mag er wel zijn!

Prijs: 15,95€ bij Newpharma


* Staaltjes *

Clinique Moisture Surge

De verfrissende Gelcrème biedt een onmiddellijke hydratatie boost. De verbeterde formule biedt dubbel zoveel hydratatie aan het einde van de dag als voordien. Deze nieuwe zelfaanvullende technologie met geactiveerd aloë-vera water helpt de huid haar eigen interne waterbron te creëren om zichzelf constant te rehydrateren. Al het vocht wordt vastgehouden zodat de huid er fris en stralend gezond uitziet.

Met een hoge concentratie hyaluronzuur, de perfecte vochtmagneet van de natuur, heeft deze technologie een bewezen werking die 72 uur lang aanhoudt, zelfs nadat je je gezicht gewassen hebt.

 • Getest op allergieën
 • 100% parfumvrij.
 • Bevat geen parabenen.
 • Niet-acnegeen en bovendien olievrij
 • Geschikt voor alle huidtypes

Gebruiksaanwijzing:

Multitasking formule die kan worden gebruikt telkens wanneer de huid een hydratatie boost nodig heeft, onder of boven op de make-up, of als masker van 5 minuten.

Mijn mening:

Deze gel-crème voelt licht aan op de huid en smeert gemakkelijk open. Het trekt snel in en bezorgt je een zacht velletje achteraf.

Het beloofd je gedurende 72u. te hydrateren, maar dat gevoel heb ik eigenlijk nooit, maakt niet uit wat voor product ik gebruik. Tegen de avond voelt mijn vel sowieso terug trekkerig en droog aan. Verder kan ik ook niet zeggen of het product effectief werkt, omdat het staaltje goed was om 2x te gebruiken.

Prijs: 22,76 € bij Newpharma

Korres Serum

Ultra geconcentreerd vitamine C serum dat verhelderend werkt en fijne rimpeltjes op het gezicht en rond de ogen vervaagt. Het serum is verrijkt met polysacchariden van de baobab-boom, graaneiwitten en wilde rozenolie. Het herstelt fijne lijntjes en pigmentatie, laat de huid stralen en zorgt voor een egale teint.

Gebruiksaanwijzing:

Na de dagelijkse reiniging aanbrengen op het gezicht en de oogstreek.

Mijn mening:

Deze gelige crème rook echt heerlijk en voelde wederom redelijk licht aan op de huid. Het product smeert gemakkelijk open en voelt aan als een “laagje op je huid”.

Of het echt werkt weet ik niet, want daarvoor zou je het product eigenlijk vaker dan 2x moeten gebruiken.

Prijs: 48,25 € bij Newpharma

Korres 3D Sculpting

Deze geavanceerde, rijke nachtcrème met remodellerend, verstevigend en liftend effect voor het 3D herstel van de gezichtscontouren is verrijkt met de huidherstellende complex en polyfenolen van de zwarte den. Hierdoor zorgt de crème voor een betere elasticiteit van de huid, vermindert het het ontstaan van rimpels en herstelt het de gezichtscontouren.

Indicaties:

 • Tegen de rimpels
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Gebruik op het gezicht en de hals
 • Voor de elasticiteit van de huid

Mijn mening:

Op zich gebruik ik geen speciale nachtcrèmes, maar dit staaltje was wel een leuke ervaring. De crème zelf smeert gemakkelijk open en voelt licht aan op de huid. Eigenlijk weet ik niet of het product echt werkt, want ik heb geen last van rimpels.

Ik had nu ook niet het gevoel dat mijn huid er “anders” uitzag. Misschien moet je ook hier het product langer gebruiken om resultaat te zien.

Prijs: 57,70 € bij Newpharma


* Clinique High Impact Mascara *

Eigenschappen:

 • Nieuwe rijkelijk gepigmenteerde kleuren doen de ogen onmiddellijk stralen.
 • Voorziet elke wimper van meer lengte en volume, voor een weelderige, luxueuze en uitdagende uitstraling.
 • De impact wordt nog versterkt door pure, warme kleuren.
 • Draag het één keer en je zal je vanaf nu naakt voelen zonder.
 • Door oogartsen getest
 • Tint: black

Mijn mening:

Deze mascara van Clinique is ondertussen een persoonlijke favoriet geworden. Het geeft volume en lengte aan mijn wimpers en de kleur is mooi zwart. Ik heb ook geen last van klonters en na mijn work-out of Yogabeoefening zien lijken mijn ogen niet op panda ogen.

Deze mascara zou ik aanraden aan zij die op zoek gaan naar kwaliteit.

Prijs: 25,87 € bij Newpharma


* La Roche-Posay Eau thermale *

Een unieke verbinding van mineralen en sporenelementen, waaronder selenium, geeft thermaal bronwater van La Roche-Posay antioxiderende, kalmerende en verzachtende eigenschappen die wetenschappelijk zijn bewezen.

Gebruik:

 • Verstuiven en 2-3 minuten laten indringen.
 • Zachtjes afdeppen.

Mijn mening:

Dit busje thermaal water was de afgelopen weken mijn beste vriend. Wanneer het zo warm is vind ik het heerlijk om mezelf even te kunnen verfrissen met dit soort sprays. Deze is trouwens ook super gemakkelijk om weg te steken in je tas of rugzak.

Prijs: 3,00 € voor 50 ml. 


Eindbesluit over de producten van Newpharma

Ik heb enkele fantastische producten ontdekt die ik in de toekomst nog wil gebruiken.

Andere producten vond ik leuk om te leren kennen, maar kon ik niet deftig testen (bv. de staaltjes), wat wel jammer is. Daarnaast vind ik het merk Korres enorm duur en weet ik niet of ik het zelf zou kopen.

Mijn favorieten :

 • Clinique mascara
 • Rogé Cavaillès douche-badmelk
 • Vichy Mineraal masker
 • Clinque Moisture Surge

Ik ben Newpharma enorm dankbaar dat ik met hun mocht samenwerken en hoop dat ook jullie enkele leuke producten ontdekt hebben.


Wat is jouw favoriet uit deze lijst of heb je zelf een merk dat je mij kan aanraden? Laat het me gerust weten in onderstaande comments!

Lees ook 

Giorgio Armani – Dé perfecte makeup voor elke vrouw
Summer Box van Yves Rocher
Review: Image Skincare

Liefs, 
Debby ♥

Volg me ook op Instagram Facebook en Pinterest 


 

Only registered users can comment.

 1. Wat een fijn pakket zo! Ik moet zeggen dat ik Uriage ken van de Belgische Blogger Awards en ik was meteen fan. Prettig voor je huid en heerlijk geurtje ook, niet te overheersend.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.