Femme Luxe Finery
Review

Femme Luxe : Fashion Review

24/09/2018

Vandaag deel ik met jullie mijn eerste fashion review! Een tijdje geleden ontving ik een berichtje van het Engels bedrijf Femme Luxe met de vraag of ik een samenwerking zag zitten. Na een kijkje op hun website was ik overtuigd en stemde ik in. Ze hebben zo een leuke en kleurrijke kledingstukken. Ik mocht 3 stuks uitkiezen en amper een week later kon ik mijn bestelling in ontvangst nemen. Het passen kon beginnen!

Ik bestelde een Orange Bardot Knitted Mini DressBlack Cami Strap Maxi Dress en Brown Leopard Print One Shoulder Crop Top en was heel benieuwd om ze te passen. De crop top paste me perfect, maar jammer genoeg waren beide jurken een maatje te klein. Ik contacteerde Femme Luxe en legde mijn situatie uit. Ze waren heel begripvol en stelde me voor om 2 andere stuks te bestellen. Wederom kwam het pakketje snel toe en dit keer paste alles. Ik was gelukkig en mijn contactpersoon was heel blij dat onze samenwerking nu volledig van start kon gaan. 

Femme Luxe 

Deze online webshop verkoopt mooie vrouwenkleding waarin je je comfortabel, mooi en luxurieus voelt. Je vindt er zowel basics, als speciale kledingstukken in vrolijke prints en kleuren. Wil je je kleerkast wat meer kleur wilt geven? Dan ben je hier aan het juiste (web)adres.

Hieronder zie je wat ik allemaal gekozen heb:

White Off Shoulder Knitted Jumper – Aspen

Deze knitted jumper is ondertussen één van mijn herfstfavorieten, want het is ideaal om aan te doen op warme herfstdagen. De off shoulder geeft een speelse en elegante toets aan het truitje. De stof is dun en voelt zacht aan. Ik combineer deze het liefst met een broek, maar je kan er gerust ook een mooie maxiskirt of short onder aandoen.

Wastip:
Was dit truitje op een lage stand, zoals bv. delicate was. Zorg ook dat er geen uitstekende voorwerpen meewassen (denk maar aan knopen, ritsen..), want deze kunnen je truitje beschadigen en dat zou jammer zijn.

♦ Buy here – Ik bestelde maat S/M


Khaki With White Stripe Off Shoulder Loungewear Set – Shani

Deze two piece Loungewear Set zit echt zo comfortabel! Je kan de stukken samen aandoen of je combineert ze met een ander boven- of onderstuk.

De broek voelt zacht aan en zit strak aan rondom de benen en los vanboven. In mijn ogen is dit de ideale broek om in te ‘chillen’. Je kan de broek combineren met ballerina’s, hakken en sneakers.
De crop sweater is off shoulder en dat vind ik heel mooi. Het heeft iets elegants en zit niet te strak rondom je bovenlichaam.

Weetje:
Kaki is een kleur dat ik nooit durfde te proberen, maar zoals je kan zien, staat het me best goed.

♦ Buy here – Ik bestelde maat S/M


Brown Leopard Print One Shoulder Crop Top – Keeley

Deze One Shoulder Crop Top zit echt geweldig! En omdat luipaard print weer helemaal in is, kon ik het me dan ook niet laten om voor deze print te gaan. In combinatie met een broek vind ik het topje het mooiste, maar je kan het gerust combineren met een mooie rok of short.

Femme Luxe Finery

♦ Buy here – ik bestelde Size 6


Ik ben heel blij dat ik Femme Luxe mocht ontdekken, want ze hebben zoveel mooie kledingstukken! Over de service zelf ben ik heel tevreden. Ik moest niet lang wachten op mijn bestelling en mijn contactpersoon is super lief en behulpzaam.

De kledingstukken zelf vind ik heel mooi passen bij mezelf. Dit soort kleding ben ik nog niet tegengekomen tijdens mijn shopping sprees.

Contact:

Website : femmeluxefinery.co.uk
Instagram: @femmeluxefinery
Facebook: Femme Luxe


*** Deze blogpost bevat ontvangen kledingstukken
Liefs, Debby

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.